24 / 04 / 2024

Dünyagöz hastanesi adres

Dünyagöz hastanesi adres

2015 yılında halka açılmayı planlayan Dünyagöz Hastaneler Grubu, 150 milyon TL’lik tahvil sattı. 200 milyon TL’lik talep alan Dünyagöz, elde edilen geliri yıl sonuna kadar açacakları 11 hastane için kullanacak.

Tüm kira sorunları iki satırlık yasal düzenlemeyle çözülebilir! İşte o öneri...

Yüzde 25 kira zammı sınırı sebebiyle ev sahipleri ile kiracılar arasındaki anlaşmazlıklar devam ediyor. Avukat Dursun Küçük, X sosyal medya hesabından kira davalarını çözecek bir düzenleme önerisini paylaştı. İşte o öneri ve gelen yorumlar...

KKM'de düşüş devam ediyor

Kur korumalı mevduat (KKM) hesaplarının toplamı 29 Eylül haftasında 1 milyar 254 milyon lira kadar indi. Böylece atılan adımlara rağmen KKM hesaplarındaki düşüş hızı yavaşlamayı sürdürdü.

40 yıllık imar planındaki kör düğüm çözüldü! Avcılar Yeşilkent muradına erdi! Hiç kimse hak kaybına uğramayacak!

Avcılar Yeşilkent Mahallesi’nin 1/1000 ölçekli İmar Planı IBB Meclisi’nde oybirliğiyle kabul edildi ve mahallelinin 40 yıllık imar sorunu çözülmüş oldu.

Eğer faturalarınızı bu şekilde ödüyorsanız bunu yapmayı ihmal etmeyin! Son tarih 13 Mayıs!

Fatura ödeyenler için yeni bir karar geldi. Telefon, elektrik ve su faturaları için yeni bir düzenleme gündemde. İşte konuyla ilgili tüm detaylar…

4 şiddetli depreme rağmen camı bile kırılmayan hastanenin sırrı ne? İşte hayrete düşüren gerçek!

Hatay’daki Dörtyol Devlet Hastanesi’nin dört deprem görmesine rağmen halen dimdik ayakta kalması görenleri hayrete düşürürken, hastanenin bu denli dayanıklı olmasının sırrı ortaya çıktı.

 Bu haber büyük küçük herkesi üzecek! Kuş gribi yeniden görüldü artık yumurtaları tane ile alacağız! Bu zam cep yakacak 

Son 10 yıldır türlü salgınlarla uğraşan dünya son olarak koronanın etkisinden daha yeni yeni kurtulmaya başlarken bu sefer de eskilerden tanıdığımızı bir virüsün tekrar ortaya çıktı görüldü. 

Dövizden çözülen paralar nereye gidiyor? Paranın yeni adresi neresi?

Seçim öncesi piyasalarda dalgalı seyir devam ederken, döviz hesaplarından çözülen paraların nereye gittiği merak konusu. Uzmanlar, döviz mevduatlarından çıkan 27,7 milyar doların nereye gittiğini araştırıyor.

Altında düğüm çözülüyor! İki dev banka peş peşe açıkladı! Bu rakamlar ne görüldü ne duyuldu! Aklınız çıkacak

Altın fiyatları son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından takip edilirken iki dev bankadan son dakika altın rakam tahmini geldi. Peş peşe gelen bu rakamlar ne görüldü, ne duyuldu. Aklınız çıkacak!

Ziraat Bankası'ndan müjde! Çeyrek altın hesabıyla fiziki altınlarınız değerlenecek!

Kamu bankalarından biri olarak tanıdığımız Ziraat Bankası, resmi internet sitesi üzerinden müjdeyi verdi! Çeyrek Altın Hesabı ile fiziki altınlarınız Ziraat güvencesinde değerlenecek! Peki, Ziraat Bankası Çeyrek Altın Hesabı nedir? İşte detaylar...

Polis maaş promosyonunda düğüm çözülüyor mu? Polis maaş promosyonu ne kadar? 

Ekim ayı içerisinde EGM polis promosyonu sorununun çözüme kavuşacağı ileri sürüldü. Peki polis maaş promosyonunda son durum ne? İşte polis maaş promosyonu ile ilgili son dakika detayları...

İslam Memiş gram altında rüzgarın ne zaman terse döneceğini açıkladı!

FED'in faiz kararını açıklamasının ardından gram altında düşüş hız kazanırken, İslam Memiş fırtınanın döneceği tarihi paylaştı.

Kripto para piyasası tepe taklak! Bitcoin'den tarihi bir düşüş daha

Son dönemde dünyadaki gelişmeler üzerine kripto paralarda yaşanan düşüş hız kesmeden devam ediyor. 

Dolar kurunda düşüş hız kesmiyor...İşte 16 Mart 2022 dolar kuru!

Dolar kuru geçtiğimiz haftalarda Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı harekat sonrasında yükselişe geçti. Zirve sonrasında ise büyük atak yaparak 14,90 seviyelerini geçen dolar kuru dün en son 14,66 liradan işlem görürken yeni güne yüzde 0,02 yükselişle başladı...

Dünyagöz hastanesi adres Haberi

Dünyagöz hastanesi adres

Sermaye Piyasayı Kurulu’ndan (SPK) 200 milyon liralık tahvil ihracı için onay alan Dünyagöz Hastanesi, bu tutarın 150 milyon liralık kısmını gerçekleştirdi.


Tahvil ihracına 200 milyon liranın üzerinde talep geldiğini kaydeden Dünyagöz Yönetim Kurulu Başkanı Eray Kapıcıoğlu, bu kaynağın önemli bir bölümünü yılsonuna kadar açılacak olan 11 hastanenin maliyetinde kullanacakları bilgisini verdi.


300 MİLYON TL CİRO

2014’ün sonuna kadar 2’si yurtdışında olmak üzere toplam 11 hastane açacaklarını dile getiren Kapıcıoğlu, şunları söyledi: “Hastane yatırımlarının yüzde 70’i tamamlandı. Türkiye’de 2014 sonunda toplam 29 hastaneye ulaşacağız. 2013 ciromuz ise 300 milyon lira civarındaydı. 2015’in başında yerleri alınmış projeleri tamamlanmış birçok projemiz bulunuyor.” Tahvil ihracına olan talebin kendileri için çok önemli oluduğunu dile getiren Kapıcıoğlu, “Tahvil ihracı Borsa İstanbul’a açılmanın da ilk adımı oldu. 2015’te halka...