28 / 03 / 2024

Dubai Mag 5 Dubai South son durum

Dubai Mag 5 Dubai South son durum

Mag Property Development imzasıyla inşa edilen ‘Mag 5 Dubai South’ konut projesi tanıtıldı. Projenin 2019’un ikinci çeyreğinde tamamlanması planlanıyor.

Dubai küresel inşaat piyasasının hedefinde!

25-28 Kasım’da Dubai’de düzenlenen Yapı ve İnşaat Fuarı The BIG 5 Show ile 220 Türk firması bölgenin en seçkin platformunda ürünlerini sergileyerek, ihracatlarını ikiye katlayacakları birçok iş anlaşması ve ortaklıklara imza attı...

Hafız Mustafa Dubai'de mağaza açtı!

1864 yılından beri Türk-Osmanlı tatlarını İstanbullularla buluşturan Türkiye’nin ilk şekerleme markaları arasında yer alan Hafız Mustafa, 5 milyon dolarlık yatırımla Dubai’de mağaza açtı.

İnşaat sektörü gözünü Körfez'e dikti!

İnşaat ve yapı sektöründe bütün dünyanın gözünü diktiği BIG 5 Dubai, BIG 5 Qatar ve Mosbuild Fuarları Türk inşaatçılarını bekliyor.

Türk mermer sektörü Dubai BIG 5 Fuarı'nda!

Bu yıl 5. kez düzenlenecek olan Middle East Stone Fuarı, Dubai BIG 5 çatısı altında gerçekleşecek. Türk mermer sektörü de son yılların en yüksek katılımıyla Dubai BIG 5 Fuarında yer alacak.

The BIG 5 Show Dubai fuarına rekor katılım!

The BIG 5 Show Dubai, Ortadoğu’nun en büyük, dünyanın ise sayılı yapı fuarlarında biri olarak nitelendiriliyor. Bu yıl 39’uncu kez kapılarını açan bu dev organizasyona 2 bin 500 firma katıldı.

Dubai BIG 5 Show 26-29 Kasım'da!

Dubai BIG 5 Show, Çin, Hindistan, Almanya ve Suudi Arabistan’ın da içinde yer aldığı 142 ülkeden 2.500 firmayı Dubai’de buluşturuyor.

Dubai Mag 5 Dubai South 2019'da tamamlanacak!

Mag Property Development imzasıyla inşa edilen ‘Mag 5 Dubai South’ konut projesi tanıtıldı. Projenin 2019’un ikinci çeyreğinde tamamlanması planlanıyor.

MAG 5 Dubai South'ta gelir vergisi yok!

MAG 5 Dubai South konut projesi, MAG Property Development tarafından Dubai'de hayata geçirildi. Proje Türk yatırımcılara tanıtıldı.

İşte Dubai'de gayrimenkul yatırımı yapmanın avantajları!

Bosphorus Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Ajansı CEO’su Matt Jarar ve MAG Property Development CEO’su Talal M. AlGaddah Dubai'de gayrimenkul yatırımı yapmanın avantajlarını anlattı.

Dubai MAG 5 Projesi Türk yatırımcılara tanıtıldı!

BOSPHORUS Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Ajansı, MAG Property Development tarafından Dubai’de inşa ettiği MAG 5 Dubai South konut projesini Türk yatırımcılar ile buluşturdu.

Kalekim Dubai Big 5’ta!

Kalekim, Dubai’de düzenlenen dünyanın önemli yapı fuarlarından ‘Dubai The Big5 Show’da yenilikçi ürünleriyle büyük ilgi gördü. mlerine son veriyor.

Dubai Big 5 Show’da ODE Yalıtım’a büyük ilgi!

ODE, Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai kentinde bu yıl 38’si düzenlenen Dubai Big 5 Show Uluslararası Yapı ve Yapı Malzemeleri Fuarı’na katıldı. Yapı ve inşaat sektöründeki en önemli fuarlardan biri olan Dubai Big 5 Show’da ODE Yalıtım’ın standı ve ürünleri büyük ilgi gördü.

MNG Holding'den Dubai’ye 5 yıldızlı otel!

2 milyar dolarlık Dubai Kanal Projesi’nin ilk fazını 2013’te kazanan MNG Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nazif Günal, şimdi de projenin önemli bir aşamasını daha üstleniyor. Dubai’deki Business Area’da inşa edilecek turizm tesisini MNG Holding yapacak.

Dubai Mag 5 Dubai South son durum Haberi

Dubai Mag 5 Dubai South son durum

Bosphorus Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Ajansı CEO’su Matt Jarar ve Mag Property Development CEO’su Talal M. AlGaddah, Akaretler’deki tanıtım ofisinde katılımcılara proje hakkında bilgi verdi.


Dubai’de hayata geçirilen Mag 5 Dubai South projesinde gelir vergisi muafiyeti, yüksek kira getirisi ve oturma izni gibi avantajlar dikkat çekti. 


Al Makdoum Havaalanı’na ve Birleşik Arap Emirlikleri’nin en büyük parkı olan Green Belt Park’a yakın bir lokasyonda yer alan projenin 2019’un ikinci çeyreğinde tamamlanması planlanıyor.


2010’da yılında yabancı yatırımcılarının Türkiye’ye olan ilgisinin arttığı arttırmak amacıyla kurulan Bosphorus Yatırım Ajansı, Akaretler’deki showroom’da Türk yatırımcılara hizmet vermeye...