26 / 04 / 2024

dumankaya inşaat ödül

dumankaya inşaat ödül

Dumankaya İnşaat adına gerçekleştirilen Bilinirlik ve Marka Algı Araştırması'nın Nielsen tarafından hazırlanan 2015 sonuçlarına göre Dumankaya, tüketici beğeni oranını 2014’e göre yükselterek yine açık ara en beğenilen inşaat şirketi oldu.

Dumankaya İnşaat ödül almaya devam ediyor!

Marketing Türkiye ve Akademetre’nin düzenlediği “The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri” bu yıl da sahiplerine dün akşam düzenlenen renkli bir tören eşliğinde takdim edildi.

Dumankaya İnşaat'a Capital'den ödül!

“Capital 500-Türkiye’nin En Büyük 500 Özel Şirketi” araştırmasının sonuçlarına göre; çeşitli kategorilerde yüksek performans kaydeden şirketlere ödülleri dün akşam, renkli bir tören eşliğinde takdim edildi.

Dumankaya İnşaat Superbrands Ödülü'ne bir kez daha layık görüldü!

Dumankaya İnşaat, yeniliklere açık, markalaşmaya önem veren ve sosyal sorumluluk projeleriyle tüketicilerin beğenisini kazanan başarılı şirketlere verilen Superbrands Ödülüne bir kez daha layık görüldü.

Dumankaya İnşaat 2014'ün süper markalarından biri oldu!

Dumankaya İnşaat, gıdadan temizlik ve kişisel bakım ürünlerine, teknolojiden hizmet sektörü ve iletişime kadar birçok alanda yılın en iyi markalarına verilen 2014 Superbrands Ödülü'nün sahibi oldu.

Dumankaya İnşaat, en beğenilen inşaat şirketi oldu!

Gayrimenkul sektöründe yeniliklerin öncüsü Dumankaya İnşaat adına GfK tarafından dokuz yıldan bu yana düzenli olarak yapılan Marka Bilinirliği Araştırması sonuçlarına göre Dumankaya İnşaat, en beğenilen inşaat şirketi oldu.

Dumankaya İnşaat ODTÜ'de Yılın Girişimcisi ödülünü aldı!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen firmalarından Dumankaya İnşaat, ODTÜ Genç Girişimciler Topluluğu tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen “Girişimcilik Ödülleri”nde “İnşaat Sektöründe Yılın Girişimcisi” ödülüne layık görüldü...

Favos Gayrimenkul Hizmetleri İnşaat Yazılım Bilgi Teknolojileri Sanayi Ve Dış Ticaret A.Ş. kuruldu!

Favos Gayrimenkul Hizmetleri İnşaat Yazılım Bilgi Teknolojileri Sanayi Ve Dış Ticaret A.Ş. bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Harun Ay tarafından kuruldu.

Fereg İnşaat Sağlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fereg İnşaat Sağlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Gürbüz ve Ferit Öztoprak ortaklığında kuruldu.

Sude Tekne Ve Yatçılık Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sude Tekne Ve Yatçılık Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Derya Demir tarafından kuruldu.

Nm Group İnşaat Sağlık Turizm Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nm Group İnşaat Sağlık Turizm Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Davut ve Necip Fazıl Aksoy ortaklığında kuruldu.

Artaş İnşaat'a Ekovitrin'den ödül!

Ekovitrin Medya Grubu tarafından her sene düzenlenen Uluslararası Yılın Starları Ödülleri'nde Artaş İnşaat ödül sahibi oldu.

Anıl Agro Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anıl Agro Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile Anıl    Okul tarafından kuruldu.

Fuzul Beşiktaş'ın inşaatı yıl sonunda başlıyor!

Fuzul Yapı ve Emlak Konut GYO işbirliğiyle inşa edilecek Fuzul Beşiktaş'ın inşaatı yıl sonunda başlıyor. Ön talebi toplanan proje için inşaat alanında tabelalar asıldı...

KİPTAŞ Silivri 4.Etap'ın kaba inşaatı yıl sonunda tamam!

KİPTAŞ Genel Müdür Ali Kurt yaptığı açıklamada, "Silivri 4.Etap konutları kaba inşaatını yıl sonunda tamamlamayı hedefliyoruz" dedi.

İzmir Çiğli tramvay projesinin inşaatı yıl sonunda başlayacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Karşıyaka-Çiğli arasında hizmet sunacak 11 kilometrelik Çiğli Tramvayı’nın teklif ihalesi 20 Ekim'de. İzmir Çiğli tramvay projesinin inşaatı yıl sonunda başlayacak 2 yılda tamamlanacak.

Limak İnşaat dünyanın en büyük 61'nci müteahitlik şirketi oldu!

Limak İnşaat, Uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record'un (ENR) hazırladığı “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” 2020 listesinde 2019 yılına kıyasla 6 basamak birden artarak 61’inci sıraya yerleşti.

Park Mozaik 'Konutlar İçin LEED Ödülü'nde yılın projesi seçildi!

TEPE ve MESA’nın ortak imzasıyla inşa edilen Park Mozaik projesi, USGBC Konutlar İçin LEED Ödülü başlığı altında hem Yılın Projesi hem de Seçkin Konut Projesi ödülüne layık görüldü...

Yeni AKM'nin inşaatı yıl sonuna kadar bitecek!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İstanbul Atatürk Kültür Merkezinin (AKM) inşaatını yıl sonuna kadar bitireceklerini, AKM'nin dünyanın sayılı kültür merkezlerindeki gibi içerisinde konsept birimin bulunduğunu ve yüksek teknolojideki sahnesi olan bir merkez olacağını söyledi.

Kızılcahamam Millet Bahçesi'nin inşaatı başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kızılcahamam'da sokak sağlıklaştırma, kentsel dönüşüm ve sıfır atık projesinin çalışmalarına ilişkin incelemeler yaptı. Kurum, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kızılcahamam Millet Bahçesi'nin inşaatının bu ay başladığını söyledi...

dumankaya inşaat ödül Haberi

dumankaya inşaat ödül

2006 yılından bu yana Dumankaya İnşaat adına gerçekleştirilen Bilinirlik ve Marka Algı Araştırması'nın Nielsen tarafından hazırlanan 2015 sonuçları belli oldu. Müşterileri için sürekli değer üreten, her bir bireyin şehir yaşamındaki mutluluğunu, konforunu ve yüksek yaşam kalitesini esas alarak kente kimlik katan projeler kazandıran Dumankaya İnşaat, araştırma sonuçlarına göre tüketici beğeni oranını 2014’e göre yükselterek geçen yıl olduğu gibi yine açık ara en beğenilen inşaat şirketi oldu. 2014 yılında yüzde 64 olan beğeni oranını büyük bir yükseliş ile yüzde 72 yapan Dumankaya İnşaat, spontan bilinirlikte ise akla gelen ilk iki inşaat şirketinden biri oldu.


Kasım ve Aralık 2015 tarihleri arasında yapılan araştırma İstanbul genelinde 500 kişi ile gerçekleştirildi. Yüz yüze görüşme tekniği ile yapılan araştırma, marka bilinirliği ve marka beğenisine kadar...