26 / 04 / 2024

dursun keleş

dursun keleş

Keleşoğlu İnşaat yeni projeler için düğmeye bastı. Keleşoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Keleş ve Dursun Keleş, İstanbul'da yatırım değeri 2 milyar lirayı bulan 3 proje planladıklarını belirtti.

Keleş Taahhüt İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keleş Taahhüt İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Keleş tarafından kuruldu.

Keleşoğlu Holding'ten yeni şirket!

Keleşoğlu Holding yeni bir yatırım hayata geçirdi. Eston 1 Nolu Yapı Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Fuat Keleş, Dursun Keleş, Şerif Eren ve Çağla Keleş ortaklığında kuruldu.

Eston 1 Nolu Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Eston 1 Nolu Yapı Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 5 milyon TL sermaye bedeli ile Fuat Keleş, Dursun Keleş, Şerif Eren ve Çağla Keleş ortaklığında kuruldu.

Tektaş Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tektaş Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Dursun Keleş tarafından kuruldu. 

Keleş Center Airport Sefaköy projesi Aralık'ta başlıyor!

Keleş İnşaat'ın Küçükçekmece Sefaköy projesinde hazırlıklar devam ediyor. Küçükçekmece Sefaköy'de hayata geçirilecek proje Keleş Center Airport adıyla satışa sunulacak. Projenin satışı Aralık ayında başlayacak...

Keleşoğlu Güneşli Ginza fiyat listesi!

7 bin 740 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Güneşli Ginza Evleri Keleşoğlu İnşaat imzası ile inşa ediliyor. Keleşoğlu Güneşli Ginza fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

Keleşoğlu İnşaat Güneşli Ginza fiyat listesi!

Teslimlerin hemen gerçekleşeceği Güneşli Ginza projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerine yer veriliyor. Keleşoğlu İnşaat Güneşli Ginza fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

Keleşoğlu İnşaat Güneşli Ginza Konutları!

Keleşoğlu İnşaat Güneşli Ginza Konutları Keleşoğlu İnşaat imzasıyla yükseliyor. Keleşoğlu İnşaat Güneşli Ginza projesi 80 adet konut ve 39 adet dükkandan meydana geliyor.

Keleşoğlu Holding Kaliforniya’dan esinlenerek kasaba kuracak!

Beylikdüzü Yakuplu’da 1 milyon 200 bin metrekare alan üzerinde kurulan Eston Deniz projesini TMSF’den 75 milyon dolara satın alan Keleşoğlu Holding, Kaliforniya’dan esinlenerek bir kasaba kuracak.

Keleşoğlu Eston Deniz projesi Kaliforniya'dan esinlenerek yapılacak!

Beylikdüzü Yakuplu’da kurulan Eston Deniz projesini TMSF’den 75 milyon dolara satın alan Keleşoğlu Holding, Kaliforniya’dan esinlenerek bir kasaba kuracak. ‘Deniz İstanbul’ adlı projede, 350 villa ve 4 bin 500 daire yer alacak.

Keleşoğlu projesi Deniz İstanbul nerede?

4 bin 500 adet daireden meydana gelen Deniz İstanbul projesinde Keleşoğlu İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki Keleşoğlu projesi Deniz İstanbul nerede?

Deniz İstanbul Keleşoğlu iletişim!

Deniz İstanbul Evleri 4 bin 500 adet daireden meydana geliyor. Deniz İstanbul Keleşoğlu iletişim için 444 41 51 satış ofisi telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.

Keleşoğlu İnşaat Denizİstanbul nerede?

Toplam 4500 adet daireden meydana gelecek olan projede daire alanları 553 metrekareden başlıyor. Projede daire teslimleri 2021 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Peki Keleşoğlu İnşaat Denizİstanbul nerede?

dursun keleş Haberi

dursun keleş

Keleşoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Keleş ve Dursun Keleş, Küçükçekmece'deki CennetKoru konut projelerinde inşaatın yüzde 45'ini tamamladıklarını söyledi. 


İstanbul Küçükçekmece'de hayata geçen CennetKoru konut projesinde inşaatın yüzde 45'ini tamamlayan Keleşoğlu İnşaat yeni gayrimenkul projeleri için çalışmalara başladı. Keleşoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Keleş ve Dursun Keleş, yıl içinde yatırım değeri 2 milyar lirayı bulan 3 proje planladıklannı söyledi. İstanbul Küçükçekmece'deki CennetKoru projesinde 408 konut ve 25 mağazaya yer verildiğini belirten Fuat Keleş, "Mayıs 2016'da tamamlanacak projede mağazalar da satışa sunuldu. Proje tamamlanınca 1500 kişiye ev sahipliği yapacak" dedi. 


YABANCIYA SATIŞ ARTACAK 


Kentsel dönüşümün en çok tartışıldığı Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe bölgesinde kentsel dönüşüm planladıklarım belirten Dursun Keleş, "Fikirtepe de kentsel dönüşüm projesi olarak 2 projeye başlamak üzereyiz. Bunlardan biri de...