16 / 04 / 2024

Düzce imar planı

Düzce imar planı

Düzce'de imar izni çıkan bölgede bina yapılmamasını isteyen vatandaşlar sandık kurdu. Vatandaşlar imar izninin iptali için oy topladı.

Düzce'de tapular hak sahiplerine teslim edildi!

Düzce Belediye birimleri, imkanları doğrultusunda halkın ihtiyaçlarını gidermek için gece gündüz çalıştı. 18. madde uygulaması kapsamında parselasyon yapılan birçok mahallede tapuları hak sahiplerine teslim edildi.

Düzce’nin en önemli 5 sorunu çözüme kavuştu!

AK Parti Düzce Belediye Başkan adayı ve Bilim Sanayi Teknoloji eski Bakanı Dr. Faruk Özlü Düzce'nin 5 sorununun çözüme kavuştuğunu söyledi. 

Düzce'de 21 imar plan tadilatı karara bağlanacak!

Düzce Belediye Meclisi Eylül ayı toplantılarında 21adet imar planı tadilat taleplerini karara bağlayacak. Toplantılarda ayrıca 5 Yıllık imar planı programına alınan dosyalar da görüşülecek.

Düzce Belediye Meclisi'nde imar görüşüldü!

Düzce Belediye Meclisi Ağustos ayı toplantısı gerçekleşti.Toplantıda, imar planı tadilat talepleri ile imar planı değişiklikleri karara bağlandı.

Düzce Belediye Meclisi'nde imar konuşulacak!

Düzce Belediye Meclisi Ağustos ayı birinci toplantısı 7 Ağustos'ta düzenlenecek. Meclis gündemini imar planı tadilat talepleri oluşturuyor.

Düzce'de mücavir alanlara ilişkin ilave imar planları yapılıyor!

Bir süre önce Düzce Merkez sınırları içine alınan Mücavir alanlara ilişkin ilave imar planları yapılıyor.

Düzce'nin imar planları tamamlanıyor!

Düzce belediye sınırları içindeki tüm mahallelerde nazım imar planları için, sonradan sınırlara dahil olan mahallelerdeki ilave imar planları tamamlanıyor. Şehir imar planı için genel görüşmeler Belediye Meclisi’nin Mart ayı oturumlarında tamamlanacak.

Düzce'de imar planları alt yapıyla birlikte yapılıyor!

Düzce Belediyesi tarafından hazırlanan Nazım İmar ve Planı ve Uygulamaları, şehrin sosyo ekonomik, fiziki ve demografik bilgilerin analiz ve tespitleri yapılarak onaylanıyor.

Düzce'de 16 bin bina yeniden inşa edildi!

Yıkılan yeniden ayakta 1999 depreminde binalarının yüzde 60'i kullanılamaz hale gelen ve altyapısı çöken Düzce, yapılan teşviklerle ve değişen imar planları sayesinde yaralarını sardı.

Düzce'de imar planı ile arkeolojik alan ön plana çıkacak!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Kocaeli Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu ile Düzce Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından yürütülen Koruma Amaçlı İmar Planı, Belediye Meclisinden de oy birliğiyle kabul gördü.

Mehmet Keleş: Düzce'de çarpık yapılaşma ortadan kalkacak!

Düzce'deki tüm harita bürolarıyla toplantı yapan belediye yönetimi imar uygulamalarına ilişkin çok etkin ve hızlı bir sistem başlatıyor. Yaklaşık 300 hektarlık alan harita büroları tarafından şuyulandranaya tabi tutularak yapılaşmaya hazır hale getirilece

Düzce'de imar ve bayındırlık komisyonu toplandı!

Düzce'de İmar ve Bayındırlık Komisyonu toplandı. DÜZCE İl Genel Meclisi İmar ve Bayındırlık Komisyonu üyeleri, 2015 yılı Ocak ayı toplantısında komisyonlarına havale edilen konulan görüşmek üzere bir araya geldi.

Düzce imar talepleri Belediye Meclis'inde görüldü!

Düzce imar talepleri Belediye Meclis'inde görüldü. TOPLANTIDA 32 gündem maddesi karara bağlandı. Düzce Belediye Meclisi, Ocak ayı ikinci birleşimini Düzce Belediye Başkan Vekili Salih Keskinli başkanlığında gerçekleştirdi.

Düzce D-100 imar planına 546 İtiraz geldi!

Düzce D-100 imar planına 546 İtiraz geldi. Düzce İl Genel Meclisi 24 Mart-24 Nisan tarihleri arasında askıya çıkan D-100 Revizyon İmar Planına gelen 546 itirazı değerlendirecek.

İzmir Ödemiş'te yeni imar planı düzenlemesi için ilk adım atıldı!

