25 / 04 / 2024

Dumankaya kampanya 2016

Dumankaya kampanya 2016

Dumankaya, hayata geçirdiği “Esnek Kampanya” kapsamında havaların ısınmaya başladığı Mayıs ayında yeni ev arayanlara yönelik yeni fırsatlar sunuyor.Mayıs kampanyası ile ev sahibi olmak isteyenlerin hayalleri gerçeğe dönüşüyor.

Dumankaya'nın 3 projesinde erken bahar fırsatı!

Dumankaya, ayrıcalıklı fırsatları ile Dumankaya Flex Ofiice, Dumankaya Mozaik ve Ritim İstanbul’da oturumculara ve yatırım yapmak isteyenlere çok cazip fırsatlar sunuyor.

Dumankaya İnşaat Pas Geç kampanyası!

Dumankaya, hazırladığı yeni kampanyası “Pas Geç” ile daire sahibi olmak isteyenler için taksit ve peşinatı 2017 yılına erteliyor.Pas Geç kampanyası Ritim İstanbul, hi-Fit, Flex Office Bahçeşehir ve Dumankaya Mozaik projelerinde geçerli olacak.

Dap Yapı'dan kira garantili kampanya 2016!

Dap Yapı, "Bedava ev-süit-ofis" kampanyasını başlattı. Hazır kiracılı, bitmiş dairelerde uygun ödeme seçenekleri sunuluyor...

Maslak 1453 özel kampanya 2016!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, Maslak 1453 projesi için yeni bir kampanya başlattı. 60 ayda 0,42, 120 ayda 0,70 faiz oranının uygulanacağı kampanya kapsamında sınırlı sayıdaki dairelere yüzde 5 peşinatla sahip olunabilecek

GYODER konut kampanyası 2016 detayları!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) yeni bir kampanya başlattı. İşte 31 projenin dahil olduğu GYODER konut kampanyası 2016...

TOKİ 2016 indirim kampanyası detayları!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)tarafından her yıl düzenlenen indirim kampanyaı bu yıl 2016'nın ikinci yarısına kalmıştı. İşte, TOKİ 2016 indirim kampanyası detayları..

Dumankaya'dan Mayıs'a özel esnek kampanya!

Dumankaya, hayata geçirdiği “Esnek Kampanya” kapsamında havaların ısınmaya başladığı Mayıs ayında yeni ev arayanlara yönelik yeni fırsatlar sunuyor.Mayıs kampanyası ile ev sahibi olmak isteyenlerin hayalleri gerçeğe dönüşüyor.

Dumankaya İnşaat'tan esnek kampanya!

Tüketici ihtiyaçlarına göre sektörde öncü kampanya ve projeleri hayata geçiren Dumankaya İnşaat, daire sahibi olmak isteyen fakat bütçesini esnetemeyenler için ödeme planlarını esnetiyor.

Dumankaya Horizon'da teslimler başladı!

Dumankaya Horizon’da teslimler 27 Nisan’da başladı; Dumankaya İnşaat bu yıl, 1294 daireyi sahipleri ile buluşturacak. Yazıcı, “Ocak 2016 yılından bugüne 416 daire dairemizin teslimini tamamladık" dedi.

Dumankaya Ritim İstanbul bahar kampanyası 2016!

Dumankaya Ritim İstanbul bahar kampanyasında yüzde 12 indirim ya da 60 ay 0 faiz taksitli ödeme fırsatları sunuluyor. Ritim İstanbul'da teslimler Kasım ayında başlıyor...

Dumankaya İnşaat Ümraniye, Ataşehir ve Üsküdar'da proje yapacak!

Dumankaya İnşaat bu yıl yüzde 40 büyüme hedefliyor. Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, 2016’da üç yeni projeye başlayacaklarını söylüyor. Yabancı ortağı Al-Maza ile yurtdışı projelerine de ağırlık verecek…

Selective Port'ta 2016 boyunca ayda 2 bin 850 lira taksit imkanı!

Alper İnşaat, Pendik’te yükselen projesi Selective Port’ta uyguladığı kampanya ile 2 bin 850 lira peşinat ve 2016 boyunca ayda 2 bin 850 lira taksitle, ailenizle güzel anılar biriktireceğiniz, hayallerinizdeki bahçeli eve kavuşturuyor.

Mozaik Dumankaya Sitesi Sancaktepe fiyatları!

Mozaik Dumankaya Sitesi Sancaktepe fiyatları 204 bin TL'den başlayarak değişiyor. Dumankaya Mozaik Evleri'nde kampanya kapsamında peşinat ve taksit ödemeleri 2017 yılında başlıyor...

Sancaktepe Dumankaya Mozaik Residence nerede?

799 daire ve 1 dükkandan oluşan Dumankaya Mozaik'te ödemeler bu yıl pas geçiliyor. Projede teslimler Nisan 2016 tarihinde gerçekleşecek. Peki Sancaktepe Dumankaya Mozaik Residence nerede?

Ritim İstanbul'da ödemeleri pas geçen kampanya!

Ritim İstanbul'da ödemeleri pas geçen kampanya ile satışlar devam ediyor. Konut fiyatlarının 409 bin 200 TL'den başladığı projede teslimlerin 2016 yılı Kasım ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Dumankaya kampanya 2016 Haberi

Dumankaya kampanya 2016

Dumankaya, baharın iyiden iyiye kendini hissettirmeye başladığı Mayıs ayına özel ayrıcalıklı “Esnek Kampanya” fırsatları ile Dumankaya Flex Office, Dumankaya Mozaik,    hi-Fit ve Ritim İstanbul’da oturumculara ve yatırım yapmak isteyenlere çok cazip fırsatlar sunuyor.  0 faizli veya ekstra indirimli Mayıs kampanyası ile ev sahibi olmak isteyenlerin hayalleri gerçeğe dönüşüyor. 


Yazın Keyfini Ritim İstanbul’da Yaşayın

Kampanya kapsamında, Dumankaya’nın Al Mazaya işbirliği ile İstanbul’un yeni yaşam merkezi Maltepe’de hayata geçirdiği yüksek kalite anlayışı ile Adalar’a karşı ideal bir yaşam alanı ve mükemmel bir yatırım fırsatı sunan Ritim İstanbul projesinde daire sahibi olmak isteyenler 0 faiz veya yüzde 12 indirim ve Mayıs ayına özel ilave yüzde 5 indirim seçenekleri ile evini rahatça alabilecek. Home Office , 2+1 ve 3+1, 3.5+1, 4+1 dubleks gibi daire...