29 / 03 / 2024

Dubai yurtdışı iş gezisi

Dubai yurtdışı iş gezisi

ALTSO tarafından 07-11 Şubat 2015 tarihleri arasında Dubai'ye düzenlenecek olan Dubai Yurtdışı İş gezisi için KOSGEB Desteği onaylandı. Konuyla ilgili yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

Tapu dairelerinde işler durma noktasına geldi! Yatırımcılar Dubai ve İngiltere’ye gidiyor!

Ülkedeki ekonomik zorluklar ve seçim süreci Muğla’daki emlak sektöründe olumsuz etki gösterdi. Tapu dairelerinde işlemlerin durma noktasına geldiği belirtilirken, yatırımcıların da Dubai ve İngiltere’ye gittiği vurgulandı. 

Dışişleri Bakanlığı yurtdışı için Türk Uyruklu sekreter alım ilanı açıldı! Başvuru için son gün 27 Mart!

Yurt dışı için Dışişleri Bakanlığı tarafınca Türk uyruklu sekter alımları gerçekleşeceği belirtildi. Başvuru ile alakalı bütün detaylar haberimizin devamında yer alıyor...

Yurtdışında çalışmak için en iyi ülkeler hangileri? Türkiye kaçıncı sırada?

İyi eğitim görmüş, uluslararası firmalar da çalışabilecek, yüksek nitelikli beyaz yakalılar için yurtdışında çalışmak için en iyi ülkeler tespit edildi. 12 bin üst düzey çalışanla yapılan ankette yaşam kalitesi, bireysel ilişkiler, ulaşım, kariyer fırsatları ve maaş gibi kriterler değerlendirildi.

Han Yurtdışı Ve Yurtiçi İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Han Yurtdışı Ve Yurtiçi İnşaat Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Han tarafından kuruldu.

İnşaat-Sen: Yurtdışındaki inşaat işçileri için bir fon oluşturulmasını istiyoruz!

İnşaat-Sen Örgütlenme Koordinasyon Üyesi Nurseli Gözüaçık, yurtdışında çalışan inşaat işçilerinin ücret sorunu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Yurtdışındaki inşaat işçileri için bir fon oluşturulmasını istiyoruz." dedi.

Yurtdışı Müteahhitlik Belgesi Tebliğinde Değişiklik 2021!

Yurtdışı Müteahhitlik Belgesi Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31555 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Türk müteahhitlerin yurtdışında en çok iş aldıkları 2. ülke hangisi?

Türk-Ukrayna İş Adamları Derneği (TUİD) Başkanı Burak Pehlivan, yaptığı açıklamada, Türk müteahhitlerin yurtdışında en çok iş aldıkları 2. ülke Ukrayna olduğunu söyledi.

Dubai bankası ile İsrail bankası işbirliği anlaşması imzaladı!

Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) yedi emirliğinden biri olan Dubai'de bulunan Emirates NBD Bank ile İsrail'in en büyük bankalarından biri olan Bank Hapoalim işbirliği anlaşması imzaladı.

Arkas Lojistik, İstanbul Havalimanı'na neler taşıyacak?

Üçüncü Havalimanı ve TANAP gibi projelerin taşıyıcısı olan Arkas Lojistik, Türkiye merkezli yurtdışı işlere ağırlık verecek. Arkas Lojistik Genel Müdürü Onur Göçmez, "2018'i 250 milyon dolar ciroyla kapatırız. 2019'da da yüzde 10-15 büyürüz" diyor.

Ucuz konut üretiminin yolu açılıyor mu?

Türkiye'de 50 yıldan bu yana konut sektörüne yön veren markalardan biri olan Mesa, yurtiçi ve yurtdışı işlerinin yanı sıra tünel (konutlar için) ve segment (tüneller için) kalıp üretimi de yapmaya başladı.

Park Inn by Radisson İstanbul Odayeri yeni havalimanına 10 dakika!

Radisson Hotel Group yatırımlarının hızını kesmiyor. Group son olarak, İstanbul'un yeni uluslararası havaalanına on dakika mesafede konumlanan Park Inn by Radisson İstanbul Odayeri ile özellikle yurtiçi ve yurtdışı iş amaçlı seyahat edenlerin uğrak noktası olmayı hedefliyor...

Yurtdışına açılacak mağazalara yüzde 50 kira desteği!

Türk ürünlerinin dünyaya daha kolay açılarak markalaşabilmesinin önü açıldı. Yurtdışına açılacak mağazalara yüzde 50 kira desteği sağlanacak. 

Hotelya üretiminin yüzde 60’ını yurtdışına yapıyor!

Dünyaca ünlü otel zincirleri, restoran, AVM ve mağazalar için sabit ve hareketli mobilya üretimi yapan Hotelya'nın üretimlerinin yaklaşık yüzde 60’ı yurtdışı için yapılıyor.

Dubai yurtdışı iş gezisi Haberi

Dubai yurtdışı iş gezisi

ALTSO tarafından 07-11 Şubat 2015 tarihleri arasında Dubai'ye düzenlenecek olan Dubai Yurtdışı İş gezisi için KOSGEB Desteği onaylandı. Konuyla ilgili yapılan açıklamada şu bilgiler verildi: "Odamız tarafından 07—11 Şubat 2015 tarihleri arasında Dubai'ye düzenlenecek olan Dubai Yurtdışı îş gezisi için KOSGEB Desteği onaylanarak, KOSGEB'in sayfasında Desteklenen Yurtdışı İş Gezisi listesinde yayınlanmıştır. (İlgili bağlantıya http 7/www.kosgeb. gov. tr/Pages/U" I/YlGPopUp.aspx?ref=1364 linkinden ulaşılabilir) 


Söz konusu gezi kapsamında destekten yararlanacak sektörler; Gıda ürünleri (yiyecek, içecek ve tarım), ağırlama sektörü, soğutma ve gıda servis ekipmanları, otel mobilyaları, otel ekipmanları ve hizmetleri, otel mutfak ve temizlik ekipmanları, gıda işleme makineleri, fir nn ve şekerleme ürünleri ve ekipmanları, gıda ambalaj, restoran ve bar ekipmanlan, inşaat ve müteahhitlik, mimarlık, bilgi sistemleri ve bilgi teknolojileri, basm-yayın vc matbaacılık, reklam...