26 / 04 / 2024

Düzce çocuk oyun parkları

Düzce çocuk oyun parkları

Düzce’de 30 köyde yaptırılacak olan çocuk oyun parkları için kura çekildi. Kurada çekilen sıraya göre oyun parkları yapılacak.

Düzce Doğa Anaokulu Çocuk Üniversitesi açıldı!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü’nün katılımıyla gerçekleştirilen Düzce Doğa Anaokulu Çocuk Üniversitesi'nin açılışına Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ve protokol üyeleri de katıldı.

Şanlıurfa Çocuk Oyun Dünyası'nın inşaatı tam gaz!

Yaptığı sosyal faaliyetlerle öne çıkan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Karaköprü'de 'Çocuk Oyun Dünyası'nın inşaat çalışmalarını son sürat sürdürüyor.

Düzce Aziziye'ye dördüncü park!

Düzce Belediyesi muhtelif mahallelerde çocuk oyun parkları yatırımlarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Aziziye mahallesinde dördüncü çocuk oyun parkı kazandırılıyor.

Düzce Kazukoğlu'na çocuk parkı inşa ediliyor!

Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı Park ve Bahçeler Birimi ekipleri Kazukoğlu Mahallesindeki park yapımı için çalışmalarına devam ediyor.

Düzce'de yapılacak çocuk oyun parkları için kura çekildi!

Düzce’de 30 köyde yaptırılacak olan çocuk oyun parkları için kura çekildi. Kurada çekilen sıraya göre oyun parkları yapılacak.

Malatya'ya Çocuk Oyun Evi ve Oyuncak Müzesi geliyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından bir ilk daha hayata geçiriliyor. Sanat Sokağı’nda yer alan konaklardan biri “Çocuk Oyun Evi ve Oyuncak Müzesi” olarak düzenleniyor.

Malatya Çocuk Oyun Evi ve Oyuncak Müzesi geliyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından bir ilk hayata geçiriliyor. Sanat Sokağı’nda yer alan konaklardan biri “Çocuk Oyun Evi ve Oyuncak Müzesi” olarak düzenleniyor.

Erzurum'da 120 noktaya çocuk oyun grubu kuruldu!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, şehrin dört bir tarafına çocuk oyun grubu kurdu. Sosyal belediyecilikte Doğu Anadolu Bölgesi’nde örnek oldu.

Düzce'de satın alınan evin kolonundan elektrik direği çıktı!

Deprem sonrası yurtdışından gelen yardımlarla Düzce'de inşa edilen tek katlı evlerden satın alan iki çocuk annesi kadın, evinin ortasından geçen elektrik direği nedeniyle endişeli..

Fatsa'da inşaattan düşen çocuk yaralandı!

Ordu'nun Fatsa ilçesinde arkadaşlarıyla oyun oynadığı inşaatın ikinci katından düşen çocuk yaralandı. Topbaş, çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine inşaata gelen 112 Acil Servis ekibince Fatsa Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Düzce'de kazı yapan iş makinesi, doğalgaz hattını deldi!

Düzce Aziziye Mahallesi Çayır Sokağı'nda Nihat Yıldız'a ait arazide kazı yapan iş makinesi, yer altından geçen doğalgaz hattına zarar verdi. Delinen boru yarım saatlik çalışma ile onarıldı.

Düzce'de 6 adet satılık gayrimenkul: 3 milyon 34 bin TL!

Düzce İli Gölyaka İlçesi'nde yer alan gayrimenkullerin toplam bedeli 3 milyon 34 bin 475 TL olarak belirlendi. Gayrimenkullerin satışı Düzce 1. İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Düzce'de satılık gayrimenkul 2 milyon 320 bin 365 TL!

Düzce İli Merkez İlçesi'nde yer alan gayrimenkulün toplam bedeli 2 milyon 320 bin 365 TL olarak belirlendi.Gayrimenkulün satışı Düzce 2. İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Düzce çocuk oyun parkları Haberi

Düzce çocuk oyun parkları

Kent yaşam kalitesinin, köylerde yaşayan vatandaşlara da kazandırılması amacıyla 317 bin TL harcanarak Düzce köylerinde kullanılmak üzere 30 adet çocuk oyun parkı ihalesi gerçekleştirildi. Bu kapsamda köy sayısına göre yapılan oranlama sonucunda 23 adeti İlçe köyleri 7 adeti ise Merkez ilçeye ayrıldı. Özel idare meclis salonunda kura çekimi öncesi İl Özel İdare Genel Sekreteri Muharrem Tozan kura çekilişine katılan muhtarlara katılımından dolayı teşekkür ederek Merkezde verilecek olan bu oyun parklarının adaletli dağıtımının yapılabilmesi için, İdaremiz Meclis salonunda Meclis Üyeleri ve Merkez ilçe muhtarlarının da katılımı sağlanarak kura çekimi yapılmasını uygun gördüklerini açıklayıp, yönetimin tek başına bir kişi ile oluşmadığını karar verenler ve karar mekanizmasını uygulayanlar olduğunu muhtarların bunun birinci ayağını oluşturduğunu, İl Özel İdaresi işlerin İcra Makamı ile birlikte...