23 / 04 / 2024

dumankaya inşaat flex kurtköy konutları

dumankaya inşaat flex kurtköy konutları

Kurtköy Dumankaya Flex ödeme planı haberimizin içerisinde bulunuyor. Teslimleri hemen gerçekleşen Dumankaya Flex Kurtköy projesinde 1 oda 1 salon daireler 254 bin 700 TL'den başlıyor

Dumankaya Flex Kurtköy adres!

Dumankaya Flex Kurtköy adres ve iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Dairelerin hemen teslim edildiği Dumankaya Flex Kurtköy projesinde fiyatlar 206 bin 100 liradan başlıyor...

Dumankaya İnşaat Flex Kurtköy Konutları!

Dumankaya İnşaat Flex Kurtköy Konutları'nda satış fiyat listesine göre daireler 189 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor. Dumankaya İnşaat Flex Kurtköy Konutları'nda daireler hemen teslim ediliyor...

Kurtköy Dumankaya Flex teslim tarihi!

Kurtköy Dumankaya Flex teslim tarihi kapsamında konutların anahtar teslimleri hemen yapılıyor. Banka kredisi kullanılabilen Dumankaya Flex projesinde konutlar 185 bin TL' den başlayarak yükseliş gösteriyor...

Dumankaya Flex teslim tarihi!

Dumankaya Flex teslim tarihi olarak hemen belirlendi. Dumankaya Flex Pendik Kurtköy Evleri kapsamında yer alan 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 218 bin TL'den başlıyor

Kurtköy Dumankaya Flex satılık!

Kurtköy Dumankaya Flex satılık daire fiyatları 165 bin TL' den başlangıç gösteriyor. Dumankaya Flex' te yer alan dairelerin sahiplerine 2014 yılının Ağustos ayında teslim edilmesi hedefleniyor...

Dumankaya Flex teslim tarihi!

Dumankaya Flex teslim tarihi 2014 yılının Ağustos olarak belirlendi. Dumankaya Flex projesindeki dairelere sahip olmak için konut kredisi kullanılabiliyor ancak bunun için öncelikle yüzde 25 peşinat ödemesi yapılıyor.

Dumankaya İnşaat Flex Kurtköy iletişim!

Dumankaya İnşaat Flex Kurtköy iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 393 08 86 olarak hizmet veriyor. Dumankaya Flex projesinde konut fiyatları 142 bin TL' den başlangıç gösteriliyor...

Dumankaya Flex ne zaman teslim?

Dumankaya Flex Kurtköy fiyat listesi haberimizde bulunuyor. Dumankaya Flex ne zaman teslim sorusu 31 Ağustos 2013 olarak cevaplandırılıyor.

Dumankaya Flex Kurtköy ne zaman teslim?

Dumankaya Flex Kurtköy ne zaman teslim sorusu Ağustos 2013 olarak yanıt buluyor. Dumankaya Kurtköy Flex ev fiyatları 134 bin 900 TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor...

Dumankaya İnşaat projelerine kaynak arıyor!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Jale Özgentürk bugünkü yazısında Dumankaya İnşaat'ın durmuş inşaat projelerine kaynak arayışını değerlendirdi. İşte Özgentürk'ün o yazısı...

Dumankaya İnşaat'tan GYODER kampanyasına destek!

Dumankaya İnşaat, ülkemizde yaşanan olayların inşaat sektörü üzerinde oluşturabileceği olumsuz sonuçlarını en aza indirmek için GYODER’in başlattığı konut kampanyasına dâhil oldu.

Dumankaya İnşaat, GYODER’in konut kampanyasına katıldı!

Dumankaya İnşaat, ülkemizde yaşanan olayların inşaat sektörü üzerinde oluşturabileceği olumsuz sonuçlarını en aza indirmek için GYODER’in başlattığı konut kampanyasına dâhil oldu.

Dumankaya İnşaat'tan esnek kampanya!

Tüketici ihtiyaçlarına göre sektörde öncü kampanya ve projeleri hayata geçiren Dumankaya İnşaat, daire sahibi olmak isteyen fakat bütçesini esnetemeyenler için ödeme planlarını esnetiyor.

