25 / 04 / 2024

dumankaya miks satılık

dumankaya miks satılık

Toplam 121 bin 972 metrekare arsa üzerinde inşa edilen proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Küçükçekmece Dumankaya Miks satılık daire tipleri 1+0,1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi.

Dumankaya Miks Halkalı fiyatları!

2 blok şeklinde yükselen proje 121 bin 972 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Dumankaya Miks Halkalı fiyatları stüdyo dairelerde 208 bin TL 'den başlangıç gösteriyor.

Dumankaya Miks satılık daire!

Toplam 121 bin 972 metrekare arsa üzerinde inşa edilen proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Dumankaya Miks satılık daire tipleri 1+0,1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı.

Halkalı Dumankaya Miks iletişim!

Toplam 657 adet dairenin satışa sunulduğu projede daire tipleri 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Halkalı Dumankaya Miks iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 697 00 66 olarak belirlendi.

Dumankaya Miks fifti fifti kampanyası!

2 blok şeklinde yükselen proje İstanbul Küçükçekmece'ye hayata geçiriliyor. Dumankaya Miks fifti fifti kampanyası kapsamında yüzde 50 peşin ödeme yapılırken kalan bedel Dumankaya bünyesinde ödeniyor.

Dumankaya Miks: Ev alacaksan maksimum kazan!

TEM'in yakınında, metronun yanıbaşında hayata geçirilen Dumankaya Miks projesi 23 ve 32 katlı 2 bloktan meydana geliyor. Proje "Dumankaya Miks: Ev alacaksan maksimum kazan" sloganıyla yükseliyor.

Dumankaya Miks ihalesi nerede?

Dumankaya Miks Konutları alanları 39 metrekare ile 135 metrekare arasında değişen dairelerden oluşuyor. Projede yer alan son 37 adet dükkan açık artımaya sunuluyor. Peki Dumankaya Miks ihalesi nerede?

Halkalı Dumankaya Miks ihalesi!

Son 37 adet dükkanın satışa sunulacağı Halkalı Dumankaya Miks ihalesi bugün gerçekleşecek. Atatürk Havalimanı'na yakın bir bölgede inşa edilen projede dükkanların yanı sıra 657 adet konut bulunuyor.

Dumankaya Miks iletişim!

Dumankaya Miks iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefon numarası 0212 697 00 66 olarak belirlendi. 2 blok şeklinde yükselen proje dairelerin alanları 39 metrekare ile 135 metrekare arasında değişiyor.

Dumankaya Miks ulaşım!

Dumankaya Miks ulaşım bilgilerine göre proje Atatürk Havalimanı, metro ve Marmaray'a yakın mesafede yer alıyor. Toplam 657 adet daireden oluşan projede daireler stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak dizayn edildi.

Dumankaya Miks nerede?

Toplam 657 adet daireden oluşan proje Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 2 blok şeklinde yükselen proje toplam 121 bin 972 metrekare alan üzerine yayılıyor. Peki Dumankaya Miks nerede?

Dumankaya Miks ihale tarihi!

Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçirilecek olan Dumankaya Miks projesinde toplam 657 adet daire bulunuyor. Dumankaya Miks ihale tarihi 21 Mart 2015 günü olarak belirtildi.

Dumankaya Miks ihalesi ne zaman?

İstanbul Küçükçekmece - Halkalı bölgesinde yükselen Dumankaya Miks'te son 37 mağaza ihale ile satışa sunuluyor. Proje 2 blok halinde hayata geçiriliyor. Peki Dumankaya Miks ihalesi ne zaman?

Atakent Dumankaya Miks evleri konut fiyatları!

Dumankaya Miks projesi İstanbul Avrupa Yakası'nda Halkalı Atakent'te inşa ediliyor. Atakent Dumankaya Miks evleri konut fiyatları 172 bin TL ile 351 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.

Dumankaya Miks'te yüzde 8 yatırım dönüşü!

Uzun yıllardır gelişimine devam eden, şehir planlamasına uygun bir şekilde kentleşen ve Avrupa yakasının yaşam standardı en yüksek bölgelerinden biri haline gelen Atakent, Dumankaya Miks ile değerini artırıyor...

Dumankaya Flex Office Bahçeşehir satılık!

