26 / 04 / 2024

Dünyagöz

Dünyagöz

2015 yılında halka açılmayı planlayan Dünyagöz Hastaneler Grubu, 150 milyon TL’lik tahvil sattı. 200 milyon TL’lik talep alan Dünyagöz, elde edilen geliri yıl sonuna kadar açacakları 11 hastane için kullanacak.

Dünyagöz 11 hastane daha açıyor!

Sermaye Piyasası Kurulu'ndan 200 milyon liralık tahvil ihracı için onay alan Dünyagöz Hastanesi, yıl sonuna kadar 11 hastane açacak. Dünyagöz, SPK'den aldığı 200 milyon tahvil ihracının 150 milyonunu tamamladı.

Dünyagöz, Avrupa’da 26 ön teşhis kliniği açacak!

Dünyagöz’ün gündeminde 145 milyon liralık yatırım programı var. Türkiye’de de 5 yeni hastane ve 12 yeni şube yatırımına hazırlanan Dünyagöz, bu yatırımlarla birlikte 2 yılda toplam 145 milyon lira yeni yatırım yapacak

Tüm kira sorunları iki satırlık yasal düzenlemeyle çözülebilir! İşte o öneri...

Yüzde 25 kira zammı sınırı sebebiyle ev sahipleri ile kiracılar arasındaki anlaşmazlıklar devam ediyor. Avukat Dursun Küçük, X sosyal medya hesabından kira davalarını çözecek bir düzenleme önerisini paylaştı. İşte o öneri ve gelen yorumlar...

KKM'de düşüş devam ediyor

Kur korumalı mevduat (KKM) hesaplarının toplamı 29 Eylül haftasında 1 milyar 254 milyon lira kadar indi. Böylece atılan adımlara rağmen KKM hesaplarındaki düşüş hızı yavaşlamayı sürdürdü.

40 yıllık imar planındaki kör düğüm çözüldü! Avcılar Yeşilkent muradına erdi! Hiç kimse hak kaybına uğramayacak!

Avcılar Yeşilkent Mahallesi’nin 1/1000 ölçekli İmar Planı IBB Meclisi’nde oybirliğiyle kabul edildi ve mahallelinin 40 yıllık imar sorunu çözülmüş oldu.

Arabuluculuk kira krizini çözer mi? Uzmanlar tek tek açıkladı!

Konut sektörü hükümetin kira krizine çözüm olarak getirdiği “arabuluculuk” sistemini değerlendirdi. 1 Eylül’de başlayacak olan yeni dönem için sektörde “çare olmaz” görüşü hâkim. Uzmanlar sorunun enflasyonun düşmesiyle çözülebileceğine dikkat çekti.

Eğer faturalarınızı bu şekilde ödüyorsanız bunu yapmayı ihmal etmeyin! Son tarih 13 Mayıs!

Fatura ödeyenler için yeni bir karar geldi. Telefon, elektrik ve su faturaları için yeni bir düzenleme gündemde. İşte konuyla ilgili tüm detaylar…

Kiracılara kötü haber! Sadece 11 TL eksik kira için tahliye kararı!

İzmir'de bir kişi kirasını 11 TL eksik yatırdı. Ev sahibi bu konuyu yargıya taşıdı. Söz konusu kiranın anlaşılan tutar üzerinden yatırılması gerektiğini belirten mahkeme, kiracının tahliyesine karar verdi.

EYT'de ilk maaşlar ne zaman yatacak?

Emeklilikte Yaşa Takılan vatandaşların sorunu uzun zaman sonra dün çözüldü. Şimdi vatandaşlar maaşlarının hesaplarına ilk olarak ne zaman yatacağı tarihi merak etmeye başladı.

EYT'de çifte maaş müjdesi! 10 bin lira hesaba yatacak

Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) düzenlemesinde düğüm çözülüyor. EYT'liler için bir güzel haber de promosyon tarafından geldi. İşte alınabilecek promosyonlar...

 Bu haber büyük küçük herkesi üzecek! Kuş gribi yeniden görüldü artık yumurtaları tane ile alacağız! Bu zam cep yakacak 

Son 10 yıldır türlü salgınlarla uğraşan dünya son olarak koronanın etkisinden daha yeni yeni kurtulmaya başlarken bu sefer de eskilerden tanıdığımızı bir virüsün tekrar ortaya çıktı görüldü. 

Kur Korumalı’da kaçış devam ediyor! İki haftada 93 milyar TL’lik çıkış!

Yıl son günlerinde Kur Korumalı Mevduat (KKM) hesaplarında başlayan sert düşüş hız kesmeden devam ediyor. KKM’nin seyri ve yaşanan inanılmaz düşüşün nerede duracağı merakla bekleniyor.

Dövizden çözülen paralar nereye gidiyor? Paranın yeni adresi neresi?

Seçim öncesi piyasalarda dalgalı seyir devam ederken, döviz hesaplarından çözülen paraların nereye gittiği merak konusu. Uzmanlar, döviz mevduatlarından çıkan 27,7 milyar doların nereye gittiğini araştırıyor.

EYT’lilerin beklediği haber geldi, müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi!

EYT’lilerin çok uzun süredir beklediği o haber nihayet geldi. EYT’de uzun yıllardır adeta yılan hikayesine dönen düğüm çözüldü. Müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı.

Mark Zuckerberg'ten pırlanta değerinde 7 tavsiye!

Dünyanın en zenginlerinden biri olan ve Facebook'un kurucusu olarak tanıdığımız Mark Zuckerberg, başarılı olmanın altın anahtarını verdi.

Dünyagöz Haberi

Dünyagöz

Sermaye Piyasayı Kurulu’ndan (SPK) 200 milyon liralık tahvil ihracı için onay alan Dünyagöz Hastanesi, bu tutarın 150 milyon liralık kısmını gerçekleştirdi.


Tahvil ihracına 200 milyon liranın üzerinde talep geldiğini kaydeden Dünyagöz Yönetim Kurulu Başkanı Eray Kapıcıoğlu, bu kaynağın önemli bir bölümünü yılsonuna kadar açılacak olan 11 hastanenin maliyetinde kullanacakları bilgisini verdi.


300 MİLYON TL CİRO

2014’ün sonuna kadar 2’si yurtdışında olmak üzere toplam 11 hastane açacaklarını dile getiren Kapıcıoğlu, şunları söyledi: “Hastane yatırımlarının yüzde 70’i tamamlandı. Türkiye’de 2014 sonunda toplam 29 hastaneye ulaşacağız. 2013 ciromuz ise 300 milyon lira civarındaydı. 2015’in başında yerleri alınmış projeleri tamamlanmış birçok projemiz bulunuyor.” Tahvil ihracına olan talebin kendileri için çok önemli oluduğunu dile getiren Kapıcıoğlu, “Tahvil ihracı Borsa İstanbul’a açılmanın da ilk adımı oldu. 2015’te halka...