27 / 04 / 2024

DumanPark Butik Evleri teslimler

DumanPark Butik Evleri teslimler

Dumanlar İnşaat DumanPark Butik satış ofisi bilgileri olarak telefon numarası 0212 853 61 61. Adresi ise Güzelyurt Mahallesi Yıldırım Beyazıt Caddesi Mor Menekşe Sitesi olarak belirlendi

Olive Sarıyer Evleri’nde satışlar başladı!

Sarıyer’in Maden Mahallesi’nde inşa edilen butik konut projesi Olive Sarıyer Evleri’nde lansmana özel satışların başladığı duyuruldu.

Olive Sarıyer Evleri'nde 4+1'ler lansmana özel fiyatlarla satışta!

Yapıdem Gayrimenkul tarafından Sarıyer’in Maden Mahallesi’nde inşa edilen butik konut projesi Olive Sarıyer Evleri’nde lansmana özel satışlar başladı. Dairelerin, Aralık 2017’de tamamlanması hedefleniyor.

Kuleli Bomonti Evleri'nde 420 bin TL'den başlayan daireler!

Kuleli Evleri Bomonti projesinde sona gelindi. Sunduğu sosyal alanları, kapalı otoparkı ve güvenliği ile şehrin merkezinde modern hayatın getirdiği ihtiyaçları karşılayan butik projede avantajlı satışlar devam ediyor.

Antalya İbradı'daki Düğmeli Evler butik otel oldu!

Tolga Özgüven, büyüdüğü İstanbul’u terk edip dört yıl önce memleketi İbradı’ya yerleşti. Tarihi önemdeki bin rakımlı ilçeye özgü ‘düğmeli evleri’ butik otele dönüştürdü. Tarihi ilçeyi 10 bin turistin ziyaret etmesini sağladı.

Antalya Göl Evleri'e 3 milyon TL'lik biyolojik gölet!

Yapı sektöründe 42 yıllık tecrübesiyle Antalya'da faaliyet gösteren Ural İnşaat, Döşemealtı'nda başlattığı Göl Evleri projesiyle dikkat çekiyor. Proje hakkında bilgi veren Ural İnşaat'ın sahibi Kadir Ural, Göl Evleri'nin hem yazın hem de kışın yaşanılabilecek butik bir villa projesi olduğunu söyledi

MRS İnşaat, butik projeleriyle öne çıkıyor!

Kentte lüks segmentte konut üreten MRS İnşaat, butik projeleriyle öne çıkıyor. MRS İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Burcu Bilici Şehrinaz Vilları, Park Ladin Evleri, Panorama Evleri ve Başkarakol Konutları projelerini sürdürdüklerini söyledi.

Kuleli Evleri Bomonti'de peşinde yüzde 10 indirim!

Değerlenen konumu ve kolay ulaşım olanakları ile merkezde olmanın ayrıcalığını katlayacak Kuleli Evleri Bomonti projesinde sona yaklaşılıyor. İstanbul'un köklü ve merkezi bir semtinde modern hayatın getirdiği ihtiyaçları karşılayan butik projede satışlar devam ediyor.

Kuleli Evleri Bomonti'de teslimler 2016 Aralık'ta!

Yıldırım Yapı Grubu, İstanbul'un yeni çekim merkezi Bomonti’de yeni bir proje hayata geçiriyor. 69 konutluk butik proje olan Kuleli Evleri Bomonti, az katlı yatay mimarisi, geniş teraslı daire seçenekleri ve dükkânlarıyla Bomonti’nin geleceğini şekillendi

Kuleli Evleri Bomonti Aralık'ta teslim!

Yıldırım Yapı Grubu, Bomonti’de yeni bir projeyi hayata geçiriyor. 69 konutluk butik proje olan Kuleli Evleri Bomonti, az katlı yatay mimarisi, geniş teraslı daire seçenekleri ve dükkânlarıyla Bomonti’nin geleceğini şekillendirecek.

Academic Life Evleri doğa ile iç içe bir yaşam alanı sunuyor!

Kocaeli'nde faaliyet gösteren Seydanlar İnşaat'ın Academic Life Evleri, deprem gerçeğini unutmayan az katlı yapısı, şık ve butik tarzıyla dikkat çeken bir proje. Proje doğa ile iç içe, nefes alınacak bir lokasyonda bulunuyor.

Antakya Evleri restore edildi!

Hatay'da dar sokaklar içerisinde yer alan, avlusu ve mimarisiyle dikkat çeken eski Antakya evleri, restore edilerek kafe ya da butik otel olarak yerli ve yabancı turistlerin hizmetine sunuluyor.

Yenidoğan Sefa Evleri'nde teslimler Nisan'da!

HD Yapı Endüstrisi ve DH İnşaat’ın işbirliği ile gerçekleştirilen, Yenidoğan’ın merkezinde, Sefa tepesine 500 metre mesafede Sancaktar caddesinde bulunan 3 bloklu butik, şirin bir site olan Sefa Evleri'nde oturum başlıyor.

Çengelköy Park Evleri teslim için gün sayıyor!

WILLIAM Turner ve Demirland GYG A.Ş.'nin ortak projesi Çengelköy Park Evleri'nde teslimler yaklaşıyor. Rezidans, dubleks evler ve villalardan oluşan projede 27 villa, 116 çatı ve bahçe dubleksi ile 73 rezidans daire ve butik çarşı bulunuyor.

DumanPark Butik Evleri teslimler Haberi

DumanPark Butik Evleri teslimler

DumanPark Butik projesi, Dumanlar İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Dumanlar İnşaat DumanPark Butik satış ofisi bilgileri öncesinde projeden bahsedelim. 


16 konuttan meydana gelen Dumanlar İnşaat DumanPark Butik kapsamında toplam arsa alanı 810 metrekare olarak belirlendi. 


Dumanlar İnşaat DumanPark Butik Evleri, Beylikdüzü Bölgesi içinde inşa ediliyor. Proje kapsamında tek blok bulunuyor. 


810 metrekare arsa üzerinde hayata geçirilecek olan DumanPark Butik projesi tek blok olarak inşa edilecek. DumanPark Butik Beylikdüzü projesinde toplam 16 adet daire yer alıyor. Çardaklı ve bol peyzajlı olarak tasarlanan DumanPark Butik Evleri teslimler 12 ay sonra yapılıyor.


DumanPark Evleri satış ofisi nerede?

DumanPark Evleri adres : Güzelyurt Mahallesi Yıldırım Beyazıt Caddesi Mor Menekşe Sitesi

B1 Blok D:3-4 Esenyurt İstanbul - Türkiye


Duman Park Evleri satış ofisi iletişim

Tel: 0212 853 61 61 

Web:...