25 / 04 / 2024

Dünyagöz hastanesi iletişim

Dünyagöz hastanesi iletişim

2015 yılında halka açılmayı planlayan Dünyagöz Hastaneler Grubu, 150 milyon TL’lik tahvil sattı. 200 milyon TL’lik talep alan Dünyagöz, elde edilen geliri yıl sonuna kadar açacakları 11 hastane için kullanacak.

Çağlayan'daki dev otopark satılıyor!

Dünyagöz Hastanesi'nin sahibi olan Eray Kapıcıoğlu'nun 30 yıllık işletmesini kazandığı 5 katlı Park Çağlayan'ın işletme hakkı satılıyor.

Düşler Vadisi Riva iletişim bilgileri!

Düşler Vadisi Riva iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.  Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen projede satışlar başladı. 

Düşler Vadisi Riva iletişim!

Etap etap hayata geçirilen Düşler Vadisi Riva projesinin birinci etabında ön talep toplanıyor. Projede lansman öncesinde fırsatlar sunuluyor. Düşler Vadisi Riva iletişim numarası 0 216 561 78 80...

Tahincioğlu Nidapark Ayyıldız iletişim!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Nidapark Ayyıldız projesinde lüks rezidans dairelerin ve cadde dükkanların yer alması planlanıyor. Tahincioğlu Nidapark Ayyıldız iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Adana'da Mimarlık ve İletişim semineri düzenlendi!

TMMOB Mimarlar Odası Adana Şubesi, Adana'da Mimarlık ve iletişim semineri düzenledi. Mimar Ozan Tüzün, açılış konuşmasını yaparak iletişimin her alanda önemli olduğuna dikkat çekti.

Okkalar İnşaat'ın PR ajansı Feveran İletişim oldu!

İnşaat sektöründe 40 yıllık tecrübesiyle Okkalar İnşaat ve İklimlendirme sektörünün gelişmesi için faaliyet gösteren ve sektör temsilcilerini buluşturan İklimlendirme Soğutma Klima İmalatçıları Derneği (İSKİD), 360 derece entegre iletişim hizmeti için Feveran İletişim’i tercih etti.

Ege Yıldızı Didim iletişim!

Ege Yıldızı Didim iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Ege Yıldızı Didim projesi Haziran 2017'de teslim ediliyor...

Dünyagöz Konya hizmete açıldı!

Türkiye’nin göz sağlığındaki güçlü ve global markası Dünyagöz Hastaneler Grubu, Konya’daki ilk hastanesinitüm Konyalıların hizmetine açtı. İşte ayrıtılar...

Ankara Keçiören Dünyagöz hizmete girdi!

Dünyagöz Hastaneler Grubu, Tunus Caddesi ve Sincan şubelerinin ardından başkentteki üçüncü merkezini Keçiören'de hizmete açtı. Dünyagöz Hastaneler Grubu'nun Keçiören şubesi, iş ve siyaset dünyasının önemli isimlerinin katıldığı törenle hizmete girdi.

Dünyagöz Bakü ve Amsterdam'da göz hastanesi açacak!

Önce müteahhitlik yaptı. Sonra tek bir branşta ihtisaslaşarak hızla büyüdü. Dünyagöz Grubu 2016 da yabancı bir ortakla yola devam etmeye hazırlanıyor. Yönetim Kurulu Başkanı Eray Kapıcıoğlu, ikinci alternatifimiz ise halka arz diyor...

Dünyagöz Hastaneleri, Sahilada projesiyle inşaat sektörüne giriyor!

Dünyagöz Hastaneler Grubu’nun patronu Eray Kapıcıoğlu’nun inşaat şirketi, Maltepe’de ‘Sahilada’ adında projeye başlıyor. 290 rezidansın bulunduğu Sahilada projesi, denize ve rekreasyon alanına yakınlığıyla dikkat çekiyor.

Deniz İstanbul Beylikdüzü Evleri iletişim!

Deniz İstanbul Beylikdüzü Evleri iletişim için 444 41 51 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Keleşoğlu İnşaat imzası taşıyan projenin Mercan etabında fiyatlar 520 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

11. Mahalle Beylikdüzü Evleri iletişim!

11. Mahalle Beylikdüzü Evleri iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Gül İnşaat'ın 11. Mahalle projesinde fiyatlar 345 bin liradan başlayarak değişiyor...

Dünyagöz hastanesi iletişim Haberi

Dünyagöz hastanesi iletişim

Sermaye Piyasayı Kurulu’ndan (SPK) 200 milyon liralık tahvil ihracı için onay alan Dünyagöz Hastanesi, bu tutarın 150 milyon liralık kısmını gerçekleştirdi.


Tahvil ihracına 200 milyon liranın üzerinde talep geldiğini kaydeden Dünyagöz Yönetim Kurulu Başkanı Eray Kapıcıoğlu, bu kaynağın önemli bir bölümünü yılsonuna kadar açılacak olan 11 hastanenin maliyetinde kullanacakları bilgisini verdi.


300 MİLYON TL CİRO

2014’ün sonuna kadar 2’si yurtdışında olmak üzere toplam 11 hastane açacaklarını dile getiren Kapıcıoğlu, şunları söyledi: “Hastane yatırımlarının yüzde 70’i tamamlandı. Türkiye’de 2014 sonunda toplam 29 hastaneye ulaşacağız. 2013 ciromuz ise 300 milyon lira civarındaydı. 2015’in başında yerleri alınmış projeleri tamamlanmış birçok projemiz bulunuyor.” Tahvil ihracına olan talebin kendileri için çok önemli oluduğunu dile getiren Kapıcıoğlu, “Tahvil ihracı Borsa İstanbul’a açılmanın da ilk adımı oldu. 2015’te halka...