26 / 04 / 2024

Dündar Yapı Grup Emlak iletişim

Dündar Yapı Grup Emlak iletişim

Dündar Yapı Grup Emlak Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Ali Dündar tarafından kuruldu.

İlham İnan Dündar nereden mezundur? İlham İnan Dündar ne iş yapıyor?

İlham İnan Dündar ne iş yapıyor? İlham İnan Dündar’ın mesleği nedir? İlham İnan Dündar nereden mezundur? İşte detaylar!

Besy Yapı Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Besy Yapı Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Cengiz Yakut ve Melik Dündar ortaklığında kuruldu.

Dündar Yapı Grup Emlak Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dündar Yapı Grup Emlak Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Ali Dündar tarafından kuruldu.

Can Dündar'ın mal varlıklarına el koyma kararına itiraz reddedildi!

Firari sanık eski Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar'ın mal varlıklarına el konulmasına yönelik yapılan itiraz mahkeme tarafından reddedildi. 

Can Dündar'ın villasındaki kaçak bölümler için karar verildi!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, firari gazeteci Can Dündar'ın kaçak eklentiler yapıldığı tespit edilen villasıyla ilgili yeni gelişme meydana geldi.

Can Dündar 'Bodrum'daki villasını kaçak genişletti' iddiası!

Can Dündar'a ait olan, Bodrum'un Kumbahçe'de 1184 ada ve 4. paftada bulunan deniz manzaralı villanın, havuz bölümünün de olduğu kısımları orman alanı içine yapıldığı ve ruhsata aykırı olduğu ortaya çıktı.

Mustafa Dündar'dan özel sektöre kentsel dönüşüm çağrısı!

Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Bursa Gayrimenkul Fuarı, Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde kapılarını açtı.Fuarda konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, inşaat sektörünün yeni imara açılacak bölgeleri beklemek yerine Bursa’nın merkezini hedef alması gerektiğini söyledi.

Mustafa Dündar: Örnek kentsel dönüşüm yapıyoruz!

Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi için 140 milyon TL'lik kamulaştırma yaptıklarını dile getiren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar projede bin 769 konut ve 202 ticari alanın bulunacağının da bilgisini verdi.

Mehmet Dündar: Yatırım için huzur ve güven şart!

AK Parti Diyarbakır Teşkilat Başkanı Mehmet Ali Dündar, Doğu ve Güneydoğu için açıklanan paketteki yatırımların yapılması ve bölgenin kalkınması için huzur ve güvenin olmasının şart olduğunu ifade etti.

Başkan Dündar 'Korupark Evleri ile ilgili gereken yapılacak!'

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Korupark Evleri 2. Etap imar planının iptaline ilişkin mahkeme kararıyla ilgili "Gerekeni yapacağız. Bu konuda kimsenin endişesi olmasın” açıklamasını yaptı.

Hüseyin Dündar Çarşamba projelerini anlattı!

AK Parti Çarşamba İlçe Başkanlığının 59. İlçe Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı. Toplantıya İl Başkanı Muharrem Göksel ve başkan yardımcıları, Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, İlçe Başkanı Halit Doğan, belediye meclis üyeleri ve üyeler katıldı.

İşte dünyada yapımı süren 25 stat projesi!

Dünyanın birçok ülkesinde, birçok şehrinde yapılan statların yapımı hızla sürüyor. İşte dünyada yapımı süren ve yapılması planlanan muhteşem stadyumlar....

Vizyonpark Yapı Grup Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizyonpark Yapı Grup Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Özgür Kılıç, Ziya Bilgel ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 4 Aralık'ta Esenyurt, Fatih Mahallesi, D.Araslı Bulvarı Akyol Plaza'da kuruldu.

Dündar Yapı Grup Emlak iletişim Haberi

Dündar Yapı Grup Emlak iletişim

Dündar Yapı Grup Emlak Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Ali Dündar tarafından kuruldu.

Dündar Yapı Grup Emlak Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Her türlü inşaat taahhüt isleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.Her türlü yapının kentsel dönüşümünü yapmak,satmak,kiralamak. 2.Kat karşılığı mesken ve işyerleri inşaatları yapmak, sözleşmeler yapmak, bu mesken ve işyerlerinin tadilat ve montaj işleri, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak. 3. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj...