16 / 04 / 2024

Dubai Towers Esenyurt adresi

Dubai Towers Esenyurt adresi

Toplam 1.153 adet konutun yer aldığı projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Dubai Towers Esenyurt lokasyon bilgisine göre Esenyurt Şehitler Parkı'na 520 metre uzaklıkta bulunuyor.

Tabanlıoğlu Mimarlık, Dubai Crystal Towers'ın inşaatını tamamladı!

Tabanlıoğlu Mimarlık’ın Dubai’de tasarladığı Crystal Towers’ın inşaatı tamamlandı. Kentin doğal bir uzantısı olarak kentte yaşayanlarla buluşma öngörüsüyle geliştirilen Crystal Towers, Dubai’de bu misyonu üstlenen öncü proje konumunda.

Tabanlıoğlu Mimarlık Crystal Towers'ı Dubai’de tanıtacak!

Dubai’de yapımı tamamlanan Crystal Towers’ın tanıtımını, bu yıl on dördüncü kez katıldığı Cityscape Global sırasında gerçekleştirecek olan Tabanlıoğlu Mimarlık yeni projeleriyle gündemde.

Esenyurt Delta Dubai fiyat listesi!

1+0'dan 2+1'e kadar konut seçenekleri sunulan Delta Dubai Tower projesi Delta İnşaat imzasıyla İstanbul Esenyurt'ta inşa ediliyor. Projede fiyatlar 179 bin TL'den başlıyor...

Esenyurt Delta Dubai Towers daire fiyatları ne kadar?

Delta İnşaat imzası taşıyan Esenyurt Dubai Tower projesi 1.153 adet konut, 38 dükkan ve 11 villadan oluşuyor. Peki Esenyurt Delta Dubai Towers daire fiyatları ne kadar?

Samsun Towers mağdurları Esenyurt'ta eylem yaptı!

Ersa İnşaat imzası taşıyan Samsun Towers'ın mağdurları bugün Esenyurt'ta eylem yaptı. Orhan Gencebay'ın oynadığı reklamlarla dikkat çeken Samsun Towers projesinde 1.600 konut bulunuyor.

Delta İnşaat Dubai Tower ev fiyatları!

Delta İnşaat Dubai Tower ev fiyatları 240 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Dubai Tower Esenyurt projesinde banka kredisi kullanarak ödemeler yapılıyor...

Esenyurt Dubai Tower satış fiyatları!

Esenyurt Dubai Tower satış fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Dubai Tower Esenyurt projesinde 1+0, 1+1, 2+1 daireler yer alıyor...

Dubai Towers Esenyurt satış fiyatları!

Dubai Towers Esenyurt satış fiyatları 240 bin TL'den başlayarak değişiyor. Delta İnşaat'ın Dubai Towers projesi 24 ayda teslim edilecek...

Delta Dubai Towers fiyat listesi!

Delta Dubai Towers fiyat listesi 240 bin TL'den başlıyor. İstanbul Esenyurt'ta yükselen Dubai Towers projesinde teslimler 24 ay sonra yapılacak...

Esenyurt Samsun Towers'ın inşaatı yeniden başladı!

Samsun Towers'ın inşaatı uzun bir aradan sonra yeniden başladı. 200'e yakın Samsun Towers mağduru dün Esenyurt Şehitler Parkı'nda bir toplantı gerçekleştirdi. İşte Samsun Towers projesinde son durum...

Dubai Towers Esenyurt lokasyon!

Toplam 1.153 adet konutun yer aldığı projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Dubai Towers Esenyurt lokasyon bilgisine göre Esenyurt Şehitler Parkı'na 520 metre uzaklıkta bulunuyor.

Dubai Towers Delta teslimleri ne zaman?

Konuma göre Esenyurt Şehitler Parkı'na 520 metre uzaklıkta bulunan projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Peki Dubai Towers Delta teslimleri ne zaman?

Delta Dubai Towers ne zaman teslim?

Delta Dubai Towers Konutları 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Proje 20 bin 510 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Delta Dubai Towers ne zaman teslim edilecek?

Dubai Towers Esenyurt adresi Haberi

Dubai Towers Esenyurt adresi

Dubai Towers Esenyurt lokasyon bilgisine değinmeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim. Dairelerin 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandığı proje Delta İnşaat imzasyal yükseliyor.


Esenyurt Dubai Towers Rezidans

Konut sçeneklerinin 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği proje Delta İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. Proje toplam 1.153 adet konut, 11 adet villa ve 38 adet ticari alandan meydana geliyor.


Delta Dubai Towers ne zaman teslim?

Ortak kullanım alanları kapsamında fitness center, sauna, buhar odası, spor alanları, yüzme havuzu gibi yaşam alanları yer alan projede daire teslimleri 24 ay içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor. Proje toplam 20 bin 510 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor.


Dubai Towers Esenyurt lokasyon!

İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirilen proje ulaşıma göre Ntowers projesine 300 metre, Esenyurt Şehitler Parkı'na 520 metre, E5 Karayolu'na...