25 / 04 / 2024

düşük konut faizleri

düşük konut faizleri

2008'de orta gelir grubuna hitap eden projeler geliştirmeye yönelen inşaat firmaları, bu gelir grubunun karşısına yalnızca birbirinden özel projeler hazırlayarak değil yeni finansman modelleri oluşturarak çıkmak durumunda kaldılar.

Konut almak isteyenler dikkat! Düşük faizli konut kredisinde ödeme tutarları belli oldu!

Konut fiyatlarındaki artış hızı düşmeye başladı. Vatandaşlar da düşük faizli konut kredilerini araştırmaya başladı. Peki, ne kadar konut kredisi alınırsa ödemesi kaç ay ve toplam ne kadar oluyor? İşte detaylar...

Ünlü ekonomistten düşük faizli konut kredisini bekleyenleri hayal kırıklığına uğratacak açıklama!

Ziraat Bankası’nın önceki dönemlerde Genel Müdür Yardımcılığı görevini yapan Ekonomist Prof. Dr. Şenol Babuşcu, ekonomiye ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Şenol Babuşcu, düşük faizli konut kredisi bekleyenleri hayal kırıklığına uğratacak bir açıklama yaparak, “Öyle bir kredi gelmez” dedi.

O ilde kiralık konut fiyatları düştü! Ev sahipleri fiyatları düşürerek kiraya vermek istiyor!

Konya’da kiralık konut fiyatları düşüyor. Boş duran kiralık dairelerine kış sezonunda aidat ve yakıt masrafları ödemek istemeyen konut sahipleri, fiyatlarda indirim yaparak bir an önce kiraya vermek istiyor.

1,20 faizli konut kredisi ne zaman başlayacak? Düşük faizli konut kredisinde son durum ne? 

İlk kez ev sahibi olacaklar için düşük faizli konut kredisi kampanyasını bekleyenler kampanya ayrıntılarını araştırıyor. Peki 1,20 faizli konut kredisi ne zaman başlayacak?

Kiralık konut piyasasında kısır döngü!

Türkiye’de son dönemlerde kiralık konut piyasasında yaşananları “Penrose Merdiveni” yapısına benzeten Dünya gazetesi Köşe Yazarı Prof. Dr. Ali Hepşen, Penrose merdiveninin tanımını ve neden konut piyasasını buna benzettiğini bugünkü köşe yazısında anlattı.

Düşük faizli konut kredisinde son durum ne? 1.20 faizli konut kredisi  kimlere verilecek?

Düşük faizli konut kredisindeki son durum ev sahibi olmak isteyenler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki 1.20 faizli konut kredisi kimlere verilecek?

Ziraat Bankası'ndan düşük faizle konut kredisi müjdesi! 1.6 milyon TL'nin aylık taksitleri ne kadar?

Konut almak isteyenlere müjdeli haber Ziraat Bankası’ndan geldi. 1 milyon 600 bin TL konut kredisi vereceğini duyuran Ziraat Bankası, bu kredi doğrultusunda ödeme tablosunu da ayrıntılı bir şekilde paylaştı. İşte düşük faiz oranıyla Ziraat Bankası konut kredisi...

Düşük faizli konut kredisinden kimler yararlanacak? Tek tek sıralandı!

TOKİ sonrasında orta ve dar gelirliler için düşük faizli konut kredisi kampanyası başlıyor. Bu kapsamda, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın konuya ilişkin açıklaması bekleniyor.

Yeni düzenleme kiralık konut fiyatlarını nasıl etkileyecek? 

Konutların turizm amaçlı kiralanması konusunda yapılan yeni düzenleme kiralık konut fiyatlarını nasıl etkileyecek? İşte detaylar...

Düşük faizli konut kredisi başvuruları başladı mı? 1.20 faizli konut kredisi şartları neler?

Düşük faizli konut kredisi ne zaman çıkacak sorusu konut almayı düşünenler tarafından merak ediliyor. 1.20 faizli konut kredisi kampanyası son dakika gelişmeleri araştırılıyor. Yeni evleneceklere düşük faizli konut kredisi çıkacak mı? Ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

1.20 faizli konut kredisinde son durum ne? Düşük faizli konut kredisi çıktı mı? 

1.20 faizli konut kredisindeki son durum pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki düşük faizli konut kredisi çıktı mı? 1.20 faizli konut kredisinde son durum ne?

Düşük faizli konut kredisinde ayrıntılar netleşiyor! 1,20 faizli konut kredisi ne zaman açıklanacak?

Ev almak isteyenlerin merakla beklediği düşük faizli konut kredisinde ayrıntılar tek tek belli oluyor. Peki 1,20 faizli konut kredisi ne zaman açıklanacak?

1.20 faizli konut kredisi kampanyası başladı mı? Ev alacaklar dikkat! Düşük faizli konut kredisini kimler alabilir?

İlk defa konut sahibi olacakları yakından ilgilendiren düşük faizli konut kredisi kampanyası, son günlerde sık sık araştırılıyor. Peki 1.20 faizli konut kredisi kampanyası başladı mı? İşte detaylar...

düşük konut faizleri Haberi

düşük konut faizleri

Son olarak Dumankaya, Kurtköy'de yapımı devam eden Konsept İstanbul projesinde düşük peşinatlı sabit taksitli, uzun vadeli bir kampanya başlattı.

11 BİN YTL PEŞİNAT

Dumankaya'nın "akılcı yatırım" olarak tanımladığı kampanyada 11 bin YTL'den başlayan yüzde 12,5'lik bir peşinat ödeniyor. Bir yıl sonra yüzde yine 12,5'lik bir ara ödeme yapılıyor. Kalan tutar ise 60 ayda yüzde 0,99 sabit faizle ödeniyor. İkinci seçenekte ise peşinat oranı yüzde 25, kalan tutar ise yine 60 ayda yüzde 0,99 sabit faizle ödeniyor. Ödemelerin 12 ayda tamamlanması durumunda ise faiz uygulanmıyor. Böylece peşin 88 bin YTL'den başlayan fiyatlarla konut sahibi olmak mümkün.

BAŞKAŞEHİR'DE FAİZ YÜZDE 0.99

 TOKİ ile Yapı Endüstrisi'nin birlikte gerçekleştirdiği Başkaşehir projesinde 65 bin-394 bin...