25 / 04 / 2024

dumankaya Ritim İstanbul kampanya

dumankaya Ritim İstanbul kampanya

“Sadece 3234 TL+KDV’den başlayan taksit fırsatları” ve “Peşin Alımlarda +%3 İndirimine ek olarak size özel (*) VIP Yeni Yıl Kampanyası” ile yeni yılı yeni ofisinde yaşamak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Dumankaya Ritim İstanbul kampanyasında son 3 gün!

Dumankaya Ritim İstanbul projesinde kule ve cadde ofisler 458.000-TL'den başlayan fiyatlarla, “%18 KDV Bizden” ve “Hemen Fatura” yıl sonu kampanyası ile yeni yılı yeni ofisinde karşılamak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Dumankaya İnşaat'tan yılın son kampanyası!

Dumankaya İnşaat, cazip ödeme planları ve indirimler ile Dumankaya Flex Office, Ritim İstanbul ve Dumankaya Horizon için tüketici beklentilerine göre hazırladığı yılın son fırsatlarını sunuyor.

Dumankaya Ritim İstanbul kampanya detayları!

Dumankaya Ritim İstanbul'da 3.889 TL'den başlayan taksitlerle konut sahibi olunabiliyor. İşte, Dumankaya Ritim İstanbul kampanya detayları...

Dumankaya Ritim İstanbul'da 3 bin 890 TL'den başlayan taksitlerle!

Dumankaya Ritim İstanbul'da 3 bin 890 TL'den başlayan taksitlerle daire sahibi olabilmek mümkün. İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa edilen proje 32 bin 500 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Ritim İstanbul ve Dumankaya Mozaik'te yeni kampanya!

Dumankaya İnşaat, yeni kampanyasında Ritim İstanbul ve Dumankaya Mozaik projelerinde sunacağı fırsatlar ile ev sahibi olmayı zahmetsiz bir hale getiriyor.

Dumankaya Ritim İstanbul kampanya!

Dumankaya İnşaat Ritim İstanbul projesinde 2015 yılının son fırsatı kampanyası başladı. İşte, Dumankaya Ritim İstanbul kampanya!

Ritim İstanbul 60 ay sıfır faiz kampanyası!

Dumankaya İnşaat Maltepe Ritim İstanbul projesinde yer alan dairelerin fiyatları 458 bin TL'den başlıyor. İşte, Ritim İstanbul 60 ay sıfır faiz kampanyası detayları...

Dumankaya'dan Ağustos ayına özel fırsat!

Dumankaya'dan Ağustos ayına özel fırsat kapsamında yüzde 0,40 faiz oranıyla 60 ay vade imkanı sağlanıyor. Dumankaya İnşaat'ın 4 projesinde geçerli olacak kampanya Ağustos ayı boyunca devam edecek.

Maltepe Ritim İstanbul fiyatlar!

Toplamda 863 rezidans, 114 ofis ve 53 home ofisten oluşan Ritim İstanbul Maltepe'de satışlar devam ediyor. Projede 2 bin 600 TL taksitle daire sahibi olunabiliyor. İşte Maltepe Ritim İstanbul fiyatlar...

Ritim İstanbul Dumankaya D planı uygulaması!

Daire fiyatları 244 bin TL'den başlangıç gösteren Ritim İstanbul Dumankaya D planı uygulaması devam ediyor. Projenin ödeme koşulları kapsamında 60 ay 0 faiz imkanı sağlanıyor.

Maltepe Dumankaya Ritim İstanbul'da peşinatsız yüzde 12 indirim!

Dumankaya Ritim İstanbul projesi Maltepe'de hayata geçiyor. Projenin D planı ödeme şekliyle peşinatsız, 60 ay 0 faiz ve yüzde 12 indirim fırsatlarıyla daire sahibi olunuyor.

Dumankaya Ritim İstanbul kira ve aidat garantisi!

Dumankaya Ritim İstanbul kira ve aidat garantisi veriliyor. Daire fiyatlarının 244 bin TL'den başladığı projede 1+0'dan 5+1'e kadar tüm daire tiplerine yer veriliyor.

Dumankaya Ritim İstanbul'da kira garantili evler! Yüzde 12 indirim!

Dumankaya Ritim İstanbul projesinde toplam 53 tane home ofis, 863 tane rezidans, 114 tane ofis yer alıyor. Proje dahilinde stüdyodan, 5+1'e kadar daire çeşitleri mevcut.

Dumankaya Ritim İstanbul kampanya!

Ritim İstanbul projesinde dairelerin fiyatları 244 bin TL'den başlıyor. Projede 53 tane home ofis, 863 tane rezidans, 114 tane ofis bulunuyor. İşte Dumankaya Ritim İstanbul kampanya detayları...

Dumankaya Ritim İstanbul bahar kampanyası 2016!

Dumankaya Ritim İstanbul bahar kampanyasında yüzde 12 indirim ya da 60 ay 0 faiz taksitli ödeme fırsatları sunuluyor. Ritim İstanbul'da teslimler Kasım ayında başlıyor...

Dumankaya Ritim İstanbul Residence iletişim!

