29 / 03 / 2024

Duygu Su Gülpınar

Duygu Su Gülpınar

İş adamı Ali Ağaoğlu 64 yaşına bastı. Ağaoğlu kendisinden 39 yaş küçük balerin sevgilisi Duygu Su Gülpınar doğum gününü duygusal bir mesajla kutladı. 

Ali Ağaoğlu, Hayatına Sahip Çık partisine katıldı!

Duygu Su Gülpınar’ın ev sahipliğini üstlendiği ‘Hayatına Sahip Çık’ sivil toplum hareketine destek olmak amacıyla, bir parti düzenlendi. Gecenin onur konuğu, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu’ydu.

Ali Ağaoğlu bayramı yoğun geçiriyor!

İş dünyasındaki başarıları kadar özel hayatıyla da gündemde olan Ali Ağaoğlu, bayramı yoğun geçiriyor. Ağaoğlu, ilk gün aile büyükleriyle bayramlaşıp dün de yeni sevgilisi Duygu Su Gülpınar ile Marmaris'e gitti.

Şahinbey Şehit Ersan Gürpınar Polis Merkezi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi tarafından Güzelvadi Mahallesi’ne inşa edilen Güzelvadi Şehit Ersan Gürpınar Polis Merkezi’nin inşaat çalışmaları son sürat devam ediyor.

Beylikdüzü Gürpınar'da dönüşüm başlıyor!

Beylikdüzü Gürpınar kentsel dönüşüm çalışmalarının önündeki hukuki engeller mahkeme kararıyla kaldırıldı.

TOKİ 50 bin konut Van Gürpınar başvuruları!

TOKİ 50 bin konut Van Gürpınar başvuruları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

TOKİ Van Gürpınar başvuruları 19 Nisan'da sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Van Gürpınar projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 19 Nisan'da sona eriyor.

TOKİ Van Gürpınar 2019 projesi 25 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Van Gürpınar 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Van Gürpınar 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Van Gürpınar 2019 kura tarihi ne zaman? TOKİ Van Gürpınar 2019 başvuru şartları neler? İşte TOKİ Van Gürpınar 2019 projesi 25 soruda tüm detaylarıyla...

Ali Ağaoğlu’nun eski sevgilisinden bomba paylaşım!

Ali Ağaoğlu’nun eski sevgilisi Duygu Su Gülpınar dün akşam yaptığı paylaşımla kafaları karıştırdı. Müslüm Gürses'in Unutamam şarkısı çalarken Gülpınar dikkat çeken paylaşım yaptı.

Gürpınar Belediyesi mimar alacak!

Gürpınar Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere; Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği hükümlerine göre, boş kadroya açıktan atama yoluyla mimar alınacak...

Van Gürpınar'ın çehresi değişti!

Van'ın Gürpınar ilçesinde hayata geçirilen yatırımlar bölgeyi modern bir görünüme kavuşturdu. Gürpınar'a kazandırılan yatırımlar vatandaşların takdirini topladı.

Van Gürpınar'da hazine arazileri konulu toplantı yapıldı!

Van'ın Gürpınar ilçesinde hazine arazilerinin kiralanması ve satışı ile ilgili toplantı gerçekleştirildi. Hazine arazileri toplantısı Kültür Merkezinin konferans salonunda yapıldı.

Gürpınar Ehlibeyt Hz. İmam Rıza Cami açıldı!

Beylikdüzü Dereağzı Mahallesi’ne yapılan Gürpınar Ehlibeyt Hz. İmam Rıza Camii’nin açılışı gerçekleşti.

Van Gürpınar Devlet Hastanesi yıl sonunda açılacak!

Van İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Nevzat Akdoğan, Van'da yapımı devam eden Gürpınar Devlet Hastanesi'ndeki çalışmaları inceledi. Akdoğan, hastanenin yıl sonunda açılacağını söyledi.

Van Gürpınar'da değişim ve dönüşüm başladı!

Van Gürpınar Belediyesi, ilçede hayata geçirdiği 30 milyon TL'lik yatırımla bölgenin çehresini değiştirdi. İlçede başlatılan dönüşüm çalışmalarıyla metruk binalar yıkıldı ve yeni binalar inşa edildi.

Duygu Su Gülpınar: Ben bu ilişkinin bedelini ödedim!

İş adamı Ali Ağaoğlu ile yaşadığı aşk nedeniyle eleştiri oklarının hedefil olan Duygu Su Gülpınar canlı yayında herşeyi anlattı...

Duygu Su Gülpınar Haberi

Duygu Su Gülpınar

Ağaoğlu Grubu'nun patronu Ali Ağaoğlu'nun kendisinden 39 yaş küçük balerin sevgilisi Duygu Su Gülpınar, Ağaoğlu'nun doğum gününü Instagram'da paylaştığı mesajla kutladı.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Ağaoğlu'yla baş başa yer aldığı bir kareyi sayfasında takipçileri ile paylaşan Gülpınar altına romantik bir not düştü;

"Bugün günlerden Ali Ağaoğlu... İyi ki doğdun, iyi ki tanıdım seni güzel adam... Yüzün hep gülsün. Nice sağlıklı, güzel yılların olsun. Doğum günün kutlu olsun sevgilim. Seni...