29 / 03 / 2024

Dumlupınar Stadı millet bahçesi

Dumlupınar Stadı millet bahçesi

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Dumlupınar Stadı'nın Millet Bahçesi'ne dönüştürüleceğini açıkladı. 75 bin metrekarelik alan için çalışmalar başlatıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Pendik'e kentsel dönüşüm müjdesi: Orta ve Dumlupınar'da 1.316 hak sahibi ile anlaşma yapıldı!

Cuumhurbaşkanı Erdoğan, Pendik ilçesi kapsamında kentsel dönüşüm ile ilgili de yeni müjdeleri verdi. Orta ve Dumlupınar mahallelerinde 1.316 hak sahibi ile anlaşma yapıldı.

Pendik Dumlupınar ve Orta mahallelerindeki riskli alanın imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Pendik İlçesi, Dumlupınar ve Orta Mahalleleri Riskli Alanı Uygulama İmar Planı Değişikliği Askıda İtirazlar Kapsamında Yapılan 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Kütahya Dumlupınar TOKİ'de 240 taksit!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kütahya Dumlupınar projelerinin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Kütahya Dumlupınar projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Dumlupınar TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Kütahya Dumlupınar 2022 ucuz konut projesi...

Pendik Dumlupınar ve Orta mahalleleri 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının resmi internet sitesinde yer alan bilgilere İstanbul İli, Pendik İlçesi, Dumlupınar ve Orta Mahalleleri Riskli Alanı 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıda...

Şanlıurfa Ceylanpınar'a millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Ceylanpınar Millet Bahçesi ihalesini 2 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kocaeli Gölcük Dumlupınar Mahallesi kentsel dönüşüme giriyor!

Kocaeli Gölcük Dumlupınar Mahallesi'nde riskli bölge olarak bilinen alan için beklenen haber geldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın maliyet sebebiyle uygun bulmadığı kentsel dönüşüm projesi için Büyükşehir Belediyesi harekete geçti.

Şanlıurfa Ceylanpınar'a millet bahçesi geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Ceylanpınar'da millet bahçesi inşa edecek. Projenin ihalesi 2 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kahramanmaraş Dumlupınar'da 551 konut inşa ediliyor!

Kahramanmaraş'ın Dumlupınar ilçesinde devam eden kentsel dönüşümde 95 daire ve 4 iş yeri bitme aşamasına geldi. Proje dahilinde 551 konutun inşaatı da devam ediyor. 

TOKİ Kütahya Dumlupınar alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Dumlupınar alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor.

Dumlupınar Gençlik ve Spor Merkezi açılışa hazır!

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün'ün çocuklar ve gençlere armağanı olan Dumlupınar Gençlik ve Spor Merkezi'nde çalışmalar hız kesmeden sürüyor. Dumlupınar Gençlik ve Spor Merkezi, çocuklar ve gençlerin kullanımına hazırlandı.

TOKİ Dumlupınar 2'nci etap için çalışmalar başladı!

TOKİ tarafından Kütahya'nın Dumlupınar ilçesinde inşa edilecek 126 adet daire için çalışmalara başlandı.

TOKİ Kütahya Dumlupınar 126 konut ihalesi bugün!

TOKİ Kütahya İli, Dumlupınar İlçesi 126 Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün...

TOKİ'den Kütahya Dumlupınar'a 126 yeni konut!

Kütahya İli, Dumlupınar İlçesi 126 Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Haziran 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Dumlupınar Stadı millet bahçesi Haberi

Dumlupınar Stadı millet bahçesi

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Dumlupınar Stadyumu'nun 75 bin metrekarelik alanın belediye meclisi kararıyla "Millet Bahçesi"ne dönüştürüleceğini açıkladı. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Saraçoğlu, yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bazı illerdeki eski stadyumların millet bahçesi olarak ilan etmesinden sonra çalışmalara başladıklarını söyledi.

Saraçoğlu, konu ile ilgili olarak "Diğer şehirlerde şöyle bir çalışma oldu. Eski stadyumlar TOKİ'ye verildi, TOKİ onun yerine yeni stadyum yaptı ve orayı da ticari alana çevirerek böyle bir dönüşüme tabii tutuldu. Çevre illerde bunun örnekleri var. Cumhurbaşkanımızın talimatıyla 17 yerde bulunan eski stadyum alanlarının yerine millet bahçesi yapılacak. Bizim çalışmamız bunun dışında bir çalışma. Bizimki TOKİ’ye verilen bir arazi değil. Şu an itibariyle bu alanın bir kısmı Gençlik ve Spor Bakanlığına, bir kısmı Milli Eğitim Bakanlığına,...