24 / 04 / 2024

Düfa İnönü Stadyumu\'nu boyuyor

Düfa İnönü Stadyumu\'nu boyuyor

İki günden beri Seyrantepe, Ali Sami Yen ve Galatasaray haberlerinden sıkılan Beşiktaşlılar bu haber sizin için. İnönü Stadyumu'na ne yapılacak?

Dünyanın en büyüğüydü, savaş onları da vurdu! Kaybettikleri dolar miktarı akılları kaçırır

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş, dünyanın en büyük varlık fonu olarak bilinen Norveç Varlık Fonu'nu da vurdu. Fon, savaşın başından bu yana 74 milyar dolarlık kayıp yaşadı.

Dünyanın en uzun gökdelenleri!

Dünyanın en uzun gökdelenleri listesi inşaatları devam eden kulelerin tamamlanmasının ardından güncellendi. Dünyanın en uzun gökdelenleri listesinde bu yılda Burj Khalıfa birinci sırada yer aldı.

Dünyanın en pahalı 10 stadyumu!

Dünyanın en pahalı statları açıklandı. Yaklaşık 9 milyar 97 milyon TL'ye inşa edilen Krestocsky Stadıum geçen yıl kapılarını açıldı.

Vodafone Arena dünyanın en iyi 2. futbol stadyumu seçildi!

StadiumDB.com tarafından düzenlenen yarışmada jüri tarafından Beşiktaş Vodafone Arena Stadyumu, Dünyanın en güzel 2. stadı seçildi.

Yılın Stadyumu Ödülü'ne 3 yeni stat aday!

2016'nın en iyi stadyumu seçilecek. ‘Yılın Stadyumu’ ödülüne Sivas Arena, Yeni Eskişehir Stadyumu ve Irak’ta inşa edilen Kerbela Stadyumu aday.

Vodafone Arena dünyanın en akıllı stadyumlarından biri olacak!

Türkiye’deki 10’uncu yılını kutlayan Vodafone’nin ‘pazarlama mühendisi’ lakaplı Türkiye CEO’su Gökhan Öğüt, "Vodafone Arena Stadyumu dünyanın en akıllı stadyumlarından biri olacak." dedi.

1939 yılında İnönü Stadyumu 700.000 liraya mal olacak!

1939 yılında Vali Lütfi Kırdar döneminde Dolmabahçe Gazhanesi'nin ve Istabl-ı Amire binalarının bulunduğu yere yapılacak olan, bugün Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün kulladığı, İnönü Stadyumu 700 bin liraya mal olacakmış.

Dünyanın en iyi 10 stadyumu!

Statlar; tarihleriyle, atmosferleriyle ve mimari yapısıyla farklılıklar oluşturur. Ancak bazı statlar vardır ki her alanda diğerlerinden ayrılır. İşte tarihi ve mimari özellikleriyle öne çıkan dünyanın önde gelen 10 stadı.

Mehmet Ergün Turan, Malatya Arena Stadyumu'nu yerinde inceledi!

Malatya’daki incelemeleri kapsamında TOKİ'ye devredilen “Malatya İnönü Stadyumu”nu gezen Mehmet Ergün Turan ayrıca TOKİ tarafından inşa edilen “Malatya Arena Stadyumu”nu da yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı...

Horizon Point Bodrum Evleri için Düfa Boya ile Point İnşaat bir araya geldi!

Boyanın ustası Düfa ile Point İnşaat, Horizon Point Bodrum Evleri projesi için bir araya geldi. Horizon Point Bodrum Evleri Düfa'nın renkleriyle canlanıyor

AkyürekElmas Mimarlık, Magic Ice ile Dünyanın En İyisi!

Magic Ice Buz Müzesi Mimari Projesi ile Avrupanın En İyisi seçilen AkyürekElmas Mimarlık Londrada düzenlenen uluslararası seçmelerde Asya Pasifik, Afrika, Amerika ve Orta Doğu bölgelerinin birincisi rakiplerini geride bırakarak Dünyanın En İyisi seçildi

AkyürekElmas Mimarlık dünyanın en iyisi olmak için yarışıyor!

2011 Avrupa Gayrimenkul Ödüllerinde Kamu Hizmet Binaları İç Mimari kategorisinde Magic Ice Buz Müzesi Mimari Projesi ile 5 yıldız alarak Avrupanın En İyisi seçilen AkyürekElmas Mimarlık dünyanın en iyisi olmak için yarışıyor

Dünyanın en egzotik şehri: Bangkok!

Bangkok, her başkent gibi büyük ve karmaşık. Ancak bu, onun dünyanın en egzotik yeri olmasını engellemiyor. Büyük AVM'lerin, modern otellerin ve gece kulüplerinin yan yana yer aldığı bu kentin insanları da çok cana yakın

Düfa İnönü Stadyumu\'nu boyuyor Haberi

Düfa İnönü Stadyumu\'nu boyuyor

KAYALAR Kimya ve Alman Meffert grubu ortaklığı ile kurulan Düfa Boyaları, Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün tarihi İnönü Stadyumu'nu boyuyor. Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile yaptığı anlaşma ile tarihi İnönü Stadyumu'nu boyamak için harekete geçen Düfa, yeni sezonda taraftarı yenilenmiş stadyumla buluşturacak. Düfa Türkiye Genel Müdürü İrfan Çetindamar, ''Takımını sonuna kadar destekleyen büyük Beşiktaş taraftarına ve futbol kulübüne, yenilenen İnönü Stadyumu'nda bu sene de başarılar diliyoruz'' açıklamasını yaptı.