20 / 04 / 2024

Dubai Towers ne zaman teslim

Dubai Towers ne zaman teslim

Toplam 1.153 adet konutun yer aldığı projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Dubai Towers Esenyurt lokasyon bilgisine göre Esenyurt Şehitler Parkı'na 520 metre uzaklıkta bulunuyor.

Dubai Towers Esenyurt!

Toplam 20 bin 510 metrekare alan üzerine yayılan projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Dubai Towers Esenyurt projesinde daire satışları Mart ayında başlayacak.

Dubai Towers İstanbul!

Konuma göre Esenyurt Şehitler Parkı'na 520 metre kadar uzaklıkta bulunan projede daireler 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Dubai Towers İstanbul projesi 1.153 adet konut, 11 adet villa ve 38 adet ticari alandan oluşuyor.

Ünlü ekonomistten konuta ek vergi çıkışı: Konut alanın suçu ne? İnsanlar Dubai’den ev almaya yönlendiriliyor

Merkez Bankası’nın birden fazla evi olanlar için ilave vergi getirilmesi için iktidara bulunduğu önerinin ardından Ekonomist Tunç Şatıroğlu, “Konut alanın suçu ne, insanlar Dubai’den ev almaya yönlendiriyor” dedi.

Türkiye, Dubai'deki lüks villaların ilham kaynağı oldu!

Dünyada 65 ülkede lüks ve prestijli mekanların gözdesi olan Elazığ vişne mermeri Dubai'deki lüks villa projesinde kullanılmak üzere ihraç edilmeye devam ediyor. 

Mina Towers projesinde yüzde 50'sini peşin kalanını 6 ay taksitle ödeme fırsatı! 

Mina Towers projesinde inşaatın yüzde 65'i tamamlandı. Projede konut satışları yüzde 50'sini peşin kalanını 6 ay taksitle ödeme fırsatıyla devam ediyor. Peki Mina Towers projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte detaylar... 

Luxera Towers fiyat!

Luxera Gayrimenkul imzası taşıyan yeni proje Luxera Towers'ın tüm detayları  alıcılar tarafından merakla takip ediliyor. Peki Luxera Towers projesi fiyatı ne oldu? 

Referans Kartal Towers'ın değeri belli oldu!

Kiler GYO, Referans Kartal Towers projesine ilişkin 2021 yılsonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Referans Kartal Towers projesinin değeri ne kadar oldu?

1915 Çanakkale Köprüsü'ne büyük ödül!

1915 Çanakkale Köprüsü, Dubai'de International Road Federation tarafından düzenlenen ödül töreninde  'Proje Finansmanı' kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü.

Marina Towers 2020 değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Ankara İli, Çankaya İlçesi 29634 ada 5 parselde bulunan Marina Towers Projesi'ne ait 75 adet bağımsız bölüm ve 29634 ada 7 parselde yer alan 1 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporu yayınlandı. 

Dubai One Palm'daki dairenin fiyatı rekor kırdı!

Cityscape Global sona erdi. Dubai World Trade Center’da düzenlenen fuarda, standart konut projeleri değil, içinde göletlerin olduğu büyük çaplı projeler öne çıktı.

Tabanlıoğlu imzalı Crystal Towers açıldı!

Türkiye’nin küresel mimarlık ofisi Tabanlıoğlu Mimarlık’ın Dubai’de tasarladığı Crystal Towers’ın inşaatı tamamlandı.

Tabanlıoğlu Mimarlık, Dubai Crystal Towers'ın inşaatını tamamladı!

Tabanlıoğlu Mimarlık’ın Dubai’de tasarladığı Crystal Towers’ın inşaatı tamamlandı. Kentin doğal bir uzantısı olarak kentte yaşayanlarla buluşma öngörüsüyle geliştirilen Crystal Towers, Dubai’de bu misyonu üstlenen öncü proje konumunda.

Tabanlıoğlu Mimarlık Crystal Towers'ı Dubai’de tanıtacak!

Dubai’de yapımı tamamlanan Crystal Towers’ın tanıtımını, bu yıl on dördüncü kez katıldığı Cityscape Global sırasında gerçekleştirecek olan Tabanlıoğlu Mimarlık yeni projeleriyle gündemde.

Tahincioğlu basın toplantısı 11 Eylül'de Dubai'de!

Bugüne kadar imza attığı konut, ofis ve AVM projeleriyle fark yaratan Tahincioğlu, dünyanın önde gelen gayrimenkul fuarları arasında bulunan Dubai Cityscape Global 2017’de 11 Eylül 2017 Pazartesi günü sohbet toplantısı gerçekleştirecek.

Esenyurt Delta Dubai Towers daire fiyatları ne kadar?

Delta İnşaat imzası taşıyan Esenyurt Dubai Tower projesi 1.153 adet konut, 38 dükkan ve 11 villadan oluşuyor. Peki Esenyurt Delta Dubai Towers daire fiyatları ne kadar?

Dubai Towers ne zaman teslim Haberi

Dubai Towers ne zaman teslim

Dubai Towers Esenyurt lokasyon bilgisine değinmeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim. Dairelerin 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandığı proje Delta İnşaat imzasyal yükseliyor.


Esenyurt Dubai Towers Rezidans

Konut sçeneklerinin 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği proje Delta İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. Proje toplam 1.153 adet konut, 11 adet villa ve 38 adet ticari alandan meydana geliyor.


Delta Dubai Towers ne zaman teslim?

Ortak kullanım alanları kapsamında fitness center, sauna, buhar odası, spor alanları, yüzme havuzu gibi yaşam alanları yer alan projede daire teslimleri 24 ay içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor. Proje toplam 20 bin 510 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor.


Dubai Towers Esenyurt lokasyon!

İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirilen proje ulaşıma göre Ntowers projesine 300 metre, Esenyurt Şehitler Parkı'na 520 metre, E5 Karayolu'na...