19 / 04 / 2024

dumankaya sancaktepe ne zaman satışa çıkacak

dumankaya sancaktepe ne zaman satışa çıkacak

Anadolu Yakasındaki yatırımlarına bir yenisini daha eklemeye hazırlanan Dumankaya İnşaat’ ın Sancaktepe’ de gerçekleştireceği yeni projesi ile ilgili 4 bin 200 adet ön talep toplandı...

Kahramanlı Gayrimenkul City Hill Sancaktepe ne zaman teslim?

Kahramanlı Gayrimenkul imzasıyla inşa edilen City Hill Sancaktepe projesinin ilk etabında 148 konut ve 4 ticari birim bulunuyor. Peki Kahramanlı Gayrimenkul City Hill Sancaktepe ne zaman teslim?

Nef Sancaktepe ne zaman tamamlanacak?

İstanbul'un Anadolu yakasında Sancaktepe Samandıra bölgesinde hayata geçirilen Timur Gayrimenkul imzalı Nef Sancaktepe'de ön talepler toplanmaya devam ediyor.

Dumankaya Mozaik Sancaktepe güncel fiyat!

Konum bilgisine göre Ataşehir - Finans Merkezi'ne 17 dakika uzaklıkta bulunan projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Dumankaya Mozaik Sancaktepe güncel fiyat kapsamında 1+1'ler 213 bin 840 TL'den başlıyor.

Dumankaya Mozaik Sancaktepe ne zaman teslim?

İstanbul'un Anadolu Yakası Sancaktepe'de yükselen projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Projedeki 1+0'lar 176 bin TL'den başlıyor. Peki Dumankaya Mozaik Sancaktepe ne zaman teslim?

Dumankaya Mozaik Sancaktepe lokasyon!

Daire fiyatlarının 173 bin 360 TL'den başlangıç gösterdiği proje Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Dumankaya Mozaik Sancaktepe lokasyon bilgileri kapsamında Finans Merkezi'ne 17 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik satılık ev!

Konum bilgisine göre Finans Merkezi'ne 17 dakika uzaklıkta bulunan projede 60 aya varan vade sağlanıyor. Sancaktepe Dumankaya Mozaik satılık ev fiyatları 173 bin 360 TL'den başlıyor.

Kartal Dumankaya Horizon ne zaman teslim?

Dumankaya Horizon Residence'de 120 ay imkanı ile ödeme yapılabiliyor. Proje 2 blok halinde hayata geçiriliyor. Peki Kartal Dumankaya Horizon ne zaman teslim edilecek?

Ritim İstanbul Dumankaya fiyatları ne kadar?

Ritim İstanbul Maltepe'de daireler 1+1'den 5+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. Satışları devam eden projenin Mayıs 2016 tarihinde tamamlanması planlanıyor. Peki Ritim İstanbul Dumankaya fiyatları ne kadar?

Adres Sancaktepe ev fiyatları ne kadar?

Dumankaya Adres Sancaktepe'de firma bünyesinde 18 ay vade farksız taksit yapılıyor. 3. Köprü Bağlantı Yolu'na 1 kilometre uzaklıkta olan projede satışlar devam ediyor. Peki Adres Sancaktepe ev fiyatları ne kadar?

Dumankaya Sancaktepe projesi nerede?

Dumankaya tarafından hayata geçirilen Adres Sancaktepe projesi 'nde 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Peki Dumankaya Sancaktepe projesi nerede?

Aydos Country Sancaktepe ne zaman teslim?

Toplam arsa alanı 50 dönüm olarak belirlenen Aydos Country Konutları Sinpaş GYO imzası taşıyor. Projede 900 adet daireye yer veriliyor. Peki Aydos Country Sancaktepe ne zaman teslim edilecek?

Adres Sancaktepe teslimleri ne zaman?

Adres Sancaktepe Evleri 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Dairelerin alanları 47 metrekareden başlangıç gösteren proje Dumankaya İnşaat imzası taşıyor. Peki Adres Sancaktepe teslimleri ne zaman?

Dumankaya Adres Sancaktepe ne zaman teslim?

Toplam 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen projede daire tipleri 1+0' dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Peki Dumankaya Adres Sancaktepe ne zaman teslim?

dumankaya sancaktepe ne zaman satışa çıkacak Haberi

dumankaya sancaktepe ne zaman satışa çıkacak


Dumankaya İnşaat'ın Sancaktepe'de başlayacağı yeni projesine henüz satışa çıkmadan 4.200 adet ön talep geldi.


Anadolu Yakası ndaki yatırımlarına bir yenisini daha eklemeye hazırlanan Dumankaya İnşaat’ın Sancaktepe’de gerçekleştireceği yeni projesi ile ilgili 4.200 adet ön talep toplandı.  Yakında ön satışı başlayacak proje, yaklaşık 66 dönüm arazi üzerinde Stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri sunacak. 


800-1000 ÜNİTE 

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, “Kısa süre içinde başlayacağımız Sancaktepe’deki yeni projemizle Anadolu Yakası’ndaki yatırımlarımıza devam ediyoruz. Projede sunacağımız sosyal alanlar ve projenin özel mimarisiyle bu sefer de Dumankaya farkını Sancaktepe’de yaşatacağız. 800-1000 adet arası bağımsız üniteden oluşan proje bölgenin önemli yaşam alanlarından olacak”...