29 / 03 / 2024

Dumankaya saba tümer reklam

Dumankaya saba tümer reklam

Dumankaya İnşaat'ın hayata geçirdiği yeni kampanya ile daire bedelinin yarısını konut sahipleri, yarısını ise Dumankaya ödüyor. İşte Dumankaya fifti fifti kampanyası 2015 detayları...

Fifti fifti Dumankaya kampanyası ile kredi ödemesi nasıl yapılıyor?

Dumankaya İnşaat'ın İstanbul Halkalı ve Bahçeşehir'de hayata geçirdiği projeleri için geçerli olan fifti fifti modeli ile konut bedelinin yüzde 50'sini Dumankaya ödüyor. Peki Fifti fifti Dumankaya kampanyası ile kredi ödemesi nasıl yapılıyor?

Dumankaya fifti fifti modeliyle nasıl ev sahibi olunur?

Dumankaya Miks, Dumankaya Hi-Fit ve Flex Office projelerinde geçerli olacak Dumankaya fifti fifti kampanyası 10 yıl süreyle getiri destek ödemesi sağlıyor. Peki Dumankaya fifti fifti modeliyle nasıl ev sahibi olunur?

Dumankaya İnşaat yarı yarıya kampanyası!

DUMANKAYA İnşaat, konut talebini arttırmak için yeni bir finansman modeli geliştirdi. Şirket, İstanbul Avrupa yakasındaki 3 projesinden ev alanlara, evin değerinin yüzde 50’sini geri ödemeyi vaat ediyor.

Dumankaya fifti fifti kampanya detayları!

Dumankaya Hi-Fit, Dumankaya Miks ve Flex Office projelerinde geçerli olacak Dumankaya fifti fifti kampanyası başladı. Kampanya kapsamında 120 ay vadeli kredi kullanılabiliyor. İşte Dumankaya fifti fifti kampanya detayları...

Halkalı Dumankaya Miks kampanyası 2015!

Dumankaya Miks Rezidans'ta 657 adet daire yer alıyor. Dumankaya İnşaat imzası ile yükselen projede banka kredisi ile 120 ay vade fırsatı sunuluyor. İşte Halkalı Dumankaya Miks kampanyası 2015 detayları...

Dumankaya İnşaat kampanyalı ödeme planı!

Dumankaya İnşaat kampanyalı ödeme planı Dumankaya'nın Bahçeşehir ve Halkalı'da hayata geçirdiği 3 projede geçerli olacak. Kampanya kapsamında Dumankaya, 10 yıl süreyle getiri destek ödemesi gerçekleştirecek.

Dumankaya Fifti Fifti finans modeli devrim niteliğinde!

Türkiye'de yatırım geri dönüşü en yüksek, en hızlı gayrimenkul projelerini gerçekleştiren ve geçtiğimiz yıl alanında en beğenilen marka olma gururunu yaşayan Dumankaya, benzersiz satın alma modeli “Fifti- Fifti” ile yepyeni bir finansman modelini hayata g

Dumankaya reklam filminde Saba Tümer oynayacak!

Dumankaya reklam filminde Saba Tümer oynayacak. Reklam filminde, Dumankaya İnşaat'ın Bahçeşehir ve Halkalı'daki 3 projesinde geçerli olacak olan fifti fifti kampanyasından bahsedilecek.

Prof. Dr. Ebru Tümer kimdir? Prof. Dr. Ebru Tümer ne iş yapmaktadır? 

ASELSAN Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Prof. Dr. Ebru Tümer kimdir? Prof. Dr. Ebru Tümer hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

Çinpolat Hafriyat Nakliyat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Çinpolat Hafriyat Nakliyat İnşaat Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Tümer ve Selami Çinpolat ortaklığında kuruldu.

Rbt Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Rbt Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgür Barık ve Riyat Tümer ortaklığında kuruldu.

Modis Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modis Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muzaffer Demirkol ve Tümer Özefe ortaklığında kuruldu.

Based Tasarım Ve Peyzaj Mimarlığı Limited Şirketi Kuruldu!

Based Tasarım Ve Peyzaj Mimarlığı Limited Şirketi Beyoğlu'nda Ağacan Bahadır, Dilara Akülke ve Tümer keser ortaklığında kuruldu.

Ak Continental Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Continental Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Rıfat Tümer ortaklığında kuruldu.

Day Tarım İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Day Tarım İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi bugün Beşiktaş'ta 143 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Eren Tümer tarafından açıldı.

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binası bugün açılıyor!

4 Aralık 1995'te inşasına başlanan Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) binası bugün hizmete açılıyor. Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Didem Özel Tümer, bugünkü köşe yazısında yeni CSO binasını kaleme aldı. 

Modart Modüller Yapı Sistemleri Anonim Şirketi kuruldu!

Modart Modüller Yapı Sistemleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Demirkol ve Tümer Özefe tarafından kuruldu.

Tümer Metin ve Gamze Topuz'un evinde tadilat var!

Eski milli futbolcu Tümer Metin ve oyuncu Gamze Topuz, uğradıkları bir dükkandan ellerinde matkapla ayrıldı. Gazetecileri gören Metin, “Evde tadilat var, iş başa düştü” dedi.

One Gayrimenkul İnşaat Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

One Gayrimenkul İnşaat Tasarım Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yiğit Tümer tarafından kuruldu.

Kervansaray Otelleri Anadolu'da 2 yeni otel açacak!

Kervansaray Otelleri hedef büyüttü. Kervansaray Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Tümer, ''Sorunlu dönemi geride bıraktık. Turizmde yeniden atağa kalkacağız'' dedi.

Üçüncüzade Ömer Paşa'nın torunları dava açtı: Güzelhisar Kalesi bizim!

Üçüncüzade Ömer Paşa’nın torunları, Trabzon'da 13’üncü yüzyılda Cenevizliler döneminde inşa edilen Güzelhisar Kalesi’nin de yer aldığı yaklaşık bin 300 dönümlük arazinin kendilerine ait olduğunu iddia ederek dava açtı.

Dumankaya saba tümer reklam Haberi

Dumankaya saba tümer reklam

Dumankaya İnşaat fifti fifti kampanyası İstanbul Halkalı'da yükselen Dumankaya Miks, İstanbul Bahçeşehir'de yükselen Dumankaya Hi-Fit ile Flex Office projelerinde geçerli olacak. 


Dumankaya fifti fifti kampanyası 2015!

Dumankaya İnşaat'ın kampanyası kapsamında yüzde 25 ile yüzde 50 arasında peşin ödeme yapılıyor, kalan tutar ise banka kredisiyle vadelendiriliyor. Kredi taksitlerini 10 yıl boyunca düzenli olarak Dumankaya ödüyor. 


Dumankaya Hi-Fit Projesi!

Dumanka Hi-Fit Bahçeşehir'de stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daireler yer alıyor. Proje 20 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Projede teslimlerin 2016 yılında yapılması öngörülüyor. 


Dumankaya Miks Projesi!

Dumankaya Miks Halkalı'da daire teslimleri hemen gerçekleşiyor. Konutların 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildiği proje 121 bin 972 metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor. 


Flex Office Projesi!

Teslim tarihi Aralık 2016 olarak belirlenen Bahçeşehir Flex Office...