27 / 04 / 2024

Dumankaya gebze projesi

Dumankaya gebze projesi

Gayrimenkul sektörünün cirosunu en çok artıran şirketi Dumankaya, sürdürülebilir, şeffaf ve yenilikçi iş modelleri ile 2015 yılında hedeflerine ulaşarak sektöre kattığı değerin yanında pek çok başarıya da imza attı.

Dumankaya Fikirtepe ve Gebze projeleri yeni yılda satışta!

Dumankaya İnşaat, 2016 yılı içerisinde Fikirtepe projesini görücüye çıkarmaya hazırlanıyor. Gebze'deki projeyi ise 2016'nın son çeyreğine hazırlayan Dumankaya, her iki projenin de çalışmalarına devam ediyor...

Dumankaya Gebze’ye 1 milyar TL’lik şehir kuracak!

Dumankaya, en büyük projesini Gebze’de inşa edecek. Şenpiliç’in 142 dönümlük arazisinde 20 bin kişinin yaşayacağı dev bir şehir kuracak olan Dumankaya, milyar liralık yatırıma hazırlanıyor.

Dumankaya Miks Projesi'nin kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Dumankaya Miks Projesi'nin kesin kabul tutanağı onaylandı.

Körfez GYO ile Dumankaya, Kartal Horizon Projesi'nde sözleşme tadili yaptı!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ., sahip olduğu arsa üzerinde Dumankaya İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ. ile geliştirilen "Dumankaya Horizon" projesi sözleşmesinde tadil yapılacağını KAP'a bildirdi.

Dumankaya iki projesi için sıfır zahmetli kampanya başlattı!

Eylül ayında İstanbul Avrupa yakasındaki projeleri için “Fifti Fifti” kampanyasını başlatarak tüketicileri cezbedici seçenekler sunan Dumankaya İnşaat, ekim ayının ikinci haftası bu defa Anadolu yakasında iki projesi için sıfır zahmetli kampanya başlattı

Dumankaya Sancaktepe projesi nerede?

Dumankaya tarafından hayata geçirilen Adres Sancaktepe projesi 'nde 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Peki Dumankaya Sancaktepe projesi nerede?

Dumankaya Miks: Ev alacaksan maksimum kazan!

TEM'in yakınında, metronun yanıbaşında hayata geçirilen Dumankaya Miks projesi 23 ve 32 katlı 2 bloktan meydana geliyor. Proje "Dumankaya Miks: Ev alacaksan maksimum kazan" sloganıyla yükseliyor.

Dumankaya Miks Ticari Ünite İhalesi açıklaması!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamayla Dumankaya Miks projesi ticari üniteler açık artırma ihalesine katılım olmadığını duyurdu. İşte açıklama...

Gebze Dumankaya Çayırova ulaşım krokisi!

Dumankaya İnşaat'ın dev projesi Çayırova Dumankaya Gebze'de hayata geçiyor. 1 milyar TL yatırım bedeline sahip proje 4 bin 500 konuttan meydana gelecek. Projenin krokisi haberimizde yer alıyor...

Dumankaya Gebze Çayırova projesinde ön talep topluyor!

Gebze Çayırova'da hayata geçirilmeye hazırlanan Dumankaya Çayırova projesi 142 bin metrekare alan üzerine kuruluyor. Projeye başvuru için ön talep formları toplanmaya başlandı.

Dumankaya Çayırova projesi nerede?

Dumankaya Gebze'nin Çayırova mevkiinde yeni bir projeye daha imza atıyor. Stüdyodan 4+1'e kadar konutların bulunduğu Dumankaya Çayırova'da 4 bin 500 konut inşa edilecek.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik iletişim!

Sancaktepe Dumankaya Mozaik iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 216 511 58 00 olarak belirlendi. Dumankaya Mozaik projesi 1 oda 1 salon, 2 oad 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerden oluşuyor...

Dört farklı tarzla dört dörtlük bir yaşam Dumankaya Mozaik'te!

Dumankaya Mozaik projesi "Dört farklı tarla dört dörtlük bir yaşam" sloganıyla satış sürecine devam ediyor. Daireler 176 bin 400 TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede teslimler Nisan 2017 tarihinde gerçekleşecek.

Dumankaya Mozaik'te peşinatsız ödemenin son günü: 30 Kasım!

Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçirilen Dumankaya Mozaik projesi yüzde 70 yeşil alan, yüzde 30 konut oranıyla yükseliyor. Dumankaya Mozaik'te peşinatsız ödeme kampanyasında son gün 30 Kasım olarak belirlendi.

Dumankaya Mozaik peşinatsız ödeme kampanyasında son gün 30 Kasım!

Dumankaya İnşaat imzası taşıyan Dumankaya Mozaik projesi İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe bölgesinde yükseliyor. İstanbul Dumankaya Mozaik peşinatsız ödeme kampanyasında son gün 30 Kasım olarak planlanıyor.

Dumankaya gebze projesi Haberi

Dumankaya gebze projesi

Hayata geçirdiği projelerle kentin çehresinde, iş yapış modelleri ile de sektörde modern bir değişime imza atan Dumankaya, 2015 yılını küresel ekonomik dalgalanmalara rağmen cirosunu önemli bir ölçüde artırarak kapatıyor. Ulusal ve yurt dışı olmak üzere toplam satış miktarını da bir önceki yıla göre yüzde 131 oranında artıran Dumankaya, 2016 yılı içerisinde 1,2 milyar lirayı aşan yeni yatırımlar yapmaya hazırlanıyor.  2015’teki başarıları sayesinde sağlam adımlarla ilerleyen Dumankaya’nın 2016 ciro hedefi ise 750 milyon TL.


Yarım asırlık tecrübesiyle, insanların temel tüketim ihtiyaçları doğrultusunda güvenli, konforlu, çevreci ve teknolojiyi içinde barındıran yaşam alanları geliştiren Dumankaya, 2015 yılında sergilediği nitelikli konut üretimi, yurt içi ve yurt dışı başarılı satış grafiği ve yenilikçi iş modellerine ek olarak finansal göstergeleriyle de başarısını kanıtlıyor. 


Zorlu rekabet ortamına ve...