19 / 04 / 2024

Dünya Aşçılar Konfederasyonu

Dünya Aşçılar Konfederasyonu

Ağaoğlu My City Culinary Team, Londra'da düzenlenen yarışmada toplam 33 kategoride 29 madalyaya aldı

Ağaoğlu My City Hotel aşçılıkta 29 madalya aldı!

Ağaoğlu My City Culinary Team, Londra'da düzenlenen yarışmada toplam 33 kategoride 29 madalyaya aldı

Dünya nüfusu açıklandı! Dünya nüfusu 66 milyon kişi arttı...

Alman Dünya Nüfusu Vakfı, 2023 senesinde dünya nüfusunun yaklaşık 66 milyon kişi arttığını kaydetti. Buna göre,  2024 sene başı itibarı ile  dünya nüfusu 8 milyar 73 milyon 859 bin 407 kişi olduğu kaydedildi. İşte ayrıntılar...

İtalyan gazeteciden çarpıcı açıklama! Dünya'da parayla satılan vatandaşlığın yarısından fazlası Türkiye'de!

Yabancılara en az 400 bin dolar değerinde gayrimenkul satın alarak verilen Türk vatandaşlığı dünya basınına da yansıdı. İtalyan gazeteci ve sosyolog Marco D'Eramo Dünya'da parayla satılan vatandaşlığın yarısından fazlasını Türkiye'nin yaptığını açıkladı.

Türkiye kira artış oranında dünya zirvesinde mi?

Sosyal medyada bir araştırmaya göre 2015'ten beri dünya çapındaki kira artışlarında Türkiye’nin açık ara birinci olduğu ileri sürüldü. Peki bu doğru mu? İşte ayrıntılar...

Dünya Bankası uyardı: Petrol fiyatları 150 doları aşabilir!

Dünya Bankası, Orta Doğu’daki çatışmaların yayılması halinde petrolün varil fiyatının 150 doları aşabileceği konusunda uyardı.

Bakan Özhaseki açıkladı: Dünya Bankası'ndan deprem bölgesine tam 1 milyar dolar kredi desteği!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Dünya Bankasının deprem bölgesindeki imar çalışmaları için 1 milyar dolarlık finansmanı onayladığını duyurdu. Özhaseki yaptığı açıklamada bunun 684,8 milyon dolarlık kısmının Bakanlığa tahsis edildiğini belirtti.

Dünya banka devinden Türkiye hakkında flaş uyarı. Dikkat çeken açıklama geldi

Dünya banka devinden Türkiye ekonomisi hakkında flaş bir açıklama geldi. Ekonomi ile ilgilenen herkesin açıklamayı dikkatli okuması gerekiyor.

ATM'den para çekmek yasaklandı. Son dakika olarak duyuruldu. Dünya şaşkına döndü. Banka müşterileri dondu

Bir ülkede ATM'den para çekmek yasaklandı. Bu flaş gelişme "Son dakika" olarak duyuruldu. Tüm dünya bu haberle birlikte büyük bir şaşkınlık yaşadı. İşte detaylar...

Altında fark kapandı! Kapalıçarşı ve Merkez Bankası fiyatları görenleri şaşırttı! Dünya Altın Konseyi peş peşe açıkladı!

Piyasalar, yeni kabinenin açıklanmasından sonra haftanın ilk gününde  olumlu gelişmeler oldu.  Dolar 21 TL'yi test ederken, euro 23 TL gram altın ise 1380 TL seviyesine geldi.  Kapalıçarşı ve Merkez Bankası fiyatları ise görenleri şaşırtı! Dünya Altın Konseyi'nden peş peşe açıklama geldi. 

Dünya genelinde 2 trilyon dolarlık mega projenin yapım aşaması devam ediyor!

Dünya genelinde inşası devam eden mega projelerin toplam maliyeti 2 trilyon doların üzerinde.  Bu projelerin büyük bir kısmı Körfez ülkelerinde inşa ediliyor. 

Dünya Altın Konseyi açıkladı! Türkiye'de altın yatırımı 50 tonu geçti!

Dünya Altın Konseyi, Türklerin altın alımının 2023'ün ilk çeyreğinde 50,5 tona ulaşarak rekor kırdığını açıkladı.

Yamyam patlama sebebiyle dünya karanlığa gömülebilir! Plazmalar dünyaya çarpacak!

Dünya yamyam patlama sonucunda karanlığa bürünebilir! Uzmanlar, geride bıraktığımız günlerde Güneş'te meydana gelen patlama sonucunda Dünya'ya doğru akan milyarlarca tonluk plazma akışı oluştuğunu açıkladılar. Bu akışın, Dünya'nın elektrik ve uydu sistemleri üzerinde etkileri olabileceği belirtiliyo

Dünya Bankası’ndan korkutan açıklama! Ekonomide “kayıp 10 yıl” başlıyor!

İddialı adımlar atılmazsa küresel ekonomik büyümenin 2030’a kadar gerileme yaşayacağına işaret eden Dünya Bankası, yeni raporunda "kayıp bir 10 yıl başlayabileceği" uyarısında bulundu.

8 Mart Dünya Kadınlar gününe özel kampanya! Pırlantada yüzde 40'a varan indirim! Assos 5 Mart 2023 fiyat listesi

Assos Pırlanta'da 8 Mart Dünya Kadınlar gününe özel kampanya başladı. Seçili pırlanta takılar yüzde 40'a varan indirimle satılıyor. Assos Pırlanta 5 Mart 2023 fiyat listesi.

Dünya Aşçılar Konfederasyonu Haberi

Dünya Aşçılar Konfederasyonu

Dünya Aşçılar  Konfederasyonu (WACS) tarafından bu yıl 27.si düzenlenen Le Salon Culinaire International de Londres yarışmasında Ağaoğlu My City Hotel Türkiye'yi bireysel olarak teslim eden tek takım olmanın heycanı ile yarışarak 29 madalyanın sahibi oldu. 

Dünya'da olimpiyatlardan sonra en kapsamlı ve zor yarışma olarak bilinen ve 45 ülkenin katılımı ile gerçekleşen organizasyonda, bireysel anlamda Ağaoğlu My City Culinary Team, "Hotelympia Cold Buffet Challenge" kategorisi ve 33  bireysel farklı kategoride yarıştı. 

Yarışma boyunca ödüle doymayan İstanbul Ağaoğlu My City Culinary Team, 3 altın
4 gümüş, 8 bronz ve 14 merit medal ile toplam 33 kategoride 29 madalya aldı. Bu ödüller arasında  Ağaoglu My City  takımı En İyi Banket Büfesi ödülüne Rafet İnce, En İyi Hijyen ödülüne ve En İyi Katılımcı...