25 / 04 / 2024

Dumankaya Sancaktepe ulaşım

Dumankaya Sancaktepe ulaşım

Dumankaya Sanacktepe'de peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim, peşinatı teslimde ödeme ve Dumankaya finansman sistemi ile 36 ay yüzde 0 faiz ile ev sahibi olma imkanı sunuluyor.

Dumankaya Sancaktepe'de fiyatlar 153 bin liradan başlangıç gösteriyor!

Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçirilen Dumankaya Sancaktepe projesinde toplamda 502 adet daire yer alıyor. 40 bin 359 metrekarelik alana sahip olan projede fiyatlar 153 bin liradan başlıyor.

Dumankaya Sancaktepe basın toplantısı 21 Temmuz'da!

Dumankaya Sancaktepe basın toplantısı 21 Temmuz'da yapılacak. 21 Temmuz Pazartesi günü basın mensupları ile Yıldız Parkı Vera Restaurant’ta gerçekleştirilecek iftar davetinde yeni proje ile ilgili detaylar paylaşılacak.

Dumankaya Sancaktepe'de 5 bin ön talebe 5 bin lira indirim!

Dumankaya Sancaktepe'de 5 bin ön talebe 5 bin lira indirim fırsatı... DUMANKAYA İnşaat, Sancaktepe’ deki yeni projesinin ön talep döneminde başvuru yapanlara 5 bin TL değerinde indirim avantajı sağlıyor.

Konut fiyatlarına ulaşım dopingi!

İstanbul’da ulaşım hatlarının geçtiği bölgelerde konut fiyatları adeta uçuyor. Anadolu Yakası'nda Sancaktepe ve Pendik, Avrupa Yakası'nda ise Kağıthane ulaşım hatlarına bağlı gelişimleriyle dikkat çekiyor.

Ulaşım hatları konut tercihini etkiliyor!

Anadolu yakasında Sancaktepe ve Pendik, Avrupa yakasında Kağıthane ulaşım hatlarına bağlı gelişimleriyle öne çıkıyor. 

Aydos Country ulaşım adresi!

Aydos Country ulaşım adresi bilgilerine göre proje İstanbul Sancaktepe Veysel Karani Mahallesi'nde bulunuyor. Projede konutların alanları 68 ile 206 metrekare arasında değişiyor.

Bizimtepe Aydos Samandıra ulaşım!

Bizimtepe Aydos Samandıra ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de yükseliyor. Projede dairelerin alanları 88 ile 191 metrekare arasında değişiyor.

Ritim İstanbul Dumankaya ulaşım!

Daire tiplerinin 1+1'den 5+1'e kadar farklılık gösterdiği projede 863 adet daire ve 250 adet home ofis bulunuyor. Ritim İstanbul Dumankaya ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de yükseliyor.

Sancaktepe Resim İstanbul Orman ulaşım!

Daire teslimlerinin bu yıl Aralık ayından itibaren gerçekleşeceği proje Ortadoğu Grup tarafından hayata geçiriliyor. Sancaktepe Resim İstanbul Orman ulaşım bilgisi kapsamında Yenikapı'ya 36 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Bahçeşehir Dumankaya Hi-Fit ulaşım!

Dumankaya Hi-Fit projesi toplam 630 adet evden meydana geliyor. Bahçeşehir Dumankaya Hi-Fit ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul Başakşehir - Bahçeşehir 'de inşa ediliyor.

Ritim İstanbul Evleri ulaşım!

Ritim İstanbul Evleri ulaşım bilgilerine göre İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa ediliyor. Dumankaya imzası taşıyan proje 32 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Sinpaş Aydos Country Sancaktepe ulaşım!

Sinpaş Aydos Country Sancaktepe ulaşım bilgileri kapsamında proje, Aydos Ormanı'na komşu lokasyonda bulunuyor. Projede teslimlerin 2017 yılı Ağustos ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Sancaktepe Aydos Country ulaşım bilgileri!

Sancaktepe Aydos Country ulaşım bilgileri kapsamında proje Veysel Karani Mahallesi, Gülhane Caddesi üzerinde bulunuyor. Projede daire fiyatları 256 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Dumankaya Ritim İstanbul ulaşım bilgileri!

Toplam 35 bin 500 metrekare inşaat alanında inşa edilen projede daire tipleri 1+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Dumankaya Ritim İstanbul ulaşım bilgileri kapsamında Kadıköy'e 10 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Dumankaya Mozaik Evleri ulaşım adresi!

Dumankaya imzasıyla hayata geçirilen Mozaik Konutları toplam 799 adet daire ve 1 adet dükkandan oluşuyor. İşte Dumankaya Mozaik Evleri ulaşım adresi bilgileri...

Dumankaya Mozaik Sancaktepe ulaşım!

Dumankaya Mozaik Sancaktepe ulaşım bilgileri kapsamında proje Ataşehir - Finans Merkezi'ne 17 dakika uzaklıkta bulunuyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde dizayn edilen daireler yer alıyor.

Dumankaya Sancaktepe ulaşım Haberi

Dumankaya Sancaktepe ulaşım

Dumankaya İnşaat, İstanbul Sancaktepe'de hayata geçireceği Dumankaya Mozaik ile alışılagelmiş tek tip konut ve proje anlayışının aksine her zevke, her tarza hitap eden farklı mimari yapıları aynı çatı altında, bir arada yaşama imkanı vadediyor. Proje, 149 bin TL'den başlayan lansman fiyatları ve stok avantajları ile müşterilerin beğenisine sunuluyor. Projede, stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipinde toplam 799 daire ve 1 ticari birim bulunuyor. Proje içerisinde, 44 ile 208 metrekare arasında değişen büyüklüklerde daire seçenekleri yer alıyor. Projede, peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim, peşinatı teslimde ödeme ve Dumankaya finansman sistemi ile 36 ay yüzde 0 faiz ile ev sahibi olma imkanı...