18 / 04 / 2024

Düzce belediye meclisi

Düzce belediye meclisi

Düzce Belediye Meclisi Ağustos ayı toplantısı gerçekleşti.Toplantıda, imar planı tadilat talepleri ile imar planı değişiklikleri karara bağlandı.

Düzce Belediye Meclisi'nde imar konuşulacak!

Düzce Belediye Meclisi Ağustos ayı birinci toplantısı 7 Ağustos'ta düzenlenecek. Meclis gündemini imar planı tadilat talepleri oluşturuyor.

Düzce Belediye Meclisi'nin gündemini imar konuları oluşturdu!

Düzce Belediye Meclisi Şubat ayı toplantıları birinci birleşimi yapıldı. Meclis gündemini imar konuları oluşturdu.

Düzce'deki plan değişiklikleri askıya çıkıyor!

Düzce Belediye Meclisi tarafından yapılan imar plan tadilat ve değişikliklerine ilişkin düzenlemeler belediye imar ve şehircilik müdürlüğü salonunda bir ay süreli olarak askıya çıkarılıyor.

Düzce Belediye Meclisi 2 Mayıs'ta toplanacak!

Düzce Belediye Meclisi’nin Mayıs ayı toplantılarının tarihi belli oldu. Buna göre Meclisin Mayıs ayı birinci birleşimi 2 Mayıs pazartesi günü yapılacak.

Düzce Belediye Meclisi imar komisyonu üyelerini seçecek!

Düzce Belediye Meclisi'nin Nisan ayı toplantılarında 2016 yılı Meclis komisyon üyeliklerinin seçimleri yapılacak. Meclis başkan vekilleri, encümen üyeleri, plan bütçe, imar komisyonu üyeleri belirlenecek.

Düzce Belediye Meclisi imar planı tadilat taleplerini karara bağladı!

Düzce Belediyesi tarafından 2016 yılı içinde yapılacak olan yatırımlara yönelik, iş makinesi ve alt yapı malzemeleri ile teçhizatlarının alımına yönelik kredi kullanılmasına Meclis oy birliği ile onay verdi.

Düzce Belediye Meclisi bugün toplanıyor!

Düzce Belediye Meclisi 2016 dönemi, Şubat ayı toplantısı, 1. birleşimi, bugün saat 18.30’da Cedidiye Mahallesi İstanbul Caddesi Belediye Hizmet Binası Meclis Toplantı Salonunda aşağıdaki gündem ile yapılacak.

Düzce Belediye Meclisi'nde imar ele alınacak!

Düzce Belediye Meclisi Ocak ayı ikinci birleşiminde 16 adet imar planı değişiklik talepleri görüşülecek. İmar komisyonunda bulunan dosyalardan 5’inin ertelen 11’inin ise yeni talepler olduğu bildirildi.

Düzce Soğukpınar imar planı itirazları mecliste görüşülecek!

Düzce Belediyesi sınırları içine dahil edilen Soğukpınar Mahallesi için hazırlanan İmar Planına gelen itirazlar Düzce Belediye Meclisinin Aralık ayı toplantılarında görüşülecek.

Düzce Belediye Meclisi'nde imar planları ele alınacak!

Düzce Belediye Meclisi Kasım ayı ikinci toplantısı 12 Kasım tarihinde yapılacak. Meclisin gündeminde imar tadilat planları ile imar düzenlemeleri yer alıyor.

Düzce Belediye Meclisi'nde imar planları ele alınacak!

Düzce Belediye Meclisi Kasım ayı ikinci toplantısı imar gündemi ile gerçekleştirilecek.12 Kasım tarihinde yapılacak olan toplantıda imar tadilat planları ile imar düzenlemeleri ele alınacak

Düzce Belediye Meclisi bugün toplanıyor!

Düzce Belediye Meclisi Kasım ayı Birinci Birleşimi için bugün saat 18:00'de Düzce Belediyesi Hizmet Binası Meclis Toplantı Salonunda bir araya gelecek, toplantıda 2016 yılı bütçesini ve performans programı görüşülecek...

Düzce Belediye Meclisi bugün toplanacak!

Düzce Belediye Meclisi bugün toplanacak. Düzce Belediye Meclisi Eylül ayı meclis gündem maddelerine sonradan dahil edilen 5 yıllık imar planına alınma taleplerini bu ay içinde yapılacak toplantılarda görüşecek.

Düzce imar talepleri Belediye Meclis'inde görüldü!

