18 / 04 / 2024

Dumankaya Sancaktepe nerede

Dumankaya Sancaktepe nerede

Dumankaya Adres Sancaktepe fiyatları daire tiplerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. Teslimlerin 2017 yılının ilk yarısında gerçekleşmesi planlanan proje 25 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Dumankaya Adres Sancaktepe projesi!

Dumankaya Adres Sancaktepe projesi 300 adet daireden meydana geliyor. Çeşitli sosyal donatı alanlarına yer verilen projede daire teslimlerinin 2017 yılının ilk yarısında yapılması planlanıyor.

Adres Sancaktepe Evleri iletişim!

Adres Sancaktepe Evleri iletişim için 0216 561 0 123 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire fiyatları 148 bin TL'den başlangıç gösteren proje Dumankaya İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Adres Sancaktepe Dumankaya satılık!

Adres Sancaktepe Dumankaya satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. İlk etabı bugün satışa sunulan projenin teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlendi.

Dumankaya Sancaktepe'de 36 ay sıfır faiz!

Dumankaya Sanacktepe'de peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim, peşinatı teslimde ödeme ve Dumankaya finansman sistemi ile 36 ay yüzde 0 faiz ile ev sahibi olma imkanı sunuluyor.

Dumankaya Sancaktepe basın toplantısı 21 Temmuz'da!

Dumankaya Sancaktepe basın toplantısı 21 Temmuz'da yapılacak. 21 Temmuz Pazartesi günü basın mensupları ile Yıldız Parkı Vera Restaurant’ta gerçekleştirilecek iftar davetinde yeni proje ile ilgili detaylar paylaşılacak.

Dumankaya Sancaktepe 21 Temmuz'da satışta! 153 bin TL'ye!

Dumankaya İnşaat Sancaktepe projesini 21 Temmuz tarihinde satışa çıkaracak. 153 bin TL'den başlayan fiyatların yer aldığı Dumankaya Sancaktepe'de ön talep sürecine özel yüzde 20 fiyat avantajı sunuluyor.

Dumankaya Sancaktepe projesi Temmuz'da başlıyor! İşte ilk detaylar!

Dumankaya İnşaat Sancaktepe projesine Temmuz ayında başlıyor. 502 konuttan oluşan Dumankaya İnşaat Sancaktepe projesinde 5 - 9 kat arası 24 adet konut bloğu inşa edilecek...

Uğur Dumankaya: Teknolojinin üst seviyede olduğu konutlar yapıyoruz!

Gayrimenkulde farklılaşmanın önemine dikkat çeken Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya "Biz farklılaşmayı bilim ile modem yaşamı birleştirerek yaptık. Teknolojinin üst seviyede olduğu konutlar yapıyoruz" dedi.

Dumankaya Sancaktepe'de 5 bin ön talebe 5 bin lira indirim!

Dumankaya Sancaktepe'de 5 bin ön talebe 5 bin lira indirim fırsatı... DUMANKAYA İnşaat, Sancaktepe’ deki yeni projesinin ön talep döneminde başvuru yapanlara 5 bin TL değerinde indirim avantajı sağlıyor.

Dumankaya Sancaktepe ön talep topluyor! 5 bin TL indirim avantajı ile!

Dumankaya İnşaat, Sancaktepe’ye Avrupa kentleri ve bahçeleri konseptini taşıyacağı yeni projesinin ön talep döneminde başvuru yapanları ön satış fiyat avantajlarının yanı sıra 5.000 TL değerinde indirim avantajı ile taçlandıracak.

Dumankaya Sancaktepe'ye daha satışa çıkmadan 4 bin 200 ön talep geldi!

Anadolu Yakasındaki yatırımlarına bir yenisini daha eklemeye hazırlanan Dumankaya İnşaat’ ın Sancaktepe’ de gerçekleştireceği yeni projesi ile ilgili 4 bin 200 adet ön talep toplandı...

Dumankaya Sancaktepe projesinde 4 bin 200 ön talep toplandı!

Anadolu Yakasındaki yatırımlarına bir yenisini daha eklemeye hazırlanan Dumankaya İnşaat’ ın Sancaktepe’ de gerçekleştireceği yeni projesi ile ilgili 4 bin 200 adet ön talep toplandı...

Hava Kent Sancaktepe nerede?

Hava Kent Sancaktepe nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Hava Kent Sancaktepe nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Muhit Sancaktepe nerede?

