25 / 04 / 2024

Dumankaya projeleri inşaat

Dumankaya projeleri inşaat

Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi ve Grup CEO’su Polat Sağır’dan Dumankaya İnşaat’tan daire alan ve mağdur olan ailelere müjdeli haber geldi. 

Konut projeleri yarım kaldı, binlerce mağdur var denilen inşaat şirketinden şok açıklama: Batmadık, ayaktayız!

Geçtiğimiz günlerde konkordato ilan ettiği duyurulan ve konut projeleri yarım kaldığı iddia edilen inşaat devinden flaş bir açıklama geldi. İşte detaylar...

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Işıklar Holding de konut projeleri için düğmeye bastı. Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım AŞ bünyesinde ilk inşaata Bartın ve Sofya’da başlayan Işıklar Holding, projelerin inşaatına başlandığını, 1,5 sene sonra biteceğini belirtti. Projelerde konut fiyatları yaklaşık 4 milyon TL olacak. İşte ayrıntıl

Bosna Hersek ile Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşma imzalanacak! 

Bosna Hersek Dışişleri Bakanı Turkovic, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Turkovic, Bosna Hersek ve Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşmaların gündemlerinde yer aldığını dile getirdi.

Selim Akın: Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz!

Akfen İnşaat'ın Loft projeleri hakkında bazı bilgiler veren Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, "Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz" dedi.

Detay Projeleri İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Detay Projeleri İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Cumali Yakut tarafından kuruldu.

Amerikalılar inşaat projeleri için Filistin'i mi feda edecek?

İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, "Yüzyılın Anlaşması" kapsamında değerlendirmelerde bulundu. Zarif, "Amerikalılar, Filistin halkının temel haklarını ve isteklerini kendi inşaat projeleri için feda etmeyi düşünecek bir konumda değildi" dedi...

Dumankaya'nın inşaatı durdurulan projeleri TBMM'de!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun kayyım olarak atandığı Dumankaya'nın inşaat faaliyetlerinin durdurulduğu konut projeleri meclis gündeminde konu oldu..

İşte TOKİ'nin İstanbul'da inşaatı devam eden projeleri!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin konut rakamına ulaşmayı hedefleyen TOKİ projelerinde inşaat çalışmalarını hızla sürdürüyor. İşte TOKİ'nin İstanbul'da inşaatı devam eden projeleri..

Akhisar'da Arazi Toplulaştırma Projeleri'nin inşaatı başlıyor!

DSİ 2. Bölge, Akhisar Gördes Sol Sahil ve Arazi Toplulaştırma Projeleri inşaatına başlamak için üzüm hasadının bitmesini bekliyor

Mgn Yapı Konut Projeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mgn Yapı Konut Projeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ömer Gün tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Dumankaya İnşaat projelerine kaynak arıyor!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Jale Özgentürk bugünkü yazısında Dumankaya İnşaat'ın durmuş inşaat projelerine kaynak arayışını değerlendirdi. İşte Özgentürk'ün o yazısı...

Ünye Ticaret Merkezi inşaatı erken bitebilir!

Ünye Belediyesi’nin en önemli projeleri arasında yer alan Ticaret Merkezi inşaatı hızla sürüyor. Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, en önemli projelerden biri olan ticaret merkezi inşaatından incelemelerde bulundu.

Bursa'da inşaat sektöründe güç birliği fark yarattı!

Türkiye genelinde olduğu gibi Bursa’da da kentsel dönüşüm projeleri tüm hızıyla sürüyor. Daha güzel bir Bursa için özel sektör ve belediyelerin yaptığı güç birliği inşaat sektöründe fark yaratıyor.

Dumankaya projeleri inşaat Haberi

Dumankaya projeleri inşaat

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; geçtiğimiz aylarda fetö operasyonu kapsamında incelemeye alınan ve Kayyum atanan Dumankaya İnşaat ve Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF)’ye devredilen Dumankaya İnşaat’ta projeler start alıyor. 

TMSF'ye devredildikten sonra yeni yönetimin aylardır süren çalışmaları sonucunda Dumankaya'ya ait olan tüm şirketlerinin yoğun borç yükü hafifletildi ve inşaatların yeniden başlamasına hiç bir engel kalmadı.

Mağdur ailelerden alınan bilgilere göre;  ilk olarak Sancaktepe'de bulunan Dumankaya Mozaik projesine başlanılması hedefleniyor. 

Projenin ilk etabı 6 ay içerisinde, diğer etabının ise 12 ay içerisinde teslim edilmesi bekleniyor. İkinci proje ise Sancaktepe'de bulunan Adres Sancaktepe projesi olacak. Bu projenin 2018'de başlayacağı ve 2019 yılı içerisinde ailelere teslim edilmesi öngörülüyor.