07 / 05 / 2024

duravit Happy D.2 serisi

duravit Happy D.2 serisi

Zamandan bağımsız ve modern olması sebebiyle bu pek şaşırtıcı değil. Duravit, Sieger Design tasarımı Happy D.2 komple banyo serisiyle sadeliğin ve yumuşak çizgilerin birbirini tamamladığını ispatlıyor...

Happy Center’da Persil matik 149,95 TL’ye, kağıt havlu 44,90 TL’ye, süzme peynir 69,95 TL’ye düştü!

Happy Center’da 6 Kasım’a kadar dev indirimli ürünler raflarda olacak. Persil matik 149,95 TL’ye, kağıt havlu 44,90 TL’ye, süzme peynir 69,95 TL’ye düştü. İşte Happy Center 2 Ekim 2023 fiyat listesi...

Türk Kızılay, kurban vekaleti bedellerini duyurdu: Yurt içi 5 bin 950 TL, yurt dışı 2 bin 650 TL!

Türk Kızılay'dan yapılan son dakika açıklamasında kurban vekaleti bedelleri tek tek açıklandı. İşte o rakamlar...

A101'den Ramazan Bayramı'na özel bomba kampanya! Bu fırsatı kaçıran dizini döver

Pandemi döneminden sonra en çok zam gelen ürünler arasında yer alan tuvalet kağıtlarına ard arda indirimler geliyor. Bir indirim de A101 marketlerinden geldi. Ecco marka Tuvalet Kağıdı 2 Katlı 32’li olanın satış fiyatı 99 TL'ye düştü.

Bircan Teknik İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bircan Teknik İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'd 2 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Saim Bircan tarafından kuruldu.

2. el konutlarda zamlar iptal oluyor!

Döviz kurlarında meydana gelen düşüşler konut fiyatlarına da yansıdı. 2. el konut fiyatları hızla gerilemeye başladı. 

İsrail Batı Şeria'da yasa dışı 2 bin 200 yeni konut inşasını onaylamayı hedefliyor!

İşgal altında olan Batı Şeria'da Yahudi yerleşimciler tarafından inşa edilen  2 bin 200 yeni konutun inşası İsrail tarafından onaylanacak. 

AB, İsrail'in konut kararına tepki gösterdi!

AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Mogherini, İsrail'in işgal altındaki Filistin topraklarında yasa dışı 2 bin 500 konutun inşasına onay vermesinin çözüm beklentisini ciddi zarara uğrattığını belirtti.

Yalova Termal Turizm Merkezi etüt raporu onaylandı!

Yalova Termal İlçesi Turizm Merkezi ve 1/25000 ölçekli Bursa G22.D.2 ve G22.D.2 no’lu harita paftalarına ait, Çevre Düzeni Planına altlık Arazi Kullanımına Esas Jeolojik Etüt Raporu onaylandı.

Gayrimenkullerin ayni sermaye konulmasında gelir vergisi!

Gelir Vergisi Kanun tasarısında gayrimenkullerin sermaye şirketlerine ayni sermaye konulması bir satış işlemi olarak tanımlanmıştır (Tasarının 45'incinıd. 2. Fıkrası). İşte, gayrimenkullerin ayni sermaye konulmasında gelir vergisi!

Armutlu Keçikayası kıyı kenar çizgisi aktarımı onaylandı!

Yalova Armutlu ilçesi Keçikayası Mevkii kıyı kesimine ait G21-c-17-d-2-c Numaralı Paftanın Kıyı Kenar Çizgisi Aktarımı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekansal Planlama Genel Müdürlüğü tarafından onaylandı...

Denizli otobüs terminalinde 6 ayda 2 milyonun üzerinde yolcu geçti!

Günde 3 binin üzerinde aracın giriş yaptığı Denizli Büyükşehir Belediyesi Otobüs Terminali, ilk 6 aylık döneminde sadece şehir dışı 2 milyondan fazla yolcu kapasitesine ulaştı.

Kredi faizinde Merkez düşüşü 2 puanı aştı!

Merkez Bankasının yaptığı faiz indirimleri kredi faizlerine de yansıdı. Son 3 ayda yapılan 1.75 puanlık indirim bazı kredilerde 2 puandan fazla düşüşe neden oldu.

Akfen, Loft'u Ankara'ya taşıdı 2 yılda yüzde 32 kazandıracak!

Akfen İnşaat, Loft markasını Ankara İncek'e taşıyor. Toplam 1.135 konuttan oluşan projede metrekare fiyatı ortalama 3 bin TL. Akfen'in patronu Hamdi Akın, 2 yılda minimum yüzde 32 prim vaat ediyor. Projede teslimler Nisan 2016'da başlıyor.

duravit Happy D.2 serisi Haberi

duravit Happy D.2 serisi


Sadeleştirilmiş mimari tasarım banyoda giderek yaygın hale geliyor. Zamandan bağımsız ve modern olması sebebiyle bu pek şaşırtıcı değil. Duravit, Sieger Design tasarımı Happy D.2 komple banyo serisiyle sadeliğin ve yumuşak çizgilerin birbirini tamamladığını ispatlıyor.


Bu seri hem feminen ve şık görünümlü hem de başarılı ve ikonik Happy D. serisinden ilham alıyor. Ayırt edici karakteristik özelliği daha fazla incelik ve sadelik tekrar yorumlandı; Happy D.2 banyoya yumuşak ve feminen çizgiler getirerek bunları fonksiyonellik ve teknik vurgularla birleştiriyor.


Küvetlerin ve lavaboların tutarlı, temel geometrik biçimi; az, öz ve sadeleştirilmiş kenarları tüm banyo serisinin birleştirici ve karakteristik tasarım özellikleridir. Simetrik temel bir biçime sahip olan bu ürünlerde zarif ve çepeçevre kenar bandı ile sınırlanmış geniş bir lavabo bulunur. Vitrifiyenin feminen, kıvrımlı biçimiyle heyecan verici...