Dumankaya Ritim İstanbul Residence iletişim numarası 0216 511 58 00 olarak belirtiliyor. "Pas Geç kampanyası" ile satışlarına devam eden proje İstanbul Maltepe'de hayata geçiriliyor.

Dumankaya Ritim İstanbul Rezidans teslim tarihi!

Dumankaya Ritim İstanbul Rezidans projesinde evlerin satış fiyatları 465 bin TL'den başlıyor. Maltepe'de yer alan Ritim İstanbul Rezidans'ta 60 ay sıfır faizle taksit imkanı sunuluyor...

Dumankaya Ritim İstanbul kampanyasında son 3 gün!

Dumankaya Ritim İstanbul projesinde kule ve cadde ofisler 458.000-TL'den başlayan fiyatlarla, “%18 KDV Bizden” ve “Hemen Fatura” yıl sonu kampanyası ile yeni yılı yeni ofisinde karşılamak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Dumankaya Ritim İstanbul'da yılın son fırsatı!

Dumankaya Ritim İstanbul'da yılın son fırsatı kapsamında 60 ay 0 faiz avantajı ile daire sahibi olunabiliyor. Arsa alanı 32 bin metrekare olarak belirlenen proje Kadıköy-Kartal Metro hattına 150 metre mesafede bulunuyor.

Dumankaya Ritim İstanbul Maltepe adres!

Dumankaya Ritim İstanbul Maltepe adres bilgilerine göre proje E-5 Cevizli Mahallesi, Zuhal Caddesi üzerinde inşa ediliyor. Proje konut, ofis ve mağazalardan meydana geliyor.

Dumankaya Ritim İstanbul'da bu fırsatları bir daha göremezsiniz!

"Dumankaya Ritim İstanbul'da bu fırsatları bir daha göremezsiniz" sloganıyla tanıtılan projede 60 ay vade farksız taksit imkanı sağlanıyor. Projenin 2016 yılının son çeyreğinde tamamlanması planlanıyor.

Dumankaya Ritim İstanbul Evleri satılık!

Dumankaya Ritim İstanbul Evleri satılık daire fiyatları 426 bin 800 TL'den başlıyor. Kartal İDO İskelesi’ne 3 kilometre uzaklıkta olan projede teslimlerin 2016 yılının son çeyreğinde yapılması planlanıyor.

Dumankaya Ritim İstanbul kampanyalı ödeme seçenekleri!

Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı’na 10 dakika uzaklıkta bulunan proje 863 adet daire bulunuyor. Dumankaya Ritim İstanbul kampanyalı ödeme seçenekleri kapsamında 60 aya varan vade sağlanıyor.

Dumankaya Ritim İstanbul vadeli ödeme tablosu!

Ritim İstanbul Residence'de daireler 1+1'den 5+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. Proje konum olarak metroya 150 metre mesafede bulunuyor. İşte Dumankaya Ritim İstanbul vadeli ödeme tablosu...

Dumankaya Ritim İstanbul'da 60 ay sıfır faizle taksitli ödemeler!

Dumankaya Ritim İstanbul'da 60 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor. Maltepe'de yükselen Dumankaya Ritim İstanbul projesinde stüdyoların fiyatları 320 bin 320 liradan başlayarak değişiyor...

Dumankaya Ritim İstanbul kampanya detayları!

Dumankaya Ritim İstanbul'da 3.889 TL'den başlayan taksitlerle konut sahibi olunabiliyor. İşte, Dumankaya Ritim İstanbul kampanya detayları...

Dumankaya Ritim İstanbul Maltepe satış ofisi!

Dumankaya Ritim İstanbul Maltepe satış ofisi ile 0216 211 58 00 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Dairelerin 1+1'den 5+1'e kadar farklı alternatifte dizayn edildiği projede 60 ay 0 faiz imkanı sunuluyor.

dumankaya Ritim İstanbul kampanya Haberi

dumankaya Ritim İstanbul kampanya

Dumankaya, Maltepe’de hayata geçirdiği rezidans, ofis ve home ofisleriyle bölgenin en kapsamlı projesi olan Ritim İstanbul’da, 5,3 tavan yüksekliği seçeneğiyle Metro ulaşımlı kule ve cadde ofislerde peşin alımlarda size özel yeni yıl kampanyası ile çok özel bir fırsat sunuyor.


Sahip olduğu özellikler ile her türlü ihtiyaca hizmet eden kule ve cadde ofislere özel

“60 Ay 0 Faiz”,“Sadece 3234 TL+KDV’den başlayan taksit fırsatları” ve “Peşin Alımlarda +%3 İndirimine ek olarak size özel (*) VIP Yeni Yıl Kampanyası” ile çalışma hayatına farklı bir bakış açısı getiriyor.


İstanbul’un en çok değer kazanan ilçelerinden Maltepe’de modern mimarisi, alışveriş ve sosyal donatıları ile teknoloji ve konforu bir arada sunan Dumankaya Ritim İstanbul projesinde ofis sahibi olmak isteyenler için fiyatlar 388 bin TL+KDV’den başlıyor.


Ritim İstanbul’da “geleceğin yaşamına” davetlisiniz

İki...