23 / 04 / 2024

Düşük faiz oranlı konut kredisi nasıl hesaplanır

Düşük faiz oranlı konut kredisi nasıl hesaplanır

Konut kredisi hesaplama ve yapılandırma son günlerde en çok araştırılan konulardan oldu. Halkbank, Vakıfbank, Ziraat Bankası 0.64 ve 0.74 faiz oranlarıyla vatandaşları konut sahibi yapıyor. Peki konut kredisi faiz oranları kaç oldu?

İlk kez ev alacaklara düşük faiz müjdesi: 1.20 düşük faizli konut kredisi başvurusu başladı mı?

İlk defa konut alacakların yakından takip ettiği düşük faizli konut kredisi yeniden gündemde. Peki 1.20 düşük faizli konut kredisi başvurusu başladı mı? İşte ayrıntılar...

Borcu olanlar Yapı Kredi, Akbank, Garanti ve İş Bankası'nın kapısını tıklattı! Mart 2024'te en düşük faiz hangi bankada?

Altın, dolar ve Euro'da rekor üstüne rekor gelirken, bankaların kredi faiz oranları da pek çok kişi tarafından merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki bankların kredi faiz oranlarında son durum ne? En düşük faizi hangi banka veriyor? 

Amerika'da mortgage faizleri yaklaşık 4 ayın en düşük seviyesinde...

ABD'de 30 sene vadeli mortgage (konut kredisi) için ortalama faiz oranı yüzde 7,17 ile ağustos ayından bu zamana oranla en düşük seviyesine gerilediği kaydedildi. İşte haberin ayrıntıları...

Düşük faizli konut kredisi başvuruları ne zaman başlayacak, kimler başvurabilir?

İlk defa konut alacaklara yönelik Orta Vadeli Program (OVP) ile konut kredisi başvuru tarihleri ve şartları, konu ile ilgilenenlerin gündeminde ilk sırada yer alıyor. Peki 1,20 düşük faiz oranı ile İlk Evim konut kredisi başvuruları ne zaman başlıyor? 

O bankadan stratejik konut kredisi hamlesi! En düşük faiz oranlarıyla konut kredi piyasasında ön sıraya yerleşti!

Bank of India, daha fazla müşteri çekebilmek için, stratejik bir konut kredisi hamlesi yaptı. Müşterilere, son derece düşük faizli konut kredisi sunmaya başladı.

Ziraat Bankası'ndan düşük faizle konut kredisi müjdesi! 1.6 milyon TL'nin aylık taksitleri ne kadar?

Konut almak isteyenlere müjdeli haber Ziraat Bankası’ndan geldi. 1 milyon 600 bin TL konut kredisi vereceğini duyuran Ziraat Bankası, bu kredi doğrultusunda ödeme tablosunu da ayrıntılı bir şekilde paylaştı. İşte düşük faiz oranıyla Ziraat Bankası konut kredisi...

Tek kuruş zam gelmeyen Opel Combo Cargo'da düşük faiz fırsatı! 

Tek kuruş zam gelmeyen Opel Combo Cargo'da düşük faiz kampanyası sunuluyor. Peki Opel Combo Cargo'nun Ekim 2023 fiyatları ne kadar? İşte son dakika Combo Cargo fiyatları...

Kredili konut satışları eylülde dip yaptı! 2019'dan bu yan en düşük oran görüldü! 

Yüksek faiz oranları, konut satışlarını etkiledi. Kredili konut satışları dip yaparken, geçmiş yılların aynı dönemleri ile kıyaslandığında son 8 yılın en düşük eylül ayı satışı kaydedildi.

ABD'de konut piyasası artan mortgage faiz oranları ve düşük arz sonucu, zorluklarla karşı karşıya!

ABD'de düşük konut stoku, artmaya devam eden mortgage (konut kredisi) faiz oranları ve yükselen konut fiyatları konut piyasası üzerinde adeta bir baskı oluşturuyor.

ABD'de mortgage başvuruları son 27 yılın en düşük seviyesinde!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de mortgage (konut kredisi) başvuruları, mortgage faiz oranlarındaki gerilemelere rağmen geçen hafta 1996 yılının Aralık ayından bu yana kaydedilmiş olan en düşük seviyelere indi.

CEPTETEB ihtiyaç kredisi: Düşük faiz oranlarıyla hızlı ve kolay başvuru!

CEPTETEB İhtiyaç Kredisi, hızlı ve pratik başvuru süreci ile acil ihtiyaçlarınıza anında çözüm sunuyor. Ayrıca düşük faiz oranları ile finansal gereksinimlerinizi uygun bir şekilde karşılamanıza yardımcı oluyor. 70.000 TL'ye kadar nakit sunan bu kredi için kefil veya teminat şartı aranmıyor.

Düşük faizli konut kredisi kampanyasında faiz ve vade ne kadar olacak? Kimler kredi alabilir? 

Düşük faizli konut kredisi kampanyasında faiz ve vadenin ne kadar olacağı merak konusu oldu. İşte o kampanya ile ilgili beklenenler...

ING'den düşük faizli ihtiyaç kredisi: 50 bin tl'ye kadar yüzde 1,99 faizle!

Düşük faizli ihtiyaç kredisi arayanlara ING'den kaçırılmaz bir fırsat geldi. ING, düşük faiz oranıyla 50 bin TL kredi vereceğini duyurdu. Yüzde 1,99 faizle sunduğu bu avantajlı kredi, pek çok kişinin ihtiyacını zorlanmadan gidermeyi amaçlamaktadır. ING’nin düşük faizli ihtiyaç kredisinin detayları…

Düşük faiz oranlı konut kredisi nasıl hesaplanır Haberi

Düşük faiz oranlı konut kredisi nasıl hesaplanır

Kamu bankalarının konut kredisi faizlerinde başlattığı indirimle beraber, düşük faizle konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar harekete geçti.

Habertürk'te yer alan habere göre; kamu bankaları 4 yeni kredi paketini hayata geçirdi. Paket içerisinde şüphesiz 12 ay erteleme imkanı da sunan konut kredisi faiz oranları konut sahibi olmak isteyen vatandaşların yüzünü güldürdü. Peki bankaların faiz oranları nasıl? Konut kredisi taksitleri ve geri ödeme tutarları nasıl belirleniyor? 

KONUT KREDİSİ FAİZ ORANLARI (ZİRAAT BANKASI, VAKIFBANK, HALKBANK)

Kamu bankaları sıfır konutlar için 15 yıla kadar ayılık yüzde 0.64 faizli kredi fırsatını hayata geçirdi. İkinci el konutlar için ise 15 yıl vade ve aylık yüzde 0.74 faizli kredi imkanı sunuluyor. Düşük faizli konut kredisi başvuruları 2 Haziran’da başladı. 

KONUT KREDİSİ İÇİN 750 BİN LİRALIK ÜST LİMİT

Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat...