25 / 04 / 2024

Dünyanın En İyi Yapı-Geliştirme projesi

Dünyanın En İyi Yapı-Geliştirme projesi

DAP Yapı çocuklara özel bir etkinlik gerçekleştirdi. 2014-2015 yılında ‘Dünyanın En İyi Yapı-Geliştirme’ projesi seçilen İstMarina satış ofisinde gerçekleştirilen etkinlikte çocuklar, ‘Afrika’da Safari’ye çıkarken, aileleri de keyifli bir gün geçirdi.

Dünyanın en iyi 4 turizm köyü seçildi! Türkiye'de bu köylerde yeri olanlar çok şanslı...

Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü 2021 senesinde Dünyanın En İyi Turizm Köyü'nü seçtiğini açıkladı. Açıklanan listeye Türkiye'den 4 köy girdi. En İyi Turizm Köyleri listesine giren köyler ve detaylar.

Yine zirvedeyiz ama pahalılıkta! Dünyanın en pahalı konutları Türkiye'de! 

Dünyanın en pahalı konut piyasasında Türkiye yüzde 197'lik ev fiyatı/gelir oranıyla ilk sıraya yerleşti. Türkiye'yi İzlanda, Portekiz ve Macaristan takip etti.

İstanbul Havalimanı’ndan büyük başarı! Dünyanın en iyi havalimanı seçildi

Dünyanın en önemli seyahat dergilerinden biri olan Condé Nast Traveler Dergisi’nin yapmış olduğu ankette İstanbul Havalimanı, Singapur ve Güney Kore'yi geride bırakıp dünyanın en iyi havalimanı seçildi. İşte detaylar…

Dünyanın en iyi şehirleri açıklandı! İşte İstanbul'un sıralamadaki yeri

Dünyanın en eğlenceli ve gelişen şehirleri belli kriterlere tabi tutularak değerlendirildi. Time Out dergisi Dünyanın En İyi Şehirleri 2022 Raporuna İstanbul da girdi. Toplamda 53 şehirin değerlendirildiği listede ilk sırayı bakın kim aldı?

Çinliler dünyanın en zengin köyünü kurdu! Herkese villa veriliyor!

Çinliler 380 haneli dünyanın en zengin köyü Huaxi'yi kurdular. Neredeyse her ailenin lüks villalarda yaşadığı bölgede yaşadığınız zaman bir şartı kabul etmeniz gerekiyor. İşte dünyanın en zengin köyü Huaxi ile ilgili detaylar...

3. havalimanıyla ilk hedef THY'yi dünyanın en büyüğü yapmak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yeni havalimanıyla ilk hedefimiz, dünyanın en uç noktasına uçuş yapan Türk Hava Yollarımızı, dünyanın en büyük filosuna sahip uçak şirketi haline de getirmektir." dedi.

Avrasya Tüneli dünyanın en iyi projesi seçildi!

İstanbul’un iki yakasını birleştirecek Avrasya Tüneli daha açılmadan dünyanın en iyisi oldu. Proje, ENR’nin ‘Global En İyi Projeler Ödülleri’ listesinde köprü-tünel kategorisinde birinci oldu.

Dünyanın En İyi Yapıları yarışmasında 20 Türk proje finalde!

Dünyanın En İyi Yapıları yarışması finalinde Türkiye'den 20 proje var. Türkiye, I bu sayıyla Avustralya ve İngiltere'nin ardından üçüncü ülke oldu.

Dünyanın en iyi 25 otelinden biri Ürgüp'te!

Kapadokya'nın en önemli merkezlerinden Nevşehir'in Ürgüp İlçesi'ndeki Kayakapı Premium Caves- Cappadocia, 'Dünyanın En İyi 25 Oteli'nden biri seçilirken, aldığı 8 ödülle, 2015 yılınahızlı bir giriş yaptı.

Dünyanın en iyi projesi İstMarina satısta şampiyon!

GECEN ay International Property Awards tarafından 'Dünyanın En İyi Yapı Geliştirme' projesi seçilen DAP Yapı'nın İstMarina projesi, Emlak Konut GYO bağımsız bölüm raporuna göre, gelir kaleminde en fazla satısı gerçeklesen proje oldu.

İstMarina’ya ‘dünyanın en iyi yapı projesi’ ödülü!

Kartal sahilinde yükselen İstMarina projesi, dünyanın en önemli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen “International Property Awards”da, “2014 - 2015 Yapı Geliştirme” kategorisinde “Dünya’nın En İyi Projesi” seçildi.

İstmarina projesi dünyanın en iyi projesi oldu!

İstMarina projesi, dünyanın en önemli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen “International Property Awards”da, “2014-2015 Yapı Geliştirme” kategorisinde “Dünya’nın En İyi Projesi” seçildi...

İstmarina Dünyanın En İyi Yapı Geliştirme Projesi seçildi!

İstmarina Dünyanın En İyi Yapı Geliştirme Projesi seçildi. İstMarina, Dünya’nın en önemli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen “International Property Awards”da, “2014-2015 Yapı Geliştirme” kategorisinde “Dünya’nın En İyi Projesi” seçildi.

Dünyanın En İyi Yapı-Geliştirme projesi Haberi

Dünyanın En İyi Yapı-Geliştirme projesi

DAP Yapı, tarafından Kartal sahilinde hayata geçirilen İstMarina Satış Ofisi’nde Afrika’da Safari etkinliği gerçekleştirdi. Yeni yıl öncesinde çocukları eğlendirmeyi ve bilgilendirmeyi hedefleyen DAP Yapı, Afrika’da safari etkinliği düzenledi.


National Geographic markasıyla çocuk kitabı yayımlanan ilk Türk gazeteci Şebnem Denktaş’ın ‘Afrika’da Safari’ kitapları eşliğinde Afrika’daki doğal yaşam hakkında bilgi sahibi olan çocuklar hayvan türleri, safari gezileri ve doğal yaşam hakkında bilgi sahibi oldu. Ailelerin katılımı ile doyasıya eğlenen çocuklar düzenlenen workshoplar, müzik ve ikramlar ile keyifli bir gün...