Dumankaya Flex Office Bahçeşehir satılık daire tipleri stüdyo, 1+1 ve 2+1 şeklinde tasarlandı. 2 blok halinde hayata geçirilen projede fiyatlar 190 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Dumankaya Ritim İstanbul Evleri satılık!

Dumankaya Ritim İstanbul Evleri satılık daire fiyatları 426 bin 800 TL'den başlıyor. Kartal İDO İskelesi’ne 3 kilometre uzaklıkta olan projede teslimlerin 2016 yılının son çeyreğinde yapılması planlanıyor.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik satılık konut!

Sancaktepe Dumankaya Mozaik satılık konut teslimlerinin 2016 yılı Nisan ayında yapılması planlanıyor. Dumankaya İnşaat imzası taşıyan projede 60 ay vade farkı olmadan taksit yapılabiliyor.

Dumankaya Mozaik Residence satılık!

Dumankaya Mozaik Residence satılık daire fiyatları 176 bin TL'den başlıyor. 40 bin metrekare arsa alanına sahip projede 799 konut ve 1 dükkan yer alıyor.

Dumankaya Horizon satılık ofis fiyatları!

Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçirilen Dumankaya Horizon Residence 2 bloktan oluşuyor. Dumankaya Horizon satılık ofis fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik satılık ev!

Konum bilgisine göre Finans Merkezi'ne 17 dakika uzaklıkta bulunan projede 60 aya varan vade sağlanıyor. Sancaktepe Dumankaya Mozaik satılık ev fiyatları 173 bin 360 TL'den başlıyor.

Dumankaya Horizon Kartal satılık ev!

Dumankaya Horizon Kartal satılık ev teslimleri hemen yapılıyor. 2 blok halinde inşa edilen projede 109 adet konut ve 22 adet ticari ünite yer alıyor.

Miks Dumankaya Halkalı satılık!

Toplam 121 bin 972 metrekare arsa üzerine yayılan projesinde bloklar 23 ve 32 kat şeklinde yükseliyor. Miks Dumankaya Halkalı satılık daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı.

Dumankaya Flex satılık daire!

Toplam 321 adet üniteden meydana gelen proje İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir 'de inşa ediliyor. Dumankaya Flex satılık daire tipleri 1+0,1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı.

Küçükçekmece Dumankaya Miks satılık!

Toplam 121 bin 972 metrekare arsa üzerinde inşa edilen proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Küçükçekmece Dumankaya Miks satılık daire tipleri 1+0,1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi.

Dumankaya Miks satış fiyatları!

Dumankaya Miks satış fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Marmaray'a yakın konumda hayata geçirilen proje İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da inşa ediliyor.

Dumankaya Miks satış ofisi Kurban Bayramı'nda açık mı?

Teslimleri hemen yapılan Dumankaya Miks Halkalı 2 blok halinde yükseliyor. Projede daireler 218 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Peki Dumankaya Miks satış ofisi Kurban Bayramı'nda açık mı?

Dumankaya Miks satılık daire!

Toplam 121 bin 972 metrekare arsa üzerinde inşa edilen proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Dumankaya Miks satılık daire tipleri 1+0,1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı.

dumankaya miks satılık Haberi

dumankaya miks satılık

Blokların 23 ve 32 kat şeklinde yükseldiği proje lokasyon bilgisi kapsamında Marmaray'a, metroya ve Atatürk Havalimanı'na yakın bir bölgede bulunuyor.


Ortak etkinlik alanlarına göre projede güzellik salonu, yüzme havuzu, kafeteryalar, restoranlar, alışveriş merkezi, güneşlenme alanları, gezi alanları, dinlenme alanları bulunuyor. 


İstanbul Küçükçekmece'ye bağlı Halkalı bölgesinde hayata geçirilen projede daire teslimleri hemen gerçekleşiyor. Projede daireler stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Toplam 121 bin 972 metrekare arsa üzerinde hayata geçirilen projede daireler fifti fifti kampanyası kapmsamında 10 yıl boyunca Dumankaya bünyesinde kiralanıyor.  


Küçükçekmece Dumankaya Miks satılık daire fiyatları 218 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yüzde 50 oranında peşin ödeme yapılıyor ve kalan bedel için 120 ay vadeli banka kredisi kullanılıyor. 


12 soruda Dumankaya Fifti Fifti...