Düzce imar talepleri Belediye Meclis'inde görüldü. TOPLANTIDA 32 gündem maddesi karara bağlandı. Düzce Belediye Meclisi, Ocak ayı ikinci birleşimini Düzce Belediye Başkan Vekili Salih Keskinli başkanlığında gerçekleştirdi.

Düzce Belediyesi arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle gayrimenkul satıyor! 242.2 milyon TL'ye!

Düzce Belediye Başkanlığı, Düzce ili, Beslenbey Mahallesi'nde arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle gayrimenkul satıyor. İşte detaylar...

Düzce Belediyesi 5 arsa satacak! İhalesi 20 Temmuz'da!

Düzce Belediye Başkanlığı, Düzce Nalbantoğlu, Beyciler ve Beslanbey'de yer alan beş adet arsayı satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Düzce Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm başladı!

Düzce'de büyük problem haline gelen Eski Sanayi Sitesi'nde dönüşüm çalışmaları başladı. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, yeni sanayi alanına yönelik toplantı gerçekleştirecek. 

Düzce Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Düzce Belediyesi Temmuz ayı toplantısının birinci oturumu Meclis Başkan Vekili Mesut Sancaklı başkanlığında gerçekleştirildi.

Düzce Konuralp'te binalara kat sınırı!

Düzce Belediye Meclisi Haziran ayı ikinci oturumunda Konuralp'in imar mevzuatında değişiklik yapıldı.Karara göre Konuralp'te artık Zemin+4 kattan fazla yapı yapılamayacak. 

Düzce Konuralp'teki yüksek katlı projelerin durdurulması isteniyor!

Düzce Konuralp'te kat imar izninin zemin+4 kat olmasına ilişkin karar Düzce Belediye Meclisi tarafından onaylandı. Bölge sakinleri tarafından inşaatı devam eden yüksek katlı projelerin durdurulması istendi.

Düzce'ye millet bahçesi ve orman parkı sözü!

AK Parti Düzce Belediye Başkan adayı eski Sanayi Bakanı Faruk Özlü, “Merkezde bir taşlaşma sorunu yaşanıyor. Çok konut var. İki büyük park planlıyoruz; biri millet bahçesi, diğeri orman parkı” diye konuştu.

Düzce'de tapular hak sahiplerine teslim edildi!

Düzce Belediye birimleri, imkanları doğrultusunda halkın ihtiyaçlarını gidermek için gece gündüz çalıştı. 18. madde uygulaması kapsamında parselasyon yapılan birçok mahallede tapuları hak sahiplerine teslim edildi.

Düzce’nin en önemli 5 sorunu çözüme kavuştu!

AK Parti Düzce Belediye Başkan adayı ve Bilim Sanayi Teknoloji eski Bakanı Dr. Faruk Özlü Düzce'nin 5 sorununun çözüme kavuştuğunu söyledi. 

Düzce Doğa Anaokulu Çocuk Üniversitesi açıldı!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü’nün katılımıyla gerçekleştirilen Düzce Doğa Anaokulu Çocuk Üniversitesi'nin açılışına Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ve protokol üyeleri de katıldı.

Düzce Belediye Meclisi'nde imar planı değişiklikleri görüşülecek!

Düzce Belediye Meclisi Şubat ayının ilk oturumunda 20 adet İmar Planı değişiklik taleplerini değerlendirecek.

Düzce Belediyesi'nden 4 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Düzce Belediye Başkanlığı, 4 mahalledeki 5 arsasını ihale usulü ile satıyor. Arsalar için ihale 9 Ocak'ta yapılacak..

Düzce'de Belediye adına tescil edilen 3 arazi mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Düzce'de bazı arazilerin Belediye adına tescil edilmesine ilişkin olarak 5 soru hazırladı..

Düzce belediye meclisi Haberi

Düzce belediye meclisi

Düzce Belediye Meclisi Ağustos ayı toplantısı yapıldı.Toplantı, Belediye Başkan Vekili Kadir Badur önderliğinde gerçekleşti.


Ağustos ayı ikinci birleşiminde 23 adet imar planı tadilat talepleri ile imar planı değişikleri görüşüldü.tadilat talepleri ile imar planı değişikleri karara bağlandı.


Ağustos ayı gündeminde yer alan, asfalt ve kaldırım payı belirlenmesi, Boğaziçi beldesi toplu taşıma hizmetlerini içeren gündem maddeleri ise bir sonraki oturuma...