19 / 04 / 2024

Düzce Akçakoca Merkez Camii çevre yenileme

Düzce Akçakoca Merkez Camii çevre yenileme

Akçakoca Merkez Camii çevresi düzenleme çalışmaları kapsamında, önceden planlanan Tarım Kredi Kooperatifi Binası ve SGK binalarının yıkım çalışması gerçekleşti.

İl Özel İdare'den Düzce'de satılık arsa!

Bolu Özel İdaresi Turizm Madencilik, İnşaat, Orman Ürün. San. ve Tic. A.Ş., Düzce Akçakoca'da yer alan 3 bin metrekarelik arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 28 Kasım'da yapılacak.

Düzce Akçakoca'da 860 bin TL'ye arsa fırsatı! İhalesi 19 Ekim'de! 

Düzce Akçakoca Belediyesi, Düzce ili, Akçakoca ilçesi, Kapkirli Mahallesinde yer alan arsayı satıyor. İşte Düzce'de yer alan arsa ile ilgili detaylar...

Düzce Merkez'e 81 odalı otel geliyor! 58 milyon liraya mal olacak!

Düzce İli, Merkez İlçesi, Hamidiye Mahallesi, D-100 Karayolu Üzeri Çoban Mevkii, 1285 Sok. No:3 adresinde Rasyotek insan Kaynakları Bilişim Anonim şirketine ait olan otel genişletilerek, 81 Odalı Otel İşletmeciliği yapılması planlanıyor. Söz konusu otel projesi 58 milyon liraya mal olacak.

Belediye o ilçede dükkan ve arsa satacak!

Düzce İli Akçakoca Belediye Başkanlığı, Düzce Akçakoca Osmaniye'de yer alan arsa ve dükkanı satışa çıkardı.

TOKİ Düzce Merkez’e tam 602 adet 2+1, 3+1 yeni konut!

TOKİ'nin Düzce’de yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşiyor. Peki, TOKİ Merkez projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurulur? İşte bütün detaylarıyla TOKİ Düzce Merkez’de 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Düzce Merkez başvuruları 14 Mart'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Düzce Merkez projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 14 Mart Pazartesi günü başlıyor.

TOKİ Düzce Merkez başvuruları 14 Mart'ta başlıyor!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Düzce Merkez Beyciler projesi için başvurular 14 Mart tarihinde başlıyor.

TOKİ'den Düzce Merkez'e 63 konutluk yeni proje!

Dar gelirli aileleri kira öder gibi ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Düzce Merkez'de 63 konutluk yeni proje inşa edecek.

Düzce'de 22.5 milyon TL'ye konaklama tesisi yapım işi halesi!

Düzce İli Akçakoca Belediye Başkanlığı, 22 milyon 502 bin 654 TL bedelle aquapark, restaurant ve konaklama tesisi yapımı ve işletilmesi işi ihale ediyor.

Düzce Merkez'de 9.8 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Düzce Merkez'de yer alan arsayı 9 milyon 864 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Düzce Merkez'de 12.1 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Düzce Merkez'de yer alan arsayı 12 milyon 116 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Düzce Merkez'de 11 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Düzce Merkez'de yer alan arsayı 11 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Düzce Merkez'de 18.7 milyon TL'ye icradan satılık 3 gayrimenkul!

T.C. Düzce İcra Dairesi, Düzce ili, Merkez ilçesinde yer alan 3 gayrimenkulü 18 milyon 723 bin 784 TL'ye satıyor...

Düzce Akçakoca Merkez Camii çevre yenileme Haberi

Düzce Akçakoca Merkez Camii çevre yenileme

Akçakoca Merkez Camii çevresi düzenleme çalışmaları kapsamında, önceden planlanan Tarım Kredi Kooperatifi Binası ve SGK binalarının yıkım çalışması gerçekleşti.


Binaya, ilk kepçeyi iş makinasının koltuğuna oturan Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici vurdu. Yıkım çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, “Çok uzun zamandır üzerinde çalıştığımız Merkez cami etrafı düzenleme çalışmaları kapsamında, SGK binası ve Tarım Kredi Kooperatifi binalarının yıkımını gerçekleştiriyoruz. Kurumlarımıza bizle iş birliği yaptıkları için teşekkür ediyorum. İnşallah Ağustos ayının sonuna doğruda meydan düzenleme çalışmamızın ihalesini gerçekleştireceğiz. Bunla bitmiyor inşallah önümüzdeki dönemde Ziraat Bankası ve Orman İşletme müdürlüklerini kaldırma ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor, oraları da 2.etap olarak plana aldık. En kısa zamanda buranın çevre düzenlemesini tamamlayıp, Akçakoca’nın çehresini değiştireceğiz ve halkımızın hizmetine sunacağız”...