Ödemiş Belediyesi tarafından hazırlanan Güney Çevre Yolu 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Revizyonu askıya çıktı. Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Ödemiş’in sağlıklı gelişimi adına geniş kapsamlı düşünerek geleceğe ışık tutan imar planı düzenlemelerine imza attıklarını belirtti.

Aydın Karacasu’da imar planı düzenlemesi!

Aydın Karacasu Belediyesi tarafından 5 mahallede başlatılan imar planı düzenlemesi ve halihazır harita çalışmaları başladı. Belediyenin twitter hesabı üzerinden paylaşım yapıldı...

Kepez'de 550 dönümlük alan için imar planı revizyonu!

Antalya Kepez Belediyesi, ilçenin doğu sınırındaki Gaziler Mahallesi'nde, 550 dönümlük alan üzerine kurulan Antalya Esnafları Küçük Sanayi Sitesi ile bölgenin karakol binası talebinin karşılanması için gerekli olan imar planı revizyonunu gerçekleştirdi.

Beykoz'un imar plan notları yargıdan döndü!

Beykoz Çiğdem Mahallesi’nde Hasan Başkaya ve 131 kişinin bir araya gelip açtığı imar planı notları davası yargıdan döndü...

Bahçelievler Şirinevler Meydan Düzenleme Projesi imar planı askıda!

Bahçelievler ilçesi, Şirinevler Meydan Düzenleme Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı askıda...

Orhangazi’de yeni imar planı ve dönüşüm ihtiyacı!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Hasan Bozbey, bugünkü yazısında Orhangazi’nin imar planı, kentsel dönüşüm ve TOKİ ihtiyacını anlattı. İşte o haber...

Seyrantepe'deki 68 dönümlük arazinin imar planı değişti! 

Saraçhane'deki büyükşehir belediye binasının taşınması planlanan ve rezidans ve otel imarı verilen Seyrantepe'deki 68 dönümlük arazinin imar planı değişti. 

Sakarya'nın imar planını aktaran fikir yarışması düzenlenecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce yaptığı açıklamada "2071 Kent Vizyonu" çerçevesinde şehrin gelecekteki imar planını aktaran uluslararası bir fikir yarışması düzenlemek için hazırlıklarını sürdürdüklerini söyledi.

Düzce Belediyesi'nden yüksek kat kararı!

Düzce ve Konuralp çevresinde yüksek katlı yapılaşmayı durdurmak amacıyla gerekli imar planı değişikliği Haziran ayı meclis toplantısında görüşüldü.

Düzce'de imar izninin iptali için oy toplanıyor!

Düzce'de imar izni çıkan bölgede bina yapılmamasını isteyen vatandaşlar sandık kurdu. Vatandaşlar imar izninin iptali için oy topladı.

Nevşehir Karasoku Kentsel Dönüşüm Projesi’nin imar planı onaylandı!

Nevşehir Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) iş birliği ile hayata geçirilecek olan Karasoku Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 1. Etap bölgenin imar planı onaylandı.

Büyükçekmece'nin imar planı yeniden düzenleniyor!

İBB Başkanı Mevlüt Uysal, Büyükşehir Belediyesi komisyonundan geçmeyen bir imar planında teknik hatanın belediye tarafından yeniden düzenlendiğini, hataların giderilmesi durumunda bu planın geçeceğini söyledi.

Düzce Kaynaşlı'nın imar planına onay!

Düzce'nin yapılaşma sorunu en fazla olan ilçeleri asında gösterilen Kaynaşlı için hazırlanan yeni imar planları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylanıp askıya çıkarıldı.

Düzce imar planı Haberi

Düzce imar planı

Düzce'de imar izni çıkan bölgede bina yapılmasını istemediklerini söyleyen vatandaşlar sandık kurdu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Akçakoca ilçesi Hacı Yusuflar Mahallesi Kordon mevkisinde yaklaşık 12 dönümlük alanın imara açılmasının ardından bölgede yaşayan vatandaşlar, inşaat yapılmaması için harekete geçti. Bölgede iki sandık kuran vatandaşlar, halkın katılımını bekledi.

Vatandaşlar, Hacı Yusuflar Mahallesinde kurulan sandıkların başına gelip içeriğinde bina ve yeşil alan olan iki fotoğrafın bulunduğu oy pusulalarıyla oy kullanıyor.

Vatandaşlara destek olmak için oy kullandığını söyleyen Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, vatandaşların kararının kendileri için önemli olduğunu aktardı. Yanmaz, bu bölgenin çok güzel bir yer olduğunu açıkladı.

Oylamanın örnek bir çalışma olduğunu söyleyen Yanmaz, şu açıklamalarda bulundu:

"Tüm Akçakocalı hemşehrilerimi burayla ilgili tercihlerini yapmak için bekliyoruz. Burasının Akçakoca'nın nadide yerlerinden biri olduğunu düşünüyoruz. Akçakoca'nın...