25 / 04 / 2024

Dumankaya Horizon kampanya

Dumankaya Horizon kampanya

Dumankaya İnşaat, cazip ödeme planları ve indirimler ile Dumankaya Flex Office, Ritim İstanbul ve Dumankaya Horizon için tüketici beklentilerine göre hazırladığı yılın son fırsatlarını sunuyor.

Dumankaya Horizon kampanyasına beklenenin de üzerinde talep!

Dumankaya İnşaat’ın Anadolu Yakası'nın en prestijli yeri Sahil Yolu'nda yer alan projesi Dumankaya Horizon’da hemen teslim avantajı ile hayata geçirilen kampanya beklenenin de üzerinde talep gördü.

Dumankaya Horizon Ofisleri nerede?

Dumankaya Horizon Residence 2 blok halinde inşa ediliyor. Teslimlerin hemen yapıldığı projede 109 adet konut ve 22 adet ticari birim bulunuyor. Peki Dumankaya Horizon Ofisleri nerede?

Dumankaya Horizon örnek ödeme tablosu!

Dumankaya Horizon'da daireler 1+1ü 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa ediliyor. İşte Dumankaya Horizon örnek ödeme tablosu...

Dumankaya Horizon güncel fiyat listesi!

Hemen tapu teslimlerinin yapıldığı Dumankaya Horizon güncel fiyat listesi kapsamında dairelerin fiyatları 512 bin 600 TL'den başlangıç gösteriyor.

Dumankaya Horizon'da kampanya!

Dumankaya İnşaat Dumankaya Horizon projesinde dairelerin fiyatları 512 bin 600 TL'den başlangıç gösteriyor. İşte, Dumankaya Horizon'da kampanya detayları...

Körfez GYO, Dumankaya Horizon'daki 4 daireyi geri aldı!

Dumankaya İnşaat, Körfez GYO'ya yapması gereken ödemeyi yapamadığı için vadesi geçen 3 milyon 709 bin 612 TL tutarındaki bedele karşılık, Köfez GYO, Dumankaya Horizon'daki bedeli 6 milyon 466 bin TL olan 4 adet daireyi geri aldı.

Dumankaya Horizon'da son daireler! Teslimler başladı!

Dumankaya İnşaat tarafından inşa edilen Horizon projesinde son daireler. 899 bin TL'den başlayan konut fiyatları 2 milyon 437 bin TL'ye kadar çıkıyor.

Dumankaya'dan Mayıs'a özel esnek kampanya!

Dumankaya, hayata geçirdiği “Esnek Kampanya” kapsamında havaların ısınmaya başladığı Mayıs ayında yeni ev arayanlara yönelik yeni fırsatlar sunuyor.Mayıs kampanyası ile ev sahibi olmak isteyenlerin hayalleri gerçeğe dönüşüyor.

Dumankaya İnşaat'tan esnek kampanya!

Tüketici ihtiyaçlarına göre sektörde öncü kampanya ve projeleri hayata geçiren Dumankaya İnşaat, daire sahibi olmak isteyen fakat bütçesini esnetemeyenler için ödeme planlarını esnetiyor.

Dumankaya Horizon'da teslimler başladı!

Dumankaya Horizon’da teslimler 27 Nisan’da başladı; Dumankaya İnşaat bu yıl, 1294 daireyi sahipleri ile buluşturacak. Yazıcı, “Ocak 2016 yılından bugüne 416 daire dairemizin teslimini tamamladık" dedi.

Dumankaya Horizon

Teslimlerin hemen yapıldığı Dumankaya Horizon projesinde 1+1 dairelerin satışları tamamlandı. Denize sıfır konumda yer alan Dumankaya Horizon projesi İstanbul Kartal sahilinde inşa edildi...

Mozaik Dumankaya Sitesi Sancaktepe fiyatları!

Mozaik Dumankaya Sitesi Sancaktepe fiyatları 204 bin TL'den başlayarak değişiyor. Dumankaya Mozaik Evleri'nde kampanya kapsamında peşinat ve taksit ödemeleri 2017 yılında başlıyor...

Horizon Rezidans Dumankaya satış fiyatları!

Horizon Rezidans Dumankaya satış fiyatları 785 bin 840 liradan başlıyor. Kartal sahilinde yükselen Dumankaya Horizon projesi bu yıl Nisan-Mayıs aylarında teslim edilecek...

Dumankaya Horizon projesi Kartal'a değer katıyor!

Kartal İstanbul’un en hızlı büyüyen ve yatırım vaadeden bölgesi olma yolunda hızla ilerliyor. Kentsel veya parsel dönüşüm altında ardı ardına projeler yükseliyor.

Dumankaya Horizon ödeme seçenekleri!

Dumankaya Horizon ödeme seçenekleri kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. Arsa alanı 43 bin 689 metrekareden oluşan projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor.

Kartal Horizon Residence fiyat listesi!

Kartal Horizon Residence fiyat listesi 2+1 dairelerde 785 bin 940 TL'den başlangıç gösteriliyor. Dumankaya Horizon projesinde 109 rezidans ve 22 mağaza yer alıyor...

Kartal Horizon Dumankaya satış ofisi!

Kartal Horizon Dumankaya satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Dumankaya Horizon Residence'ta ev fiyatları 588 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Kartal Dumankaya Horizon iletişim!

Kartal Dumankaya Horizon iletişim numarası 0216 306 49 68 olarak belirlendi. Teslimleri hemen gerçekleşen projede banka kredisiyle 120 ay vade fırsatı sağlanıyor.

Dumankaya Horizon kampanya Haberi

Dumankaya Horizon kampanya

Yeni Nesil Bir Çalışma Ortamı: Flex Offıce Bahçeşehir


Dumankaya Flex Office, Ritim İstanbul ve Dumankaya Horizon projelerinde geçerli olacak kampanya kapsamında; Dumankaya İnşaat’ın Bahçeşehir’de hayata geçirdiği yeni yaşam merkezinde klasik iş ortamı anlayışını tamamen ortadan kaldıran Bahçeşehir Flex Office’de daire sahibi olmak isteyenlere 60 ay 0 faiz ve sıfır peşinat fırsatları sunuluyor.


Dumankaya İnşaat’ın sıra dışı ve ayrıcalıklı bir home ofis konsepti ile hayata geçirdiği Flex Office Bahçeşehir’de home ofis hizmetleri kapsamında anlaşmalı kurumlar aracılığıyla web, hukuk, marka tescil, tercümanlık ve muhasebe gibi danışmanlık hizmetleri ile depo ve arşiv alanları, toplantı odaları, lobi hizmetleri gibi destek hizmetleri de bulunuyor. Proje içerisinde bulunan kat bahçelerinde yer alacak bireysel çalışma alanları ve ofis box üniteleri ile çalışma hayatında özel alan kavramına yeni bir...