Sur Yapı imzasıyla hayata geçirilen Sur Yapı Muhit Sancaktepe projesi 217 daire ve 12 ticari üniteden meydana geliyor. Peki Muhit Sancaktepe nerede?

Nef Sancaktepe nerede? İşte lokasyonu!

Satışların yakın zamanda başlayacağı Nef Sancaktepe projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 konut alternatifleri sunuluyor. Peki Nef Sancaktepe nerede? İşte lokasyonu...

Nef Sancaktepe nerede yapılıyor?

Nef Sancaktepe projesinde satışlar yakında başlayacak. Timur Gayrimenkul'ün yeni projesi Nef Sancaktepe nerede yapılıyor? İşte projeden detaylar...

Sancaktepe Dumankaya Mozaik Residence nerede?

799 daire ve 1 dükkandan oluşan Dumankaya Mozaik'te ödemeler bu yıl pas geçiliyor. Projede teslimler Nisan 2016 tarihinde gerçekleşecek. Peki Sancaktepe Dumankaya Mozaik Residence nerede?

Dumankaya Mozaik Sancaktepe nerede?

İnşa çalışmalarının Nisan 2016' da tamamlanması planlanılan Dumankaya Mozaik projesinde ödeme planına göre 60 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Peki Dumankaya Mozaik Sancaktepe nerede?

Ritim İstanbul Dumankaya Evleri nerede?

Daire seçeneklerinin 1+1 'den 5+1 'e kadar farklılık gösterdiği Ritim İstanbul Dumankaya projesinde toplam 863 rezidans daire yer alıyor. Peki Ritim İstanbul Dumankaya Evleri nerede?

Dumankaya Sancaktepe projesi nerede?

Dumankaya tarafından hayata geçirilen Adres Sancaktepe projesi 'nde 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Peki Dumankaya Sancaktepe projesi nerede?

Sancaktepe Dumankaya Mozaik Evleri nerede?

Dumankaya İnşaat imzasıyla yükselen projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık göstererek dizayn edildi. Projede teslimler 2017 yılı Nisan ayında gerçekleşecek. Peki Sancaktepe Dumankaya Mozaik Evleri nerede?

Sancaktepe Dumankaya Mozaik Rezidans nerede?

Toplam 799 tane daire ve 1 tane dükkandan oluşan Dumankaya Mozaik Evleri fiyatları 193 bin TL'den başlıyor. Proje Dumankaya İnşaat imzası taşıyor. Peki Sancaktepe Dumankaya Mozaik Rezidans nerede?

Dumankaya Mozaik Konutları nerede?

Dumankaya Mozaik Konutları Dumankaya inşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de hayata geçiriliyor.Projede ödeme planı olarak 36 ay vade farksız taksit yapılıyor.Peki Dumankaya Mozaik Konutları nerede?

Dumankaya Mozaik Sancaktepe nerede?

Dumankaya Mozaik'te dairelerin alanları 47 metrekare ile 208 metrekare arasında değişiyor. Proje 64 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Dumankaya Mozaik Sancaktepe nerede?

Adres Sancaktepe nerede?

Dumankaya İnşaat imzası ile hayata geçirilen Adres Sancaktepe Konutları ön talep toplamaya devam ediyor. Projede toplam 180 adet daire yer alıyor. Peki Adres Sancaktepe nerede?

Dumankaya Sancaktepe nerede Haberi

Dumankaya Sancaktepe nerede

Dumankaya Adres Sancaktepe fiyatları konutların metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Bugün ilk etabında 180 adet dairenin satışa sunulduğu projede toplam 300 adet daire bulunuyor.


İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de, Dumankaya İnşaat imzası ile hayata geçirilen Adres Sancaktepe projesinde stüdyo dairelerden 4 oda 1 salon dairelere kadar farklı seçenekler sunuluyor.


Dairelerin 2017 yılının ilk yarısında teslim edilmesi öngörülen Adres Sancaktepe Evleri 25 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Ön talep süresince yoğun ilgi gören projenin satış ofisi ile hafta sonu saat 21:00'e kadar iletişime geçilebilecek.


Yüzme havuzu, spor alanları, çocuk oyun alanları, fitness, sauna gibi ortak yaşam alanlarına yer verilen Dumankaya Adres Sancaktepe fiyatları 148 bin TL'den başlıyor. 


Dumankaya Adres Sancaktepe iletişim 

Tel: 0216 561 0 123

Web: http://www.dumankaya.com/adres-sancaktepe/ontalep.aspx

Özge...