Reysaş GYO, Dumankaya İnşaat ile ön protokolünü iptal etti!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 17 Şubat'ta Sancaktepe arsası için anlaştığı Dumankaya İnşaat ile ön protokolünü iptal ettiğini Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) duyurdu.

Dumankaya İnşaat'ın acı günü! Ahmet Güneş vefat etti!

Dumankaya Pusula Site Yönetimleri Genel Müdürü Ahmet Güneş vefat etti. Ahmet Güneş'in cenazesi yarın Elazığ'dan kaldırılacak. Dumankaya İnşaat taziye ilanı yayınlattı.

Dumankaya İnşaat en beğenilen inşaat şirketi oldu!

Dumankaya İnşaat adına gerçekleştirilen Bilinirlik ve Marka Algı Araştırması'nın Nielsen tarafından hazırlanan 2015 sonuçlarına göre Dumankaya, tüketici beğeni oranını 2014’e göre yükselterek yine açık ara en beğenilen inşaat şirketi oldu.

Dumankaya İnşaat'tan yılın son kampanyası!

Dumankaya İnşaat, cazip ödeme planları ve indirimler ile Dumankaya Flex Office, Ritim İstanbul ve Dumankaya Horizon için tüketici beklentilerine göre hazırladığı yılın son fırsatlarını sunuyor.

Dumankaya İnşaat Galatasaray'a gayrimenkul devredecek!

Galatasaray, forma göğüs reklamı için Dumankaya İnşaat ile 2+1 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı. Anlaşmaya göre ilk yıl 9, ikinci yıl 10, üçüncü yıl ise 11 milyon lira alacaktı.

GS Dumankaya İnşaat ile sponsorluk anlaşmasını imzaladı!

Galatasaray Spor Kulübü, 4 yıldızlı formasının göğüs reklamı için inşaat sektörünün yenilikçi markası Dumankaya ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Dumankaya İnşaat, Galatasaray'la sponsorluk anlaşması imzaladı!

Galatasaray Spor Kulübü, 4 yıldızlı formasının göğüs reklamı için inşaat sektörünün yenilikçi markası Dumankaya ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Galatasaray, Dumankaya İnşaat ile sponsorluk anlaşması imzaladı!

Galatasaray Kulübü, Dumankaya İnşaat ile 3 sezonluk sponsorluk anlaşması imzalandığını açıkladı. Sarı-kırmızılı kulüp, anlaşma kapsamında 3 sezon için toplam 30 milyon lira alacak.

Dumankaya İnşaat, Galatasaray'a sponsor oldu!

Galatasaray Kulübü, forma sponsorluğu için Dumankaya ile anlaşma sağladığını duyurdu. arı Kırmızılılar, Spor Toto Süper Lig için Dumankaya İnşaat ile 3 yıllığına el sıkıştı. Detaylar Cuma günü açıklanacak.

dumankaya inşaat flex kurtköy konutları Haberi

dumankaya inşaat flex kurtköy konutları

İstanbul Anadolu yakasında Kurtköy'de hayata geçirilen Dumankya Flex projesi Dumankaya İnşaat imzası taşıyor. Kurtköy Dumankaya Flex ödeme planına geçmeden önce projeden bahsedelim.


Dumankaya Flex teslim tarihi hemen olarak belirlendi. Proje alanları 56 metrekare ile 154 metrekare arasında değişen stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor. 


Dumankaya İnşaat Flex Kurtköy projesi fiyat listesi!

56 metrekare stüdyo home ofislerde 206 bin 100 liradan,

61 metrekare 1+1 home ofislerde 209 bin 700 liradan,

73 metrekare 1+1'lerde 254 bin 700 liradan,

82 metrekare 1+1'lerde 265 bin 500 liradan,

91 metrekare 2+1'lerde 284 bin 400 liradan 

154 metrekare 2+1'lerde 515 bin 700 liradan başlıyor.


Kurtköy Dumankaya Flex ödeme planı!

Kurtköy Dumankaya Flex ödeme planı kapsamında firma bünyesinde 60 ay vade farksız taksitlendirme imkanı bulunuyor. Banka kredili ve tamamı...