24 / 04 / 2024

Dumankaya Mozaik adres bilgileri

Dumankaya Mozaik adres bilgileri

Dumankaya Mozaik Evleri iletişim için 0216 511 58 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirilen projede dairelerin alanları 47 ile 208 metrekare arasında değişiyor.

Dumankaya Mozaik'ten 60 ay 0 faiz fırsatı ile ev almanın tam zamanı!

"Dumankaya Mozaik'ten 60 ay 0 faiz fırsatı ile ev almanın tam zamanı" sloganıyla tanıtılan projede teslimlerin 2017 yılı Nisan ayında yapılması planlanıyor. Proje Ataşehir - Finans Merkezi'ne 17 dakikalık mesafede bulunuyor.

Dumankaya Mozaik Sancaktepe güncel fiyatlar!

Dumankaya Mozaik Rezidans konum olarak TEM Otoyolu'na 8 dakikalık mesafede bulunuyor. Projede 799 adet daire ve 1 adet dükkan yer alıyor. İşte Dumankaya Mozaik Sancaktepe güncel fiyatlar...

Dumankaya Mozaik adres bilgileri!

Dumankaya Mozaik adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunulan Sancaktepe Dumankaya Mozaik projesinde ev fiyatları 149 bin liradan başlangıç gösteriyor...

Dumankaya Mozaik projesinde 149 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de Dumankaya İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Dumankaya Mozaik projesinde toplam 800 adet konut yer alıyor. Projede yer alan konutların fiyatları 149 bin TL'den başlıyor.

Dumankaya Mozaik'te yüzde 1 KDV imkanı!

Dumankaya İnşaat'ın, sağlık ve metro yatırımları ile öne çıkan İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirdiği Dumankaya Mozaik, yüzde 1 KDV avantajı ile ilk günden yatırımcılarına kazandırmaya devam ediyor.

Dumankaya Mozaik'te yüzde 1 KDv'li son fırsatlar!

Dumankaya İnşaat'ın, Sancaktepe'de hayata geçirdiği Dumankaya Mozaik adlı konut projesinde yüzde 1 KDV avantajı ile konut satışı yapılıyor. Projede stüdyo, 1+1,2+1,3+1 ve 4+1 konut seçenekleri mevcut.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik adres!

Sancaktepe Dumankaya Mozaik adres bilgisi kapsamında proje Abdurrahman Gazi Mahallesi, Gecem Sokak'ta yer alıyor. Banka kredisi ile ödeme yapılabilen projede aylık taksitler 1.825 TL'den başlıyor.

Dumankaya Mozaik Evleri adres bilgileri!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede 1.825 TL'lik aylık taksitlerle ödeme yapılıyor. Dumankaya Mozaik Evleri adres bilgileri kapsamında proje İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde yükseliyor.

Dumankaya Mozaik'te lansmana özel 48 ay sıfır faiz fırsatı!

Dumankaya İnşaat tarafından İstanbul'un hızlı gelişen bölgesi Sancaktepe'nin en merkezi yerinde inşa edilen Dumankaya Mozaik projesi, az katlı binalardaki dairelerinde özel olarak tasarlanmış 4 farklı dekorasyon konsepti sunuyor.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik'te 1+1'ler 219 bin TL'ye!

İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirilen Dumankaya Mozaik projesinde peşin ve banka kredili fiyatlarına 0 peşinat ve yüzde 12 indirim imkanı sunuluyor.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik'te 1+0'lar 169 bin 840 TL!

Dumankaya İnşaat, Sancaktepe'de 4 farklı dekorasyon seçeneği sunan Dumankaya Mozaik projesinin yüzde 70'ini kapsayan yeşil ve sosyal alanlarıyla dikkat çekiyor..

Dumankaya Mozaik'te peşinatsız ara ödeme ve 120 ay taksit imkanı!

İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de yükselen, Dumankaya İnşaat imzasını taşıyan Dumankaya Mozaik'te toplam 799 tane daire yer alıyor. Projede 120 aya kadar taksitlendirme imkanı sunuluyor.

Dumankaya Mozaik'te 219 bin 120 TL'den başlayan fiyatlarla!

Toplam 799 daire yer aldığı Dumankaya Mozaik, İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de yükseliyor. Konut büyüklüklerinin 47 metrekareden başladığı projede teslimlerin 2017 yılı Nisan ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Dumankaya Mozaik ne zaman teslim?

120 ay taksit sağlanan projede daire alanları 47 ile 208 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip. Proje İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de bulunuyor. Peki Dumankaya Mozaik ne zaman teslim?

Dumankaya Mozaik iletişim bilgileri!

Daire büyüklüklerinin 47 metrekareden başladığı projede 120 aya kadar vade imkanı sağlanıyor. Dumankaya Mozaik iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 511 58 00 olarak belirlendi.

Dumankaya Mozaik güncel fiyatları!

1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunan projede toplam 799 tane daire yer alıyor. Dumankaya Mozaik güncel fiyatları 1+1'lerde 219 bin 120 TL'den başlıyor.

Dumankaya Mozaik Evleri'nde 0 peşinatla ödeme fırsatı!

Çevresinden soyutlanmış, tek tip bir site yaşamı ve iç içe geçmiş bunaltıcı mimari konseptlerin aksine ferah alanları ve hareketli bir şehir yaşamı sunan Dumankaya Mozaik’te ayrıcalıklı fırsatlar devam ediyor.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik Evleri'nde yüzde 12 indirim fırsatı!

Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçirilen Dumankaya Mozaik projesi yüzde 12 indirim ve 0 peşinatsız ödeme imkanı sunuyor. Sancaktepe'de inşa edilen proje toplam 799 daireden meydana geliyor.

Dumankaya Mozaik D planı Gold Paket!

Dumankaya Mozaik'te 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor. Projede yer alan konutların büyükleri 47 metrekareden başlıyor. İşte Dumankaya Mozaik D planı Gold Paket kampanyası...

Dumankaya Mozaik adres bilgileri Haberi

Dumankaya Mozaik adres bilgileri

Anahtar teslimlerinin 2016 yılı Nisan ayında gerçekleşeceği Dumankaya Mozaik Residence'de 799 adet daire ve 1 adet dükkan yer alıyor. Proje 40 dönüm arsa üzernde yükseliyor. 


Dumankaya Mozaik Evleri iletişim için 0216 511 58 00 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Projede yüzde 20 peşin ödeme yapıldığında, kalan kısmın yüzde 15'i Nisan 2016'da, kalanı ise 60 ay vade farksız taksit şeklinde ödeniyor. 


Dumankaya Mozaik Konutları Dumankaya İnşaat imzası taşıyor. İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de inşa edilen projede tamamı peşin alımlarda yüzde 12 indirim fırsatı sağlanıyor. 


Sancaktepe Dumankaya Mozaik'te güneşlenme terasları, anfi tiyatro – aktivite-etkinlik meydanı, fitness alanı, lavanta hasat alanları, hobi odası, yüzme havuzu, yansıma havuzları, bisiklet park alanları, oturma alanları, saunalar gibi ortak kullanım alanları sunuluyor. 


Sancaktepe Metrosu'na 2 dakika, Ataşehir - Finans Merkezi'ne...