19 / 04 / 2024

Dumankaya İnşaat ödülleri

Dumankaya İnşaat ödülleri

Dumankaya İnşaat adına gerçekleştirilen Bilinirlik ve Marka Algı Araştırması'nın Nielsen tarafından hazırlanan 2015 sonuçlarına göre Dumankaya, tüketici beğeni oranını 2014’e göre yükselterek yine açık ara en beğenilen inşaat şirketi oldu.

Dumankaya İnşaat ödül almaya devam ediyor!

Marketing Türkiye ve Akademetre’nin düzenlediği “The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri” bu yıl da sahiplerine dün akşam düzenlenen renkli bir tören eşliğinde takdim edildi.

Dumankaya İnşaat, en beğenilen inşaat şirketi oldu!

Gayrimenkul sektöründe yeniliklerin öncüsü Dumankaya İnşaat adına GfK tarafından dokuz yıldan bu yana düzenli olarak yapılan Marka Bilinirliği Araştırması sonuçlarına göre Dumankaya İnşaat, en beğenilen inşaat şirketi oldu.

Nınetynıne İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nınetynıne İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Farrukh Munır Khan ve Zubaır Ahmed Khan ortaklığında kuruldu.

Genç mimarlar ‘Altın Çekül mimarlık ödülleri’ için yarışıyor!

Yapı-Endüstri Merkezi tarafından düzenlenen ve yapı sektörünün prestij ödülleri olarak bilinen ‘ALTIN ÇEKÜL Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri’ bu yıl 4 kategoride düzenleniyor.

BİRTEP Gayrimenkulün Liderleri Ödülleri'nin ana sponsoru oldu!

“BİREVİM” markasının bir girişimi olan, BİRTEP, “Gayrimenkulün Liderleri (Real Estate Stars) Ödülleri”nin ana sponsoru oldu...

Dumankaya İnşaat mağdurları TMSF önünde eylem yaptı!

FETÖ soruşturması kapsamında TMSF'ye devredilen Dumankaya İnşaat'tan, yapım aşamasındaki projelerden daire alan vatandaşlar, 3 yıl geçmesine rağmen dairelerinin teslim alamadığı gerekçesiyle eylem yaptı...

Zer Altın Palmiye Ödülleri'nin kazananları!

Altın Palmiye Ödülleri, Ceylan İnşaat'ın ana sponsorluğunda bu yıl 5'nci kez düzenlendi. Her IP’den bir defa oy kullanılan ödül kategorileri için 2 milyon 643 bin 162 oy atıldı.

Dumankaya İnşaat'ın sahiplerine FETÖ fezlekesi!

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, FETÖ/PDY'ye "himmet" adı altında finansal destek sağlandığı iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında, aralarında Dumankaya İnşaat'ın eski sahibi ve ortakları bulunan 125 şüpheliye yönelik fezleke hazırlandı.

Dumankaya İnşaat'a FETÖ operasyonu!

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'n finansal destek sağlandığı iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında, alınan tanık ifadeleri doğrultusunda Dumankaya İnşaat'ın mevcut genel müdürünün de aralarında bulunduğu 4 şüpheli gözaltına alındı.

Dumankaya İnşaat'ın sahibi ve ortaklarının mal varlıklarına el konuldu!

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY'ye "himmet" adı altında finansal destek sağlandığı iddiasıyla yürütülen soruşturmada kapsamında, Dumankaya İnşaat'ın sahibi ve ortakları olan 6 şüphelinin tüm mal varlıklarına el konuldu.

Dumankaya İnşaat'tan GYODER kampanyasına destek!

Dumankaya İnşaat, ülkemizde yaşanan olayların inşaat sektörü üzerinde oluşturabileceği olumsuz sonuçlarını en aza indirmek için GYODER’in başlattığı konut kampanyasına dâhil oldu.

Dumankaya İnşaat, GYODER’in konut kampanyasına katıldı!

Dumankaya İnşaat, ülkemizde yaşanan olayların inşaat sektörü üzerinde oluşturabileceği olumsuz sonuçlarını en aza indirmek için GYODER’in başlattığı konut kampanyasına dâhil oldu.

Dumankaya İnşaat'tan yılın konut hareketi!

Ritim İstanbul projesi Dumankaya İnşaat imzasıyla Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçiriliyor. Ritim İstanbul Evleri'nin bu yıl Kasım ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Reysaş GYO, Dumankaya İnşaat ile ön protokolünü iptal etti!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 17 Şubat'ta Sancaktepe arsası için anlaştığı Dumankaya İnşaat ile ön protokolünü iptal ettiğini Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) duyurdu.

Dumankaya İnşaat'ın acı günü! Ahmet Güneş vefat etti!

Dumankaya Pusula Site Yönetimleri Genel Müdürü Ahmet Güneş vefat etti. Ahmet Güneş'in cenazesi yarın Elazığ'dan kaldırılacak. Dumankaya İnşaat taziye ilanı yayınlattı.

Dumankaya İnşaat ödülleri Haberi

Dumankaya İnşaat ödülleri

2006 yılından bu yana Dumankaya İnşaat adına gerçekleştirilen Bilinirlik ve Marka Algı Araştırması'nın Nielsen tarafından hazırlanan 2015 sonuçları belli oldu. Müşterileri için sürekli değer üreten, her bir bireyin şehir yaşamındaki mutluluğunu, konforunu ve yüksek yaşam kalitesini esas alarak kente kimlik katan projeler kazandıran Dumankaya İnşaat, araştırma sonuçlarına göre tüketici beğeni oranını 2014’e göre yükselterek geçen yıl olduğu gibi yine açık ara en beğenilen inşaat şirketi oldu. 2014 yılında yüzde 64 olan beğeni oranını büyük bir yükseliş ile yüzde 72 yapan Dumankaya İnşaat, spontan bilinirlikte ise akla gelen ilk iki inşaat şirketinden biri oldu.


Kasım ve Aralık 2015 tarihleri arasında yapılan araştırma İstanbul genelinde 500 kişi ile gerçekleştirildi. Yüz yüze görüşme tekniği ile yapılan araştırma, marka bilinirliği ve marka beğenisine kadar...