27 / 04 / 2024

Duru Beytepe teslim Duru Beytepe satılık

Duru Beytepe teslim Duru Beytepe satılık

Ankara’nın yeni gözdesi İncek ve Beytepe’nin kesişim noktasında hayata geçen Duru Beytepe projesinde teslimlerin 2020 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Ankara’nın gelişen bölgesinde ve en yeşil projesi olan proje ev sahiplerini bekliyor.

Hobi bahçesi sahipleri 'yapı kayıt belgesi' mağduru!

Sincan’da hobi bahçesi sahipleri, yapı kayıt mağduru olduklarını iddia ediyor. Yıkım tebligatının elden teslim edilmediğini ifade eden mağdurlar, belediyenin yazdığı cezaları ödemekten dertli...

Sadakataşı, İdlib'teki 250 briket evi savaş mağdurlarına teslim etti!

Sadakataşı Derneği tarafından Suriye'nin İdlib kentine bağlı Kelbit köyünde hayata geçirilen 250 briket ev, savaş mağduru ailelere teslim edildi.

Bir İyilik Sıcak Bir Yuva projesi kapsamında yapılan 1753 konut teslim edildi!

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV),Suriye'de savaş mağduru ailelere yönelik olarak başlattığı "Bir İyilik Sıcak Bir Yuva" projesi kapsamında hayata geçirdiği 1753 "iyilik konutu"nu teslim etti.

Duru Beytepe'de yaşam başladı!

Başkent Ankara'da hayata geçirilen Duru Beytepe projesinde yaşam başladı. Projede toplam 484 adet konut bulunuyor.

Duru Beytepe'nin yüzde 95'i satıldı!

DEİK Endonezya İş Konseyi Başkanı ve Tona Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Erdal, kampanyanın Duru Beytepe Projesi'nin satış oranını yüzde 95 seviyesine ulaştığını açıkladı.

İdlib’in Sarmada Deyr Hassan bölgesindeki konutlar teslim edildi!

Türkiye Diyanet Vakfı ve Pakistan Baitussalam Derneği işbirliğiyle İdlib’in Sarmada Deyr Hassan bölgesinde savaş mağduru aileler için inşa ettirilen kalıcı konutlar gerçekleştirilen törenle teslim edildi

İHH 200 briket evi Suriyeli ailelere teslim etti!

İnsan Yardım Vakfı (İHH) tarafından yapılan 10 bin briket evlerin inşaatında 200 briket ev tamamlandı. İnşaatı tamamlanan 200 briket ev, savaş mağduru Suriyeli ailelere teslim edildi. İnşaatı tamamlanan 200 briket ev, savaş mağduru Suriyeli ailelere teslim edildi.

Şırnak'ta 583 terör mağduru aile yeni evine kavuştu!

Şırnak'ta terör mağduru 583 aileye noter huzurunda yapılan kura çekilişi sonrası evleri teslim edildi. Cengiz Eren açıklamasında; "Bugüne kadar 2 bin 824 konutun hak sahiplerine teslim edildi." dedi...

Yüksekova'da terör mağduru aileler evlerine kavuştu!

TOKİ tarafından terör mağduru aileler için Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde inşa edilen 3 bin 63 konutun bir kısmı hak sahiplerine teslim edildi.

Duru Beytepe, Düsseldorf Evim Türkiye Fuarı'na katılıyor!

Duru Beytepe projesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteği, Demirören Medya ve İstexpo Fuarcılık ortaklığı ile düzenlenecek olan Evim Türkiye Fuarı'na katılıyor...

Duru Beytepe'den Alpler'e yolculuk!

Ankara’nın yeni gözdesi İncek ve Beytepe’nin kesişim noktasında hayata geçen DURU Beytepe projesi mutluluğu “kALP”LER’E taşıyor...

Duru Beytepe'de teslimler 2020'de!

Ankara’nın yeni gözdesi İncek ve Beytepe’nin kesişim noktasında hayata geçen Duru Beytepe projesinde teslimlerin 2020 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Ankara’nın gelişen bölgesinde ve en yeşil projesi olan proje ev sahiplerini bekliyor.

Duru Beytepe'den daire alana Alpler'de kayak tatili hediye!

Ankara’nın yeni gözdesi İncek ve Beytepe’nin kesişim noktasında inşa edilen DURU Beytepe projesi mutluluğu “KALP”LER’E taşıyor.

Duru Beytepe teslim Duru Beytepe satılık Haberi

Duru Beytepe teslim Duru Beytepe satılık

Ankara’nın yeni gözdesi İncek ve Beytepe’nin kesişim noktasında yükselen Duru Beytepe projesi mutluluğu kalplere taşıyor.

Betonarme imalatlarında sona gelinen ve 2020 yılında teslim edilecek olan proje; Türkiye’de bir ilke imza atıyor. Mutluluk projesi Duru Beytepe projesinden ev alanlar, Dünyanın kayak merkezi Alpler’de kayak yolculuğuna çıkıyor. Hayata geçirdikleri Mutluluğu “kALP”LERE TAŞIYORUZ projesinin şimdiden büyük ilgi gördüğünü söyledi.

Proje hakkında konuşan Tona Yapı ve Safe İnşaat İcra Kurulu Başkanı İlhan Erdal “Bu zamana kadar hiç yapılmamış bir projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ankara’nın gelişen bölgesinde ve en yeşil projesinde ev sahibi olmanın yanı sıra yeni ev keyfinizi Alpler keyfi ile birleştiriyoruz. Sadece ev almakla kalmıyor,kış tatil fırsatını da yakalamış oluyorsunuz” dedi.

2020 yılında teslim edilmesi planlanan ve 47 bin 276 metrekarelik arazi üzerinde hayata...