25 / 04 / 2024

dumankaya vizyon satışları

dumankaya vizyon satışları

Anadolu Yakası'nda geliştirdiği iddialı projelerle bilinen Dumankaya İnşaat son projesi Dumankaya Vizyon'u 18 Nisan'da satışa sunacak.13 Nisan'da satış ofisini kuracak olan şirket 18 Nisan'da lansmanını yapacak. Dumankaya Vizyon'da metrekare fiyatı 2 bin

Dumankaya Vizyon Kartal 'da satışlar tamamlandı!

Satışların tamamlandığı Dumankaya Vizyon Kartal projesinde vale ve resepsiyon gibi hizmetler yer alıyor. Projedeki ofislerin büyüklükleri 55 metrekareden başlıyor...

Ali Dumankaya: Konut satışında bu yıl da rekor bekliyoruz!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, TÜİK 2015 konut satış istatistiklerini değerlendirdi. Dumankaya, siyasi istikrarla birlikte ekonomik istikrarın beraberinde geldiğini ve bunun da yılın son döneminde konut satışlarına yansıdığını söyledi.

Galatasaray sponsorluğu Dumankaya'nın satışlarını artırdı!

Galatasaray'a sponsor olan Dumankaya İnşaat, satışlarını 2014'e göre yüzde131 artırdı. 463 milyon lira ciro elde eden firmanın Gebze'deki projesi yetişseydi ciroları 680 milyon lirayı bulacaktı.

Uğur Dumankaya: Konut satışları beklentinin üzerinde arttı!

Türk ekonomisinin lokomotifi inşaat ve gayrimenkul sektöründe konut satışları son dönemde hız kazandı. TUİK verilerine göre Türkiye genelinde konut satışları 2015 Nisan ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %42,7 oranında artarak 119.317 oldu.

Kartal Horizon satışları devam ediyor!

Dumankaya İnşaat tarafından inşa edilen Horizon ve Ritim İstanbul projelerinde satışlar devam ediyor. Şirket yetkilileri her iki projede de lüks alışveriş, spor ve sağlık hizmetlerini bir arada sunmayı planladıklarını söyledi.

Horizon ve Ritim İstanbul projeleri satışları devam ediyor!

Dumankaya İnşaat tarafından inşa edilen Horizon ve Ritim İstanbul projelerinde satışlar devam ediyor. Şirket yetkilileri her iki projede de lüks alışveriş, spor ve sağlık hizmetlerini bir arada sunmayı planladıklarını söyledi.

Flex Office'te satışların yüzde 60'ı tamamlandı!

Dumankaya İnşaat, Bahçeşehir’de gerçekleştireceği projesi ‘Flex Office Bahçeşehir’de lansmandan önce satışların yüzde 60’ını tamamladı. Projedeki ofislerde ‘kirala-kazan’, çalış-kazan’ ve ‘otur-kazan’ sistemi var.

Dumankaya Adres Sancaktepe'de satışlar bugün başlıyor!

Dumankaya İnşaat, Adres Sancaktepe projesini bugün satışa sunuyor. Adres Sancaktepe projesinde satışlar saat 13:00 itibariyle başlıyor. 300 dairelik Adres Sancaktepe projesinde 180 daire satışa çıkıyor...

Flex Office Dumankaya'da ön satışlar devam ediyor!

32 katlı tek kuleden oluşan Flex Office Dumankaya projesi Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Flex Office Dumankaya'da ön satışlar devam ediyor. Yüzde 1 KDV avantajıyla home office sahibi olunuyor.

Dumankaya Vizyon Bulvar'ın ofisleri satışta!

Kartal'da inşa edilen Dumankaya Vizyon Bulvarda ofisler metrekaresi 6 bin liradan satışa çıktı. Yoğun ilgi gördüğü belirtilen, 45 metrekare ile 205 metrekare arasında değişen iş alanlarına sahip proje, Adalet Sarayına yakınlığı ile dikkat çekiyor..

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya: Ekim ayı konut satışları yüzde 25.3 oranında arttı!

Dumankaya konuştu Sektör canlanıyor Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) konut satışları istatistikleri verileri açıklandı. Buna göre, Ekim ayında Türkiye genelinde toplam konut satışları bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 25.3 oranında artarak 95 bin 645

Dumankaya Mozaik'in birinci etap satışları tamamlandı!

Dumankaya İnşaat ' ın Sancaktepe ' de inşa ettiği Dumankaya Mozaik projesinin, birinci etabına kısa sürede gösterilen büyük ilgi sayesinde 252 konutluk birinci etap satışları tamamlandı...

Dumankaya Mozaik'in 1.etap satışları bitti, lansman fırsatları bitmedi!

Dairelerin 149 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulduğu Dumankaya Mozaik projesi, İstanbul Anadolu yakası Sancaktepe bölgesinde yaşama geçiriliyor. Projenin ikinci etap satışlar devam ediyor...

Uğur Dumankaya: Eylül'den itibaren satışların hareketlenmesini bekliyoruz!

Konu İle ilgili açıklama yapan Dumankaya inşaat Başkanı Uğur Dumankaya "Bu şartlar altında seçim dönemini geride bırakan yatırımcının, eylülden itibaren satışları hareketlendirmesini bekliyoruz" dedi.

dumankaya vizyon satışları Haberi

dumankaya vizyon satışları

Dumankaya Vizyon, İstanbul'un yeni merkezi iş alanı (mia) olarak belirlenen Kartal'ın ilk projesi. 20 bin metrekare arsada, 40 bin metrekaresi satılabilir olmak üzere toplam 70 bin metrekare inşaat alanı bulunuyor. Kartal'ın; residence, ofis, home-ofis ve alışveriş merkezinden oluşan ilk mix projesi. Projede 340 residence'ye ilave olarak 300'e yakın ofis ve home-ofis olacak.

Projede 38 metrekare ile 190 metrekare arasında değişen alanlı konutların olacak. Fiyatlar 120 bin YTL'den başlayacak ve 800 bin YTL'ye kadar yükselecek.

Projenin en önemli özellikliği süper bir deniz manzarasına sahip olması. 3. kattan itibaren Adalar rahat bir şekilde izleniyor.