29 / 03 / 2024

Dülger İnşaat projeleri

Dülger İnşaat projeleri

Dülger İnşaat, Dünya çapında 95 ülkede 7 bin 500’den fazla üyesi olan Kürel Ticaretin Liderleri Kulübü tarafından sektörün oskarı olarak kabul edilen Uluslararası Yapı Ödülünün sahibi oldu. 

Silivri Dünyam İnşaat Gayrimenkul Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Silivri Dünyam İnşaat Gayrimenkul Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Feriyan Kocataş tarafından kuruldu.

D Royal İnşaat Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

D Royal İnşaat Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Duruk tarafından kuruldu.

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Işıklar Holding de konut projeleri için düğmeye bastı. Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım AŞ bünyesinde ilk inşaata Bartın ve Sofya’da başlayan Işıklar Holding, projelerin inşaatına başlandığını, 1,5 sene sonra biteceğini belirtti. Projelerde konut fiyatları yaklaşık 4 milyon TL olacak. İşte ayrıntıl

Vetro İç Ve Dış Ticaret İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Vetro İç Ve Dış Ticaret İnşaat Limited Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Avunduk tarafından kuruldu.

D Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

D Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Demirbaş tarafından kuruldu.

Karadağ Peyzaj Fidancılık Çevre Düzenleme İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadağ Peyzaj Fidancılık Çevre Düzenleme İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulselam Karadağ tarafından kuruldu.

Erkan Dündar İnşaat Altyapı Proje Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkan Dündar İnşaat Altyapı Proje Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Dündar tarafından kuruldu.

Davoodi Group Dış Ticaret İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Davoodi Group Dış Ticaret İnşaat Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmood Khan Navazkhan, Nader Khan Davoodı, Navaz Khan Davoudkhan, Rahmatullah Davoudkhan ve Shır Khan Daudı ortaklığında kuruldu.

Kaytaz Peyzaj Çevre Düzenleme İnşaat Palet Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaytaz Peyzaj Çevre Düzenleme İnşaat Palet Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Ergün Çimen tarafından kuruldu.

Arnes Dış Ticaret İnşaat Enerji İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Arnes Dış Ticaret İnşaat Enerji İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Cengizhan Cengiz ve Ömer Kemal Cengiz ortaklığında kuruldu.

Adm Dış Ticaret İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Adm Dış Ticaret İnşaat Sanayi Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Çetin Tunç tarafından kuruldu.

Öz Sağdıçlar İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Öz Sağdıçlar İnşaat Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’de Muharrwm Sağdıç tarafından kuruldu.

Sever Dış Ticaret İnşaat Tekstil Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Sever Dış Ticaret İnşaat Tekstil Sanayi Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Habip Sever ve Hayım Kuryel ortaklığında kuruldu.

Dülger İnşaat projeleri Haberi

Dülger İnşaat projeleri

Dülger İnşaat’ın bugüne kadar yapımını tamamladığı ve devam eden projeleri, kullandığı teknolojiyi, prefabrik yapı sistemlerini, iş güvenliğinden hizmet kalitesine kadar tüm aşamalar, bu çalışmada mercek altına alındı.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre yapılan değerlendirmede Dülger İnşaat, sektörün oskarı  olarak kabul edilen Uluslararası Yapı Ödülüne layık görüldü. 

İspanya’nın başkenti Madrid’de gerçekleştirilen törende Genel Müdür Erdem Cotur, Kulübün Genel Sekreteri Recardo Rose’dan aldı. Cotur, 22 yıldır inşaat sektöründe hizmet verdiklerini, bugüne kadar başta endüstri yapıları olmak bin 200 tesisin inşaatını tamamladıklarını belirtti devam eden 24 farklı inşaat projeleri olduğunu, prefabrik betonarme ile daha kaliteli, daha hızlı, daha ekonomik yapılar ürettiklerini ifade etti, “Bu ödül Dülger için yeni bir devrin başlangıcı” dedi. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Bora Dülger da, büyük gurur duyduklarını belirtti,...