19 / 04 / 2024

dursun özbek kimdir

dursun özbek kimdir

Galatasaray başkan adaylarından Dursun Özbek, "Emlak Konut Gayri Menkul Yatırım Ortaklığından gelecek daha çok paramız var" dedi...

Dursun Özbek: Galatasaray Adası'na köşk yapacağız!

Sarı-kırmızılı takımın eski başkanı ve yeni adaylarından Dursun Özbek, seçildiği takdirde Galatasaray Adası'na bir köşk yapacağını söyledi. 

Dursun Özbek'in Galatasaray projeleri!

Galatasaray Kulübünün dün gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulunda başkanlık yarışını Mustafa Cengiz'e karşı kaybeden Dursun Özbek'in görev süresi 2 yıl 8 ay kaldı. 

Galatasaray'ın yeni spor salonu 10 milyon dolar kira garantili!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, yapılması planlanan spor salonunun, 10 yıllık isim hakkı sponsorluğu ile sağlanacağını, ayrıca bu salonun yıllık 10 milyon dolar kira getirisi olacağını söyledi.

Aziz Yıldırım ve Dursun Özbek Vodafone Arena'nın açılışına katılacak mı?

Fikret Orman'ın Kulüpler Birliği aracılığıyla Vodafone Arena'nın 10 Nisan tarihinde yapılacak olan protokol açılışı için kulüp başkanlarına davetiye gönderdiği öğrenildi. Aziz Yıldırım ve Dursun Özbek'in gelip gelmeyeceği ise merak konusu oldu.

Türk Telekom Arena'nın çatısı kapatılacak!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, spor salonu projesiyle birlikte Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ile Galatasaray arasındaki 18 davanın çözüme ulaşacağını belirtti,

Dursun Özbek salon projesiyle ilgili detayları anlattı!

Galatsaray Kulübü Başakanı Dursun Özbek, bir yığın sorunla uğraşırken, bir taraftan da yeni salon projesi gibi önemli gelişmelere imza atmaya çalışıyor.

Galatasaray Adası en kısa sürede sosyal tesisi olarak kullanılacak!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, olağanüstü genel kurulda alınan karar doğrultusunda Galatasaray Adası'nı en kısa sürede sosyal tesis olarak kullanıma sokacaklarını söyledi.

Dursun Özbek: Riva arazisiyle ilgili çalışmalarımız var!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, kulübün Riva'da bulunan 1 milyon 200 bin metrekare arazisinin giderek daha değerlendiğine dikkati çekerek, burayla ilgili yeni çalışmaları bulunduğunu paylaştı.

Dursun Özbek gayrimenkullerin değerlendirilmesi konusunda yetki aldı!

Türk Telekom Arena'da yer alan çok amaçlı toplantı salonunda gerçekleştirilen olağanüstü mali genel kurulda , gayrimenkullerin değerlendirilmesi konusunda yetki isteyen Başkan Dursun Özbek'in yetki isteği, oy çokluğuyla kabul edildi.

Dursun Özbek: Riva arazisi gelir getirecek şekilde değerlendirilmeli!

Özbek, Riva'da 40 yıl önce kulübe kazandırılan arazinin bir an önce gelir getirecek şekilde değerlendirilmesi gerektiğini belirterek, "Riva'nın proje çalışmasını 2010 yılında kulübü yöneten yönetim hazırlamış ama orada kalmış." dedi.

Dursun Özbek: Gayrimenkuller için yetki istiyoruz!

Özbek, TT Arena'da yer alan çok amaçlı toplantı salonunda gerçekleştirilen olağanüstü mali genel kurulda, borçların yapılandırılması ve gayrimenkullerin değerlendirilmesi başta olmak üzere yetki talebinde bulundukları konularla ilgili üyelere bilgi verdi.

Galatasaray, deprem bölgesini unutmadı! 300 konut inşa edilecek!

Galatasaray’ın Başkanı Dursun Özbek ve eski Başkanı Adnan Polat deprem bölgesinden seslenerek, “Herkes kalıcı konutlara girinceye kadar deprem bölgesine konsantre olmaya devam edelim” dedi.

Selim Dursun kimdir? Selim Dursun hangi görevlerde bulundu? 

