20 / 04 / 2024

Dubai nasıl değişti

Dubai nasıl değişti

Dubai'nin uydudan çekilmiş ve şehrin ne kadar hızlı geliştiğini ve kentleştiğini gösteren uydu görüntüleri şaşkınlık yaratıyor. İşte o görüntüler..

Eldeki birikim nasıl değerlendirilmeli? Arsa, borsa, altın, dolar, konut…

Ekonomideki belirsizlik devam ederken, vatandaşın kafası tasarrufunu nasıl değerlendireceği konusunda iyice karıştı.  Kripto fenomeni Murat Ali Calman X sosyal medya hesabından kendi yatırım hikayesini paylaştı.

İstanbul'da konut fiyatları 1988'den beri nasıl değişti?

Ev alacaklar ve yatırım yapacaklar, konut fiyatlarının düşüp düşmeyeceğini ve nasıl bir seyir izleyeceğini merak ediyor. Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Dr. Ahmet Büyükduman, X sosyal medya hesabından İstanbul’da konut fiyatlarındaki değişimi paylaştı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Konut piyasası 2023'ü nasıl kapattı? 11 maddede 2023'ün kısa konut piyasası özeti... 

Şehir Plancısı ve Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Celal Erdoğdu, X sosyal medya hesabından 11 maddede 2023'ün kısa konut piyasası özetini paylaştı. Peki konut satış rakamları, konut fiyatları 2023'te nasıl değişti? İşte 11 maddede 2023'ün kısa konut piyasası özeti... 

Asgari ücrette 2024 Ocak zammı değişti! Yüzde 45 zamla 16 bin 500 TL olacak! Milyonlara son dakika şoku!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası yıl sonu enflasyon tahminini yukarı yönlü olacak şekilde değiştirirken, asgari ücrette de zam hesabı değişti. Peki Ocak 2024 zamlı asgari ücret ne kadar olacak?

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! fiyatlar değişti! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 6 Eylül 2023 demir fiyatları

İnşaat demir fiyatları düşmeye devam ediyor. Bugün demir fiyatlarına 100 lira daha indirim geldi. Güncel demir fiyat listesi değişti. Peki 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 6 Eylül 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatları sil baştan değişti! Demir fiyatları resmen çakıldı! 4 Eylül 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarındaki düşüşler devam ediyor. Bugün demir fiyatlarına bir indirim daha geldi fiyatlar sil baştan değişti. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira?

Bankaların mevduat hesapları sil baştan değişti! 32 günde 15 bin 991 liraya kadar ek kazanç sağlanıyor!

Bankaların 32 günlük vadeli mevduat hesapları binlerce kişi tarafından araştırılıyor. Ek gelir olarak görülen banka faizleri merak konusu olmaya devam ediyor. Bankaların mevduat hesapları sil baştan değişti. Peki en çok faiz veren banka hangisi? 

Fındık fiyatları sil baştan değişti! İl İl fındık fiyatları açıklandı! 2023 fındık fiyatları ne kadar oldu?

2023 güncel fındık fiyatları, geçtiğimiz gün yapılan kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklandı. Fındık fiyatları sil baştan değişti. İl il fındık fiyatları açıklandı. İşte 2023 fındık fiyatları...

Konut tercihleri Z kuşağı ile değişiyor! Z Kuşağının mekana olan bağımlılığı bitiyor mu? 

Konut tercihleri değişirken, kiralık konut piyasasında da arz sorunu devam ediyor. Peki konut tercihleri nasıl değişti? Z Kuşağının mekana olan bağımlılığı bitiyor mu? 

Memur ve emekli maaşları arasındaki makas açıldı! Emekli aylıklarının memur maaşlarını karşılama oranı nasıl değişti? 

Memur maaşlarına yapılan seyyanen zam, memur emeklisi maaşlarına yansımayacak. Peki emekli aylıklarının memur maaşlarını karşılama oranı nasıl değişti? 

Bankaların faiz oranları sil baştan değişti! İşte banka banka en güncel faiz oranları!

İnsanların anlık nakit ihtiyaçları için banklar belirli faiz oranları ile beraber ihtiyaca yönelik kredi fırsatları sunuyor. Her bankada farklılık gösteren oranlar sil baştan değişti. Konut kredisinde yüzde 1.20, 2.15, 3,75 gibi oranlar varken, ihtiyaç kredisinde 1,89 seviyesinden başlıyor.

Altın yatırımcılarının ilgi odağı değişti! Resmen yeni dönem başlıyor!

Altın alıp, satan yatırımcılarının gözdesi değişti. Resmen herkes buna akın etmeye başladı. İşte detaylar!

Audi'de fiyatlar artıyor! A6'ya bir zam daha geldi! İşte Audi A6 yeni fiyat listesi

Sıfır km Audi fiyatları yükselmeye devam ediyor. Alman otomobil devi, Nisan ayında da modellerine zam yaptı. Peki bu zamla birlikte Audi A6 fiyat listesi nasıl değişti? İşte Audi A6 2023 Nisan güncel fiyat listesi...

Dubai nasıl değişti Haberi

Dubai nasıl değişti

Kentleşme konusunda en iddialı ülkelerden birisi olan Dubai'nin uydudan çekilmiş ve şehrin ne kadar hızlı geliştiğini ve kentleştiğini gösteren uydu görüntüleri şaşkınlık yaratıyor. İşte Google'ın gözünden bir çölün metropole dönme görüntüleri...