19 / 04 / 2024

Düzce Gümüşova TOKİ başvuru tarihleri

Düzce Gümüşova TOKİ başvuru tarihleri

Düzce Gümüşova Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 69 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

Düzce ve iki ilde 16 adet arsa satılıyor! 370 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Düzce, Gümüşhane ve Ağrı'da yer alan 16 adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Peki arsaların fiyatları ne kadar? İşte ihaleler ile ilgili detaylar...

Düzce'ye 92 milyonluk yatırım! 'Halil Uzun Otel' geliyor!  

Çağ Özel Güvenlik Eğitim Danışmanlık Hizmetleri şirketi, Düzce'ye 92 milyon 956 bin 300 TL'lik yatırım için harekete geçti. Bu kapsamda kente Halil Uzun Otel projesi inşa edilecek.

Düzce'de konut imarlı iki arsa satılacak! İhalesi 19 Aralık'ta!

Düzce Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Düzce Gümüşova ve Merkez'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar konut alanı imarlı olarak belirtildi.

Bursa, Sakarya ve Düzce’deki devre mülk dolandırıcılığına 5 tutuklama: 16 kişi dolandırıldı! 

Bursa, Sakarya ve Düzce’de düzenlenen devre mülk operasyonunda gözaltına alınan 10 şüpheliden beşi için tutuklama kararı verildi. Şimdiye kadar 16 kişinin dolandırıldığı belirtilirken, bu sayının artabileceği ifade edildi. İşte detaylar... 

Milli Emlak Düzce'de yüzde 20 indirimle arsa ve arazi satıyor: Gayrimenkul alacaklara müjde! 

Düzce Milli Emlak, Düzce ili, Gümüşova ve Merkez ilçelerinde yer alan 8 adet arsa ile 1 araziyi peşinde yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki Düzce'de yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Düzce'de 2 adet konut imarlı 8 taksitle satışa çıkıyor! Hem KDV'den hem emlak vergisinden muaf!

Düzce Milli Emlak, Düzce ili, Gümüşova ve Merkez ilçelerinde yer alan 2 adet konut imarlı arsayı peşinde yüzde 20 indirim ve 8 taksit seçeneğiyle satıyor. Peki Düzce'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Commerzbank gümüş için beklentisini düşürdü! Gümüş fiyatları net bu kadar olacak! Gümüş yatırımcılar ters köşe olacak

Merkez Bankası faiz kararı sonrasında yükselen altın ve gümüş fiyatları bayramdan sonra gerilemeye başladı. Yatırımcılar altın fiyatlarını yanında gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor. Commerzbank gümüş için beklentisini düşürdü! Gümüş fiyatları net bu kadar olacak!

Gümüş alalım mı, bekleyelim mi? Gümüşün geleceği bu rakamı görünce yerinizde duramayacaksınız! İşte rekor...

Yatırımcılar elindeki birikimi ile yatırım yapmak için araştırmalarına devam ediyor. Altın fiyatlarının rekor seviyelere çıkması ile gümüşe yönelmeyi düşünenler ''Gümüş alalım mı bekleyelim mi?'' sorusunun yanıtını araştırıyor.  Gümüşün geleceği bu rakamı görünce yerinizde duramayacaksınız! İşte rek

Altın değil hemen şimdi gümüşe bakın! Tam 24 yıl aradan sonra bir ilk yaşanıyor! Bu rakam çok konuşulacak

Altın fiyatlarındaki yükseliş gündemden düşmezken gümüş fiyatları yüzde 30 değer kazanarak rekor kırdı. Altın değil hemen şimdi gümüşe bakın! Tam 24 yıl aradan sonra bir ilk yaşanıyor! Bu rakam çok konuşulacak.

Gümüş fiyatlarını gören şaşkına döndü! Gümüş yükselecek mi, düşecek mi? Talep patladı, peş peşe açıklandı!

Geçtiğimiz hafta, Uluslararası bir ticaret izleme raporuna göre, dünyanın gümüş açığına yöneldiğine dikkat çekildi. Peki gümüş fiyatlarını neler bekliyor? Gümüş fiyatları yükselecek mi? İşte yatırımcıların ve elinde gümüş olanların merak ettiği o soruların yanıtları...

Gümüş fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Gümüş yatırımcıları tir titremeye başladı! Yatırımcılar hemen bakın!

Güne rekor yükselişe başlayan gümüş fiyatları gün içinde değer kaybetti. Gümüş fiyatlarında rüzgar tersine dönerken gümüş yatırımcıları tir titremeye başladı. Yatırımcılar hemen bakın! İşte son dakika gümüş fiyatları.

Düzce depremini bilen Prof. Dr. Ahmet Ercan İstanbul depremi için de tarih verdi! Hemen bakın!

Bugün saat 04.08'te meydana gelen ve merkez üssü Düzce Gölyaka olan 6,0 büyüklüğündeki deprem, tüm Türkiye'yi de ayağa kaldırdı. Yapmış olduğu isabetli tahminlele bilinen Prof. Dr. Ahmet Ercan, olası İstanbul depremi hakkında da önemli açıklamalar yaptı.

Gümüş fiyatlarında büyük fırtına! Son dakika rakamlarını duyan inanamıyor! 20 Kasım 2022 gümüş fiyatları!

Gündemden düşmeyen gümüş fiyatları 13,00 TL ile en yüksek rakama ulaşmış ve rekor kırmıştı. rekor kırdı. Hızla yükselmeye başlayan gümüş fiyatlarında büyük fırtına yaşanıyor. Son dakika rakamlarını duyan inanamıyor! 20 Kasım 2022 gümüş fiyatları...

Düzce Gümüşova TOKİ başvuru tarihleri Haberi

Düzce Gümüşova TOKİ başvuru tarihleri


Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 187 konutluk Düzce Gümüşova Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 63 adet konut satışa çıkıyor.


Düzce Gümüşova Alt Gelir Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş.’nin Düzce Gümüşova Şubesi aracılığıyla yürütülecek.


Projedeki 69 adet konutun başvuruları, 13 Eylül 2017 – 29 Aralık 2017 tarihleri arasında kabul edilecek.


TOKİ Gümüşova projesinde konut fiyatları 87 bin 346 TL ile 120 bin 377 TL arasında değişiyor.


Yüzde 12, yüzde 15 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabilen projede 180 ay, 216 ay ve 240 ay vade imkanı...