26 / 04 / 2024

Dumankaya erken bahar fırsatı 2016

Dumankaya erken bahar fırsatı 2016

Dumankaya, ayrıcalıklı fırsatları ile Dumankaya Flex Ofiice, Dumankaya Mozaik ve Ritim İstanbul’da oturumculara ve yatırım yapmak isteyenlere çok cazip fırsatlar sunuyor.

Emlak Konut'tan erken ödeme indirimi 2017!

Emlak Konut 240 ay vade kampanyasından sonra İkinci Bahar indirim kampanyasını başlattı. Emlak Konut'un İkinci Bahar kampanyasına 47 proje katıldı. İşte Emlak Konut'tan erken ödeme indirimi 2017 detayları..

6 konut projesinde erken teslim fırsatı!

Şirketlerin bahar kampanyaları ile satışlarına yeniden ivme kazandırdığı bugünlerde pek çok projeden erken teslim müjdesi geliyor. Projeler 3 ay ile 7 ay arasında değişen sürelerde erken teslim ediliyor.

Dumankaya'dan 3 projesinde bahar müjdesi!

Dumankaya, havaların ısınmaya başladığı bahar aylarında yeni ev arayanlara yönelik başlattığı bahar kampanyasında cazip avantajlar sunuyor. 60 ay 0 faizli bahar kampanyası ile ev sahibi olmak isteyenlerin hayallerini gerçeğe dönüştürüyor.

Dumankaya Ritim İstanbul bahar kampanyası 2016!

Dumankaya Ritim İstanbul bahar kampanyasında yüzde 12 indirim ya da 60 ay 0 faiz taksitli ödeme fırsatları sunuluyor. Ritim İstanbul'da teslimler Kasım ayında başlıyor...

Dumankaya'nın 3 projesinde erken bahar fırsatı!

Dumankaya, ayrıcalıklı fırsatları ile Dumankaya Flex Ofiice, Dumankaya Mozaik ve Ritim İstanbul’da oturumculara ve yatırım yapmak isteyenlere çok cazip fırsatlar sunuyor.

Mozaik Evleri Dumankaya'da sıfır faiz bahar kampanyası!

Dumankaya Mozaik projesinde 60 ay sıfır faizle taksitli ödeme fırsatı sunuluyor. İstanbul Sancaktepe'de yükselen Dumankaya Mozaik projesinde fiyatlar 210 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Sinpaş Liva'da yüzde 15 erken bahar indirimi!

Sinpaş'ın, İstanbul Anadolu yakasının hızla gelişen bölgelerinden Sultanbeyli'de yükselen Liva Turkuaz projesinde, birinci ve ikinci etap teslimlerinin tamamlanmasıyla birlikte yaşam başladı.

Sinpaş Liva Turkuaz Sutlanbeyli'de yüzde 15 erken bahar indirimi!

SINPAŞ Yapı Sultanbeyli'de yükselen Liva Turkuaz projesinde daire sahibi olmak isteyenler için yüzde 15 erken bahar indirimi kampanyası başladı. Projede 2+1 daireler, 447 bin lira yerine 380 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor..

Sinpaş Liva'da yüzde 15 erken bahar indirimi yapılıyor!

Avantajlı ödeme planı seçenekleri, % 15 erken bahar indirimi kampanyası ve hemen teslim avantajı ile göl manzaralı eviniz Liva’da hazır…

Çekmeköy 216 Butik Plus'ta erken bahar kampanyası!

216 Yapı, Çekmeköy'de inşa ettiği 216 Butik Plus'ta lüks ve konforu birarada sunuyor. Kuruluş, 216 Butik Plus'tan ev almak isteyenler için cazip fırsatlar içeren bahar kampanyası düzenledi.

Konutta erken bahar kampanyası!

Gayrimenkul sektörü 2015 yılına büyük beklentilerle girdi. Bu yıl inşaatı ve satışı devam eden projelerin yanı sıra birçok yeni yatırım ve proje de bir bir görücüye çıkıyor.

Sinpaş Liva Turkuaz satış ofisi!

Sinpaş Liva Turkuaz satış ofisi telefon numarası 444 19 74 olarak belirlendi. Erken bahar fırsatları ile satışlarına devam eden proje İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de inşa ediliyor.

Sinpaş Liva Turkuaz erken bahar fiyatları!

Sinpaş Liva Turkuaz erken bahar fiyatları 2+1'lerde 358 bin 500 TL'den başlıyor. Yüzde 15 indirim uygulanan projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor.

Dumankaya erken bahar fırsatı 2016 Haberi

Dumankaya erken bahar fırsatı 2016

Gayrimenkul sektöründe yüksek kalite standartları ve yüksek yatırım dönüşlerine sahip projeleri hayata geçiren Dumankaya, ayrıcalıklı fırsatları ile Dumankaya Flex Ofiice, Dumankaya Mozaik ve Ritim İstanbul’da oturumculara ve yatırım yapmak isteyenlere çok cazip fırsatlar sunuyor. 60 ay 0 faizli bahar kampanyası ile ev sahibi olmak isteyenlerin hayallerini gerçeğe dönüştürüyor. 


1-) İş hayatını ev konforuyla buluşturan proje

İş hayatını ev konforuyla buluşturan Flex Office Bahçeşehir,  sadece mimari yönüyle home ofis konsepti değil, aynı zamanda sekretarya hizmetlerinden ofis mobilyalarına; ayrıcalıklı danışmanlık hizmetlerinden farklı amaçlara göre dizayn edilmiş toplantı odalarına kadar amaca uygun tasarlanmış bir proje. Bahçeşehir’de metroya birkaç dakika uzaklıkta yer alan projede ofis hizmetleri kapsamında anlaşmalı kurumlar aracılığıyla web, hukuk, marka tescil, tercümanlık ve muhasebe gibi danışmanlık hizmetleri ile depo ve arşiv alanları,...