Selim Dursun Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?  Selim Dursun ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Galatasaray, Kahramanmaraş'ta kalıcı konut inşa edecek!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek yaptığı açıklamada kulüp olarak Kahramanmaraş'ta kalıcı konut inşa etmek istediklerine değindi.

Dursun Aydın Özbek kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Aydın Özbek  kimdir? Kaç yaşında? Dursun Aydın Özbek daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Dursun Aydın Özbek'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Dursun Aydın Özbek'in hayatına dair merak edilenler.

Galatasaray'dan yeni şirket! 50 bin TL'ye kuruldu!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur ve Galatasaray Spor Kulübü Derneği Üyesi Metin Öztürk, Sarıyer'de yeni şirket kurdu. İşte ayrıntılar... 

Dursun Özbek'ten Florya arazisi açıklaması: 40 dönümlük araziyi satın almak için son aşamaya geldik!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek divan kurulu toplantısında Florya'daki Emlak Konut GYO arazisi ile ilgili dikakt çeken bir açıklamada bulundu. İşte ayrıntılar...

Dursun Özbek'ten son dakika Florya Projesi açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, kulübü iyi günlere taşımak için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti. Özbek Florya projesine ilişkinde açıklamarda bulundu.

Galatasaray Kemerburgaz Tesisleri'nde inşaat çalışmaları tam gaz!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, futbol takımı ve altyapısının kullanacağı tesisin yapımı için başlatılan inşaat çalışmalarının başladığı arazide incelemelerde bulundu.

Dursun Özbek'ten Galatasaray Adası açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı kulübün Galatasaray Lisesi'nde yapılan ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır olduğu haziran ayı olağan divan kurulu toplantısında Galatasaray Adası'nı tekrar eski haline getirmek için çalıştıklarını söyledi.

Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek'in Galatasaray'ın gayrimenkulleriyle ilgili planları belli oldu! İşte o projeler...

Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek'in Galatasaray'ın gayrimenkulelriyle ilgili planları belli oldu. İşte Mevidiyeköy'den Riva'ya, Kemerburgaz'dan Florya'ya adayların planları...

Galatasaray'ın gayrimenkulleri satılacak mı? Başkan adayı Özbek açıkladı!

Kulübün 11 Haziran'da gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurulunda eski divan kurulu başkanı Eşref Hamamcıoğlu ile yarışacak olan Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Dursun Özbek "Galatasaray'ın gayrimenkulleri satılacak mı" sorusuna açıklık getirdi. İşte o açıklamalar...

Galatasaray Başkan Adayı Hamamcıoğlu'ndan Dursun Özbek'in gayrimenkule yönelik projelerine eleştiri!

Galatasaray Kulübünde 11 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan olağanüstü seçimli genel kurulda başkan adayı olan Eşref Hamamcıoğlu, rakibi Dursun Özbek'in kulübün gayrimenkullerine yönelik projelerini eleştirdi.

Burak Elmas'tan Florya arazisi açıklaması!

Galatasaray Kulübü'nün eski başkanlarından Dursun Özbek, Florya araziyle ilgili "Yaptığınız operasyonun Galatasaray'a neye mal olduğunu başkan gelsin açıklasın" dedi. Özbek'e yanıt veren başkan Burak Elmas ise, Florya arazisindeki son durumu anlattı.

dursun özbek kimdir Haberi

dursun özbek kimdir

Galatasaray Kulübü'nün yapılacak olağan seçimli genel kurulu öncesi başkan adaylarından Dursun Özbek, üyelerle iftar yemeğinde bir araya geldi. Point Otel'de gerçekleştirilen iftar yemeğine, 600'ün üzerinde davetli katıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Başkanlığı döneminde hayata geçirdikleri emlak projelerinin ve sermaye artışlarının kaldıraç etkisiyle 1 milyar liraya yakın gelir ortaya çıkarıldığını belirten Özbek, "Emlak Konut Gayri Menkul Yatırım Ortaklığından gelecek daha çok paramız var. Doğru planlamayla Galatasaray'ın borcunun azaldığını, hatta sıfıra yaklaştığını görmemiz çok kolay. Yeter ki üreterek büyüyelim." ifadelerini...