23 / 04 / 2024

dünya su patronu

dünya su patronu

On yıla yakın süredir yapımı devam eden İstanbul'daki Sütlüce Kongre ve Kültür Merkezi, Türkiye'yi ziyaret eden Dünya Su Konseyi Başkanı Dr. Luic Fouchan'in isteğiyle tamamlanacak.

Dünya Bankası’ndan kırmızı alarm! Böyle giderse bir bardak suya muhtaç olacağız! Su kıtlığı kapıda!

Dünya Bankası, gelecek dönemde insanoğlunu bekleyen tehlikelere karşı uyardı. Dünya nüfusunun son 50 yılda ikiye katlanmasına rağmen doğal su depolama hacmi ise giderek azalıyor.

IMF Başkanı finansal krizin sinyalini verdi. 2. Dünya Savaşı’ndan bu yana en ağırı

Gıda krizi ve yükselen fiyatlar dünyada enflasyon krizini tetiklerken IMF’nin patronu Georgieva, dünyanın 2. Dünya Savaşı’ndan bu yana verdiği en büyük krizi sınavını verdiğini dile getirdi. Bazı ekonomistler ise resesyondan söz etmeye başladı.

Emir Adıgüzel, Dünya Çimento Birliği’ni kurdu!

HeidelbergCement Group’un uluslararası ticaret şirketi HC Trading’in CEO’su Emir Adıgüzel, Dünya Çimento Birliği’ni (The World Cement Association) oluşturdu.

Dünya finansının attığı yerlere yatırım yapılacak!

Yatırım bankası ve varlık yönetim grubu Ünlü&Co’nun Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Mahmut L. Ünlü, dünya finansının kalbinin attığı merkezlerde yatırım yapmayı hedeflediklerini belirtti.

Hasankeyf için UNESCO Dünya Mirası Listesi’ne başvuruldu mu?

Türkiye’nin Ilısu Barajı göl suları altında kalma tehlikesi bulunan antik kent Hasankeyf için Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü (UNESCO) Dünya Mirası Listesi’ne başvurmadığı öne sürüldü.

Mağlova Su Kemeri dünya mirasına kazandırılacak!

Mimar Sinan’ın Alibey deresi üzerine inşa ettiği Mağlova Su Kemeri, Dünya Su Günü’nde yeniden gün yüzüne çıkıyor. Sultangazi Belediyesi sınırları içerisinde bulunan kemerlerin çok yakında yerli ve yabancı turistlerin ziyaretine açılması bekleniyor..

KKTC Su Temini Projesi, Türkiye'yi dünyada temsil edecek!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu: "Ülkemizin prestij projelerinden olan ve deniz geçişi ünitesi açısından dünyada ilk kez uygulanan bu projenin 7. Dünya Su Forumu'nda Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum" dedi.

İstanbul - Güney Kore Gyeongju Dünya Kültür Expo’su başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin, Güney Kore Eyalet Valiliği ve Gyeongju Belediyesi ile birlikle geçen yıl ilkini İstanbul’da gerçekleştirdiği İstanbul - Güney Kore Gyeongju Dünya Kültür Expo’sunun ikincisi Gyeongju’da başlıyor.

TUSKON'nun 20.Dünya Ticaret Köprüsü İstanbul'da inşa edildi!

TUSKON'un düzenlediği Türkiye-Dünya Ticaret Köprüsü'ne 100 ülkeden bin iş insanı katıldı. Dünyanın en büyük çelik üreticisi Mittal'in İnşaat Grubu CEO'su Anoop Kumar Mittal, "Türk inşaat sektöründen çok etkilendik. Yatırım için buradayız" dedi

Viko, Panasonic ile dünya liderliği hedefliyor!

Viko CEO'su Nusret Kayhan Aydın, "2013 sonunda şirketin cirosunun 328 milyon TL'ye çıktı, 2014 hedefimiz, bu rakamı 385 milyon TL'ye çıkarmak. Asıl amacımız ise şirketimizi dünya markası haline getirmek" diye konuştu...

Viko Panasonic'i dünya lideri yapacak!

Viko CEO'su Nusret Kayhan Aydın, "2013 sonunda şirketin cirosunun 328 milyon TL'ye çıktı, 2014 hedefimiz, bu rakamı 385 milyon TL'ye çıkarmak. Asıl amacımız ise şirketimizi dünya markası haline getirmek" diye konuştu...

Profilo’dan Dünya Çevre Günü’nde tasarruf mesajı!

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, Dünya Çevre Günü’nde su ve enerji tasarruflu ev aletlerine geçişin tek tek aileler için küçük ama ülkemiz ve doğal kaynakların korunmasında toplamda çok olumlu sonuçları olacağı mesajını veriyor.

Dünya Yatırım Konferansı İstanbul'da gerçekleşecek!

Dünya Yatırım Ajansları Birliği – WAIPA’nın Başkanlık görevini yürüten T.C. Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı; bu yıl 19.’su düzenlenen “ Dünya Yatırım Konferansı ” na İstanbul’da ev sahipliği yapıyor.

dünya su patronu Haberi

dünya su patronu

Merkez, Türkiye'de 2009'da düzenlenecek 5'inci Dünya Su Forumu'na yetiştirilecek. Beş bina ve 73 bin metrekarelik alandan oluşan merkez için bugüne kadar 60 milyon dolarlık yatırım yapıldı.


İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi'nin yapımını 9 yıldır sürdürdüğü İstanbul Haliç'teki Sütlüce Kongre ve Kültür Merkezi, 2009'da Türkiye'de düzenlenecek 5'inci Dünya Su Forumu'na yetiştirilecek. Kongre merkezinin inşaatının tamamlanmasında geçen hafta Türkiye'ye gelen Dünya Su Konseyi Başkanı Dr. Luic Fouchan'in ziyareti etkili oldu. 80 ülkeden 20 bin kişinin katılacağı, 16-22 Mart 2009 tarihlerinde İstanbul'da düzenlenecek forumun yapılacağı büyüklükte kongre merkezi bulmada sıkıntılar yaşanıyordu. Sütlüce Kongre ve Kültür Merkezi, 5 bina ve 73 bin metrekarelik alandan oluşuyor. Kongre için bugüne kadar 60 milyon dolarlık yatırım yapıldı. İstanbul, 2009'da IMF...