19 / 04 / 2024

Dündar Yetişener ev kalite

Dündar Yetişener ev kalite

İNŞAAT Malzemesi Sanayicileri Derneği ( İMSAD ) tarafından "6. Uluslararası İnşaatta Kalitesi Zirvesi" düzenlendi. Zirvede inşaat sektöründeki kaliteli sorunu masaya yatırıldı...

Bakan Yumaklı'dan çiftçilere müjde! Damızlık düve yetiştiricilerine 80 milyon liralık destek!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Damızlık düve yetiştiricilerine toplam 80 milyon lira hibe desteği sağladıklarını bildirdi. İşte detaylar..

Sağanak yağış hayatı felç etti! Düzce'de 1 ev yıkıldı, Kastamonu ve Samsun'da ise evler tahliye edildi!

Türkiye genelinde etkili olan sağanak yağışlar hayatı felç etti. Bu kapsamda, Düzce'de 1 ev yıkıldı, Kastamonu'nda 13, Samsun'da ise 3 ev tahliye edildi. İşte detaylar...

İlham İnan Dündar nereden mezundur? İlham İnan Dündar ne iş yapıyor?

İlham İnan Dündar ne iş yapıyor? İlham İnan Dündar’ın mesleği nedir? İlham İnan Dündar nereden mezundur? İşte detaylar!

Erkan Dündar İnşaat Altyapı Proje Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkan Dündar İnşaat Altyapı Proje Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Dündar tarafından kuruldu.

Fibrobeton Yatırım Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Fibrobeton Yatırım Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Arif Dündar Yetişener ve Muhammed Maraşlı ortaklığında kuruldu.

Kiralarda yeni dönem başladı! Ev sahipleri kiraları 1 senelik peşin istiyor!

Kiralarda yeni dönem başladı! Ev sahipleri, düzenli ödenmez korkusu ile kirayı yıllık istemeye başladı. Ev sahipleri, "Yerli yabancı fark etmez yıllık ödeme almadan evi vermem" diyor! İşte detaylar...

TOKİ’den düşük peşinatlarla ev sahibi olun! Başvurular kapıya dayandı

Ev sahibi olmak herkesin hayali. Özellikle bu dönemde vatandaşların bunu hayali gerçekleştirmek için TOKİ düğmeye bastı. İşte düşük peşinatlarla ev sahibi olmanın yolu!

İktidar kaynaklarından aldım haberi dedi! Uğur Dündar çok gizli tutulan dolar planını açıkladı

Ünlü gazeteci Uğur Dündar, doların nereye kadar yükseleceğini ve sonrasında neler olacağını açıkladı. İşte detaylar…

Kentsel dönüşüme giren ev satılır mı?

Kentsel dönüşüm süreci başlamış bir yapıdan ev satın almak ya da satmak isteyenler "Kentsel dönüşüme giren ev satılır mı?" sorusunun yanıtını araştırıyor. İşte yanıtı...

Dündar Yapı Grup Emlak Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dündar Yapı Grup Emlak Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Ali Dündar tarafından kuruldu.

Can Dündar'ın mal varlıklarına el koyma kararına itiraz reddedildi!

Firari sanık eski Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar'ın mal varlıklarına el konulmasına yönelik yapılan itiraz mahkeme tarafından reddedildi. 

Can Dündar'ın mal varlıklarına el konulmasına karar verildi!

MİT tırlarının durdurulmasına ilişkin davada, firari sanık Can Dündar'ın mal varlıklarına el konulması kararı verildi.

Mustafa Dündar'dan Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi açıklaması!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili eleştirilere yanıt verdi.

Dündar Yetişener ev kalite Haberi

Dündar Yetişener ev kalite

İNŞAAT Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD) tarafından "6. Uluslararası İnşaatta Kalitesi Zirvesi" düzenlendi. Zirvede inşaat sektöründeki kaliteli sorunu masaya yatırıldı. Türkiye'de malzeme, işçilik ve mevzuat anlamında kalite sorunu yaşandığını söyleyen Çevre ve Şehircilik Bakam, İdris Güllüce, bakanlık olarak bu konuta denetim ve kontrolleri arttırdıklarını söyledi. Türk inşaat malzemecilerinin ihracat alanında dünyada ük 5'e girdiğini belirten İMSAD Başkanı Dündar Yetişener ise, "Benim ürünümü Amerikalı alıyor, İkitelli'deki müteahhit almıyor. Ucuz ürün seçiliyor, sonra olan son tüketiciye oluyor. Ayşe teyze yeni aldığı evine girince borulardan gelen seslerle yaşıyor. Türkiye'de o sesin duyulmayacağı, kaliteli üretim var" dedi. 


MALZEME DENETİMİ ARTTI 

Geçtiğimiz haftalarda kalitesiz demir kullanım konusunda aldıkları şikayetle denetimlere başladıklarını belirten Bakan Güllüce, "Bakanlık olarak inşaat malzemeleri denetimine ciddi enerji harcıyoruz" dedi. 

Mevzuat sorunu nedeniyle inşaat sektöründe...