19 / 04 / 2024

Düzce konut satış istatistikleri

Düzce konut satış istatistikleri

Düzce’de 2018 yılı Nisan ayında 588 konut satışı gerçekleşti. 4 ayda ise toplam 2 bin 325 konut satıldı..

Düzce’de Eylül ayında 442 konut satıldı!

Düzce’de Ağustos ayına göre Eylül ayında ev satışı azaldı. Düzce’de Ağustos ayında 473 konut satılırken Eylül ayında ise 442 konut satışı gerçekleşti.

Düzce'de konut imarlı iki arsa satılacak! İhalesi 19 Aralık'ta!

Düzce Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Düzce Gümüşova ve Merkez'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar konut alanı imarlı olarak belirtildi.

İl Özel İdare'den Düzce'de satılık arsa!

Bolu Özel İdaresi Turizm Madencilik, İnşaat, Orman Ürün. San. ve Tic. A.Ş., Düzce Akçakoca'da yer alan 3 bin metrekarelik arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 28 Kasım'da yapılacak.

Düzce'de 2 adet konut imarlı 8 taksitle satışa çıkıyor! Hem KDV'den hem emlak vergisinden muaf!

Düzce Milli Emlak, Düzce ili, Gümüşova ve Merkez ilçelerinde yer alan 2 adet konut imarlı arsayı peşinde yüzde 20 indirim ve 8 taksit seçeneğiyle satıyor. Peki Düzce'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Yazlık konut satış değerinde en çok artış yüzde 432 ile Datça'da!

Yapay zekâ ile gayrimenkul değerlemesi yapan Endeksa, 19 ilçenin pandemi dönemi konut satışlarında yaşanan değer değişimini inceledi. Son 3 senede konut satış değerinde en çok artış yüzde 432 ile Datça’da gerçekleşti. Konut metrekare satış fiyatı en yüksek ilçeler, ortalama 35 bin 696 TL ile Çeşme

Şeref Oğuz: Alım gücü düşüyor konut satışları artıyor!

Türkiye'de konut satışları konut fiyatlarındaki artışa rağmen devam ediyor. Dünya Gazetesi yazarı Şeref Oğuz artan konut fiyatları ve satış rekorlarını kaleme aldı.

Konut kredisi faizlerinin düşmesi konut satışlarını hızlandıracak!

Kamu bankalarının konut kredisi faizlerini indirmesinin yeni konut satışlarını da hızlandırması bekleniyor...

Konut satışlarında rekor sinyali!

Koronavirüs salgını döneminde konut satışlarında düşük faiz kampanyası pandeminin yarattığı olumsuz tabloyu ortadan kaldırdı. Yılın ilk 10 ayında satışların yüzde 27 artması konut satışlarında rekor ihtimalini güçlendirdi.

Kredi faizleri düştü, konut satışları patladı!

Kamu bankaları tarafından Haziran ayı başında başlatılan düşük faizli konut kredisi kampanyaları konut satışlarında rekora sebep oldu. 2020 Ocak-Ağustos döneminde 1 milyon 24 bin 534 kişi ev sahibi oldu.

Düzce'de 10.9 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Düzce 1. Satış Memurluğu, Düzce İl, Merkez İlçe, Beyciler Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazın satış bedeli 10 milyon 959 bin 539 TL olarak belirlendi. 

2020'nin ilk yarısında 624 bin konut satıldı!

‘GYODER Gösterge Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2020 2. Çeyrek Raporu’na göre, ekonomide toparlanma işaretleri konut satış rakamlarında gözlemleniyor. 2020 yılının aynı döneminde konut satış rakamları 624 bine ulaştı.

İpotekli konut satışları Temmuz'da 10 kat arttı!

Konut kredisi faiz oranlarının düşmesiyle konut satışları, Temmuz 2020'de son yılların en yüksek seviyesine ulaştı. Temmuz'da ipotekli konut satışı on kat, ikinci el konut satışları yüzde 174 arttı...

Haziran'daki konut satışları bu yılın en iyisi olabilir!

Geçen yılın haziran ayında 61 bin 335 konut satılmıştı ve bu 9 günlük bayram tatilinin de etkisiyle 2019’un en düşük konut satışı olarak kaydedilmişti. Bu Haziran'da ise konut satışlarının yılın en iyi verisi olması bekleniyor...

Düzce’de konut fiyatları yüzde 2 arttı!

Düzce’de konut fiyatları son dört yılda yüzde 29, son bir yılda yüzde 2 artış gösterdi. Konut satışları iste yüzde 10 düşüş yaşadı.

Düzce konut satış istatistikleri Haberi

Düzce konut satış istatistikleri

Türkiye İstatistik Kurumu Kocaeli Bölge Müdürlüğü verilerine göre 2018 yılı Nisan ayında Düzce’de 588 konut satışı gerçekleşti. 

Türkiye İstatistik Kurumu Kocaeli Bölge Müdürlüğünce açıklanan verilerine göre, Doğu Marmara Bölgesine bağlı illerde 2018 yılı Nisan ayında Kocaeli'de 2 bin 724 konut, Sakarya' da bin 818 konut, Düzce'de 588 konut, Bolu'da 415 konut ve Yalova'da 847 konut satışı gerçekti.

Sabah Gaztesi'nde yer alan habere göre, Düzce'de yılın ilk 4 ayında toplam 2 bin 325 konut satıyı gerçekleşmiş...