19 / 04 / 2024

Dursun Özbek

Dursun Özbek

Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek "Riva'daki arsamıza yeterince ilgi var. Birinci ihalede firmaların yeterliliği tespit ediliyor. İkinci ihale buradan elde edilecek asgari hasılatı belirler, kesin hasılatı belirlemez" dedi.

Dursun Özbek'ten tapulu şov!

Dursun Özbek, TT Arena’nın üst kullanım hakkını alarak 49 yıllığına kulübe kazandırmak ve Kemerburgaz’daki yeni tesis alanlarının tapusunu almak istiyor. Özbek, 25 Mart’ta gerçekleşecek mali genel kurulunda, eleştirilere tapularla yanıt verecek.

Dursun Özbek, Galatasaray'ın otel inşaatı için kefil oldu!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, otel inşaatının sürdüğünü ancak istedikleri hızda gitmediğini söyleyerek "Bu otelin finansmanı için DenizBank'a gittik ve kredi oluşturduk. Şahsi kefalet verdim. " dedi.

Dursun Özbek: Emlak Konut'la yaptığımız proje Bakırköy'e hayırlı olacak!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, "Emlak Konut ile yaptığımız projenin Bakırköy ilçesine ve Galatasaray Kulübüne hayırlı olacağına inanıyorum. " dedi.

Riva-Florya projesi için 508 milyon TL az!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Fatih Altaylı, Riva-Florya konusunu değerlendirdi. Altaylı, proje için Emlak Konut ile anlaşan Galatasaray'ın olumlu gelişme için adım attığını belirtti. İşte o haber...

Dursun Özbek: Kulübun kasasındaki 2 daireyi sattık!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Sponsorumuz Dumankaya ile 3 senelik sponsorluk anlaşması yaptık. 1 yıllık ücreti de para ve gayrimenkul olarak aldık. Dairelerin tapuları da bizde. Hepsi kulübün kasasında. Hatta 2 tanesini de sattık." dedi.

Ataşehir Taçspor Tesisleri Altyapı Voleybol Salonu açıldı!

GS voleybol altyapı sporcularının kullanacağı Ataşehir'deki Taçspor Tesisleri Altyapı Voleybol Salonu'nun açılışı yapıldı. Başkanı Özbek:"Galatasaray'ı büyütmek, geliştirmek ve Galatasaray'ın yatırımlarını çoğaltmak amacı prensiplerimizin başında geliyor

Dursun Özbek: Ada davası lehimize sonuçlanacak!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Divan Kurulu Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Özbek "Ada için açılan dava sona doğru gidiyor. Lehimize çıkacağını umuyorum. Bu işin peşinde olan profesyonellerimiz var. " dedi.

Galatasaray Başkanı: Elimizdeki gayrimenkuller, ekonomik çıkışımızdır

Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek, ekonomik açıdan zor döneme giren kulüplerin çıkışlarının gayrimenkul işi olduğunu belirterek, "Elimizdeki gayrimenkuller, ekonomik açıdan çıkışlarımızdır" ifadesini kullandı. İşte Özbek'in açıklamaları...

Galatasaray, deprem bölgesini unutmadı! 300 konut inşa edilecek!

Galatasaray’ın Başkanı Dursun Özbek ve eski Başkanı Adnan Polat deprem bölgesinden seslenerek, “Herkes kalıcı konutlara girinceye kadar deprem bölgesine konsantre olmaya devam edelim” dedi.

Galatasaray, Kahramanmaraş'ta kalıcı konut inşa edecek!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek yaptığı açıklamada kulüp olarak Kahramanmaraş'ta kalıcı konut inşa etmek istediklerine değindi.

Dursun Aydın Özbek kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Aydın Özbek  kimdir? Kaç yaşında? Dursun Aydın Özbek daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Dursun Aydın Özbek'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Dursun Aydın Özbek'in hayatına dair merak edilenler.

Galatasaray'dan yeni şirket! 50 bin TL'ye kuruldu!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur ve Galatasaray Spor Kulübü Derneği Üyesi Metin Öztürk, Sarıyer'de yeni şirket kurdu. İşte ayrıntılar... 

