25 / 04 / 2024

Düzce Camikebir kentsel dönüşüm

Düzce Camikebir kentsel dönüşüm

Düzce Camikebir'de kentsel dönüşümde hak sahibi olanlarla konut edindirme görüşmeleri tamamlandı. Birebir yapılan görüşmeler sonucunda söz konusu alanda hak sahibi olanların yüzde 90’ı yeni yapılan daireler için sözleşme imzaladı.

Düzce Camikebir'de dönüşüm başlıyor!

Düzce Camikebir mahallesinde kentsel dönüşüm öncesi, arsa ve konut üzerinden hak sahibi olan 110 kişi ile yapımı tamamlanan kentsel dönüşüm daireleri için bilgilendirme amaçlı görüşmeler yapılıyor.

Düzce’nin şehir vizyonu dönüşümle gelişiyor!

Düzce Belediyesi’nin en önemli projeleri arasında yer alan ve iki alanda uygulanan ‘Kentsel Dönüşüm’le Düzce’nin şehir vizyonu gelişiyor. Camikebir mahallesinde uygulanan kentsel dönüşüm projesi tamamlanma aşamasına geldi.

Düzce Camikebir'deki dönüşümde sona gelindi!

Faruk Özlü, “Camikebir Mahallesi’ndeki 7,6 hektarlık alanda gerçekleştirilen kentsel dönüşüm tamamlanma aşamasına gelmiştir. Önümüzdeki dönemde, Düzce ve Akçakoca’da 3 adet kentsel dönüşüm projesi hayata geçirmek istiyoruz” dedi.

Düzce'de kentsel dönüşüm için 8 bölge belirlendi!

Son 25 senede 3 büyük deprem yaşayan ve konut stokunun yüzde 80'i yenilenen Düzce'de, kentsel dönüşüm için 8 bölge tespit edilerek, strateji belgeleri düzenlendi.

Düzce 5.9'luk deprem testini geçti! Kentsel dönüşüm hayat kurtardı!

Düzce, 23 sene sonra yeniden çok büyük bir depremle sarsıldı. Fakat bu defa korkulan olmadı. 1999'daki deprem sonrasında kentte alınan önlemler ve yapı stokunun yenilenmesi can kayıplarının da önüne geçmiş oldu.

Düzce'nin gündemi kentsel dönüşüm! 

Düzce Üniversitesi Akçakoca Bey Siyasal Bilgiler Fakültesi tarafından düzenlenen konferansta kentsel dönüşüm çalışmaları ele alındı. 

Düzce'de kentsel dönüşüm süreci başladı!

Düzce Belediyesi Kentsel Dönüşüm çalışmalarının Düzce'de yeterli seviyeye ulaşması ve risk altında olan binaların yerine Deprem Yönetmeliğine uygun sağlam binalar inşa edilmesi için çalışmalarını hızlandırdı.

Ata GYO'nun Düzce'deki gayrimenkulü 4.6 milyon TL'ye satıldı!

Ata GYO'nun Düzce ili, Merkez ilçesi, Camikebir Mahallesi 113,91 metrekare yüzölçümündeki taşınmazın 4 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Dubai Hediyelik'e satılmasına karar verildi.

Düzce Akçakoca'da yıkımlar başladı!

Düzce'de hayata geçirilmesi planlanan Akçakoca Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında yıkımlar başladı. Projenin 2 yıl içerisinde tamamlanması hedefleniyor. 

TOKİ Düzce Merkez Camikebir başvuruları başladı!

TOKİ Düzce Merkez Camikebir Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki stokta bulunan ve açık satışa sunulan 55 konutun başvuru dönemi bugün başladı..

Düzce Belediyesi'nden 10.9 milyon TL'ye satılık 31 daire!

Düzce Belediyesi Camikebir Mahallesi'ndeki 31 daireyi ihale ile satıyor. İhale 27 Şubat'ta gerçekleşecek..

Düzce'de kentsel dönüşüm semineri gerçekleştirildi!

Düzce Baro Başkanı Av. Azade Ay’ın girişimleriyle Türkiye’nin dört bir yanında gerçekleştirilen Kentsel Dönüşüm semineri Düzce'de gerçekleştirildi. 

TOKİ Düzce Camikebir son başvuru tarihi bugün!

TOKİ Düzce Camikebir projesinde yer alan 134 adet konutun son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Düzce Camikebir son başvuru!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Düzce Camikebir'de 132 adet daire hayata geçirdi. TOKİ Düzce'de kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı sunuyor. İşte, TOKİ Düzce Camikebir son başvuru tarihi...

Düzce Kültür Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm projesi mecliste!

Düzce iline bağlı Kültür Mahallesi'ndeki eski sanayi çarşısı olarak bilinen sanayi bölgesinin taşınması ve bölgenin kentsel dönüşüm projesi mecliste konu oldu..

Düzce Eski Sanayi Sitesi el birliğiyle dönüşecek!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş Eski Sanayi Sitesi esnafı ile Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında konuştu. Keleş “Dönüşümü el birliği ile özellikle esnaf kardeşlerimizle birlikte gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Düzce Camikebir kentsel dönüşüm Haberi

Düzce Camikebir kentsel dönüşüm


Camikebir mahallesinde kentsel dönüşümde hak sahibi olanların tamamına yakını yapılan daireler için talepte bulundu. TOKİ tarafından yapılan kentsel dönüşüm daireleri için hak sahibi olan 110 kişiyle konut talebine ilişkin belediye tarafından birebir görüşmeler yapıldı. Düzce belediyesi şehircilik ve imar işleri müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ve yaklaşık iki ay süren görüşmeler sonucunda hak sahibi olanların yüzde 90’ı yeni yapılan daireler için sözleşme imzaladı.  Bu arada, kentsel dönüşüm alan ve çevresinde de düzenleme çalışmaları yapılıyor. Bunun için, alanın kuzey kısmında yol açıldı. 



Düzce...