26 / 04 / 2024

dumankaya projeleri ne olacak

dumankaya projeleri ne olacak

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Başkanı Muhiddin Gülal, kayyum atanan 985 şirketten, en üzüntü veren şirketlerin Dumankaya ve Fi Yapı olduğunu açıkladı. 

Dumankaya, TMSF'ye devredildi!

DUMANKAYA ailesine bağlı şirketler "FETÖ’ye finansal destek sağladıkları” gerekçesiyle yürütülen soruşturma kapsamında TMSF’ye devredildi. Denizli'de ise iki büyük tekstil firması TMSF'ye devredildi.

TOKİ sosyal konut projeleri ne zaman başlayacak? TOKİ sosyal konut başvuruları nasıl yapılacak?

TOKİ vasıtasıyla 81 ilde yapılması planlanan sosyal konut projelerine dair detaylar araştırılıyor. İşte merak edilen detaylar!

TOKİ sosyal konut başvuru tarihi belli oldu mu? TOKİ sosyal konut projeleri ne zaman başlıyor?

TOKİ sosyal konut başvuru tarihi, vatandaşlar tarafından sorgulanmaya devam ediyor. İşte TOKİ sosyal konut başvuru tarihine dair detaylar!

TOKİ’den Gaziantep için yeni projeler! TOKİ’nin Gaziantep projeleri ne zaman başlayacak?

TOKİ inşa ettiği konutlara yenilerini eklemeye devam ediyor. Sırada Gaziantep için yapılacak konutlar yer alıyor. Peki TOKİ Gaziantep’te kaç konut inşa edecek? İşte detaylar!

Dumankaya Miks projesinin değeri ne kadar?

Dumankaya Miks projesinin 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki Dumankaya Miks projesinin değeri ne kadar oldu?

TOKİ İzmir 2020 ucuz konut projeleri!

TOKİ İzmir 2020 ucuz konut projeleri ne zaman başlayacak? TOKİ İzmir projeleri 2020 başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ İzmir 2020 başvuruları için gerekli belgeler neler? 100 bin sosyal konut fiyatları ne kadar? İşte detaylarıyal TOKİ İzmir 2020 ucuz konut projeleri...

Galatasaray Riva ve Florya projeleri ne olacak?

Galatasaray'da Emlak Konut ile yapılan Riva ve Florya sözleşmesinin feshedilmesiyle ilgili durumun ana gündem maddelerinden biri olacağı Eylül ayı Olağanüstü Divan Kurulu Toplantısı, Gayrettepe'de bir otelde gerçekleşti.

TOKİ yeni konut projeleri ne zaman yapılacak? 

Uygun fiyata konut sahibi olmak isteyenler TOKİ'nin yeni projelerini araştırmaya başladı. TOKİ yeni konut projeleri ne zaman yapılacak? Başvuru şartları nelerdir? 

Türk müteahhitlerin Sudan'daki projeleri ne olacak?

Sudan’daki darbe sonrası gözler Türk yatırımcıların ülkedeki projelerine çevrildi. DEİK Türkiye-Sudan İş Konseyi Başkanı Güler yaptığı açıklamada"Türk yatırımlarının olumsuz etkilenmez ancak yavaşlama olabilir" dedi.

Emlak Konut'un satıştaki projeleri ne durumda?

2023 yılına kadar 250 bin gayrimenkul rakamına ulaşmayı hedefleyen Emlak Konut GYO'nun 38 projesine satış süreci devam ediyor. İşte projelerin son durumu...

Millet Bahçeleri için 81 ilden 800’ü aşkın talep!

Millet Bahçeleri Projeleri'ne yoğun talep geliyor. Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Fatma Varank, Millet Bahçesi kurulması için 81 ilden 800’ün üzerinde talep geldiğini açıkladı.

Dumankaya'nın inşaatı durdurulan projeleri TBMM'de!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun kayyım olarak atandığı Dumankaya'nın inşaat faaliyetlerinin durdurulduğu konut projeleri meclis gündeminde konu oldu..

Galatasaray'da başkan değişti, projeler ne olacak?

Galatasaray başkanı Dursun Özbek'in güven tazelemek için girdiği başkanlık seçimini kaybetmesi sonrasında gözler yeni başkan Mustafa Cengiz'e çevrildi. Galatasaray'ın projeleri ne olacak?

Büyükçekmece Sırtköy-Beylikdüzü hattında konut projeleri öne çıkıyor!

İstanbul büyüdükçe doğu ve batı yönünde yeni gelişim bölgeleri de oluşuyor. Bunlardan biri de kentin batı yönündeki büyüme aksı olan Büyükçekmece Sırtköy-Beylikdüzü hattı. Sırtköy villa, Beylikdüzü ise konut projeleriyle öne çıkıyor.

dumankaya projeleri ne olacak Haberi

dumankaya projeleri ne olacak

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Jale Özgentürk bugünkü köşesinde ''Kayyum atanmıştı! 2 dev inşaat şirketine Almanlar talip'' başlıklı yazısını yayınladı. İşte, o yazı...

Gülal, iki inşaat şirketinin satışı için kuvvetli bir Alman inşaat firması ile önemli bir noktaya geldiklerini açıklıyor. Gayri faal durumda olan 320 firmanın da tasfiye edileceğini belirtiyor. Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) yönetimini yaptığı 49 milyar TL aktif büyüklüğe sahip 985 firma ile bugün Türkiye’nin en büyük holdingi. FETÖ üyesi olduğu iddiası ile kayyum atanan firmalarda basiretli bir tüccar gibi davrandıklarını söyleyen Başkan Muhiddin Gülal, amaçlarını milli servet olarak gördükleri bu şirketleri büyüterek istihdamı korumak ve arttırmak olarak açıklıyor. 985 firma içinde en zorlandıkları grubu Gaziantepli Naksan olarak açıklayan Gülal, kendisine en üzüntü veren şirketleri ise mağdur sayısı...