Dursun Özbek'ten Florya arazisi açıklaması: 40 dönümlük araziyi satın almak için son aşamaya geldik!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek divan kurulu toplantısında Florya'daki Emlak Konut GYO arazisi ile ilgili dikakt çeken bir açıklamada bulundu. İşte ayrıntılar...

Dursun Özbek'ten son dakika Florya Projesi açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, kulübü iyi günlere taşımak için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti. Özbek Florya projesine ilişkinde açıklamarda bulundu.

Galatasaray Kemerburgaz Tesisleri'nde inşaat çalışmaları tam gaz!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, futbol takımı ve altyapısının kullanacağı tesisin yapımı için başlatılan inşaat çalışmalarının başladığı arazide incelemelerde bulundu.

Dursun Özbek'ten Galatasaray Adası açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı kulübün Galatasaray Lisesi'nde yapılan ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır olduğu haziran ayı olağan divan kurulu toplantısında Galatasaray Adası'nı tekrar eski haline getirmek için çalıştıklarını söyledi.

Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek'in Galatasaray'ın gayrimenkulleriyle ilgili planları belli oldu! İşte o projeler...

Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek'in Galatasaray'ın gayrimenkulelriyle ilgili planları belli oldu. İşte Mevidiyeköy'den Riva'ya, Kemerburgaz'dan Florya'ya adayların planları...

Galatasaray'ın gayrimenkulleri satılacak mı? Başkan adayı Özbek açıkladı!

Kulübün 11 Haziran'da gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurulunda eski divan kurulu başkanı Eşref Hamamcıoğlu ile yarışacak olan Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Dursun Özbek "Galatasaray'ın gayrimenkulleri satılacak mı" sorusuna açıklık getirdi. İşte o açıklamalar...

Galatasaray Başkan Adayı Hamamcıoğlu'ndan Dursun Özbek'in gayrimenkule yönelik projelerine eleştiri!

Galatasaray Kulübünde 11 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan olağanüstü seçimli genel kurulda başkan adayı olan Eşref Hamamcıoğlu, rakibi Dursun Özbek'in kulübün gayrimenkullerine yönelik projelerini eleştirdi.

Burak Elmas'tan Florya arazisi açıklaması!

Galatasaray Kulübü'nün eski başkanlarından Dursun Özbek, Florya araziyle ilgili "Yaptığınız operasyonun Galatasaray'a neye mal olduğunu başkan gelsin açıklasın" dedi. Özbek'e yanıt veren başkan Burak Elmas ise, Florya arazisindeki son durumu anlattı.

Galatasaray'a 102 milyon liralık haciz!

Dursun Özbek'in haciz ve ipotek koydurma ihtimali nedeniyle Florya'nın tapusunu almakta acele ettiklerini söyleyen Mustafa Cengiz, "Kendisiyle görüşmeler yapıyoruz. Çözüm arıyoruz. Şu anda faizle birlikte 102 milyon lira haciz var. Allah kimsenin evine, ocağına haciz düşürmesin" dedi...

Dursun Özbek Haberi

Dursun Özbek

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Riva ve Florya'daki kulüp arazilerinin iyi bir şekildeki değerlendirilmesi için ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, "Beceremeyeceğim işe niye gireyim." dedi.


Sarı-kırmızılı kulübün Gayrettepe Dedeman Otel'de gerçekleştirilen haziran ayı olağan pan kurulu toplantısında konuşan Özbek, Riva'daki kulüp arazisi için yapılan ilk ihaleye gösterilen ilgiden dolayı mutlu olduğunu ifade etti.


Arazinin değerlendirilmesi konusunda Emlak Konut ile yaptıkları anlaşmanın bir hasılat paylaşım anlaşması olduğunu yineleyen Özbek, "Biz arsamızı ortaya koyuyoruz, Emlak Konut projeyi geliştirme becerisini ortaya koyuyor. Taraftarın karlılığını arttırıcı mahiyette inşaatlar yapılıyor ve satılıyor. Akabinde de ortaya çıkan karlılık bölüşülüyor. Riva arazisinin ihalesi şeffaf bir ihale. Birinci ihaleye 9 firma katıldı. Çok prestijli firmalar. Bu benim tarafımdan sevinçle karşılandı. Arsamıza yeterince ilgi var. Birinci ihalede firmaların yeterliliği tespit ediliyor....