25 / 04 / 2024

düzce konut satışları

düzce konut satışları

Düzce’de konut fiyatları son dört yılda yüzde 29, son bir yılda yüzde 2 artış gösterdi. Konut satışları iste yüzde 10 düşüş yaşadı.

Düzce’de 5 ayda 2 bin 994 konut satıldı!

TÜİK verilerine göre bu yılın mayıs ayında Türkiye'de bir önceki yılın aynı ayına göre konut satışı yüzde 2,7 oranında artarak 119 bin 655 olarak açıklandı. 

Düzce’de 2016'da 6 bin 230 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu Kocaeli Bölge Müdürlüğünce açıklanan verilerine göre Düzce’de 2016 yılında 6 bin 230 konut satışı gerçekleşti.

Düzce'de Eylül ayında 520 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu Kocaeli Bölge Müdürlüğü verilerine göre, Doğu Marmara Bölgesine bağlı illerde 2016 yılı Eylül ayında konut satışı 6 bin 167 konut satıldı. Düzce'de ise 520 konut satışı gerçekleşti.

Düzce’de Eylül ayında 442 konut satıldı!

Düzce’de Ağustos ayına göre Eylül ayında ev satışı azaldı. Düzce’de Ağustos ayında 473 konut satılırken Eylül ayında ise 442 konut satışı gerçekleşti.

2014'ün ilk çeyreğinde Doğu Marmara'da 20 bin konut satıldı!

TÜİK verilerine göre; Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu ve Yalova'dan oluşan Doğu Marmara bölgesinde yılın ilk 4 ayında 19 bin 911 konut satış sonucu el değiştirdi...

Düzce'de 2 ayda 520 konut satıldı!

TUİK verilerine göre Konut satışlarında 2014 yılı Şubat ayında, İstanbul 17 bin 121 konut satışı ile en yüksek paya sahip oldu. Düzce’de de 2014 yılı Ocak ve Şubat aylarında 520 konutun satıldığı bildirildi...

Düzce'de bu yıl konut satışlarında yavaşlama yaşandı!

Türkiye'nin en genç ili olan ve hızla gelişen Düzce'de bu yıl konut satışlarında yavaşlama görüldü. Bu yıl ikinci çeyrekte toplam 1340 konut satılırken, üçüncü çeyrekte ise bu miktar 1320 olarak gerçekleşti

Şeref Oğuz: Alım gücü düşüyor konut satışları artıyor!

Türkiye'de konut satışları konut fiyatlarındaki artışa rağmen devam ediyor. Dünya Gazetesi yazarı Şeref Oğuz artan konut fiyatları ve satış rekorlarını kaleme aldı.

ABD'de bekleyen konut satışları Şubat'ta 5,4 düştü!

Merakla beklenen ve resmi olarak açıklanan rakamlara göre, ABD'de bekleyen konut satışları endeksi, Şubat ayında düştü.

ABD'de ikinci el konut satışlarında 6 ayın en düşük seviyesi!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de ikinci el konut satışları Şubat 2022'de 6 ayın en düşük seviyesini gördü ve yüzde 7.2 geriledi. 

ABD'de bekleyen konut satışları Ocak'ta 5,7 düştü!

Merakla beklenen resmi olarak açıklanan rakamlara göre, ABD'de bekleyen konut satışları Ocak'ta 5,7 düştü...

Döviz kurlarındaki hareketlilik konut satışlarını nasıl etkiledi?

Merakla beklenen konut satış rakamları resmen açıklandı. Peki döviz kurlarındaki hareketlilik konut satışlarını nasıl etkiledi?

Muğla'da konut satışları düşüşe geçti!

Türkiye'de Ağustos ayı konut satışları önceki gün açıklandı. Türkiye genelinde konut satışları 140 bini geçerken Muğla'da ise satışlar  yüzde 26,8 düştü.

Konut kredisi faizlerinin düşmesi konut satışlarını hızlandıracak!

Kamu bankalarının konut kredisi faizlerini indirmesinin yeni konut satışlarını da hızlandırması bekleniyor...

ABD’de bekleyen konut satışları yine düştü!

Merakla beklenen rakamlara göre, ABD’de bekleyen konut satışları yine düşüş gösterdi...

ABD'de bekleyen konut satışları Nisan ayında yüzde 4,4 düştü!

Merakla beklenen rakamlara göre ABD'de bekleyen konut satışları Nisan ayında yüzde 4,4 oranında düşüş gösterdi.

İkinci el konut satışları düştü mü?

021 yılının ilk çeyreğinde geçen senenin aynı dönemine göre konut satış adedi yüzde 23, 2. el konut satışları da yüzde 22 oranında azalma gösterdi. 

ABD'de ikinci el konut satışları martta yüzde 3,7 düştü!

ABD'de ikinci el konut satışları, mart ayında Şubat ayına göre yüzde 3,7 düşüş göstererek 6,01 milyona geriledi.

Konut satışlarındaki KDV iadesinde hangi düzenlemeler yapıldı?

Maliye, şirket ortaklarına ve ilişkili kişilere yapılan konut satışlarından doğan KDV iadelerine ilişkin yeni bir düzenleme yaptı. KDV iadesinin önündeki engeller kaldırıldı. İşte detaylar...

ABD'de yeni konut satışları 9 ayın en düşük seviyesine geriledi!

ABD'de yeni konut satışları, Şubat ayında aylık yüzde 18,2 azalışla 775 bine inerek Mayıs 2020 tarihinden bu yana kaydedilen en düşük seviyeye geriledi. 

düzce konut satışları Haberi

düzce konut satışları

Yıllardır nüfusu düzenli olarak artan Düzce, gayrimenkul yatırımı açısından cazip bir şehir. Satılık konutların fiyatları ortalama 173 bin TL, kiralıkların ise 699 TL dolaylarında. İlde müstakil ve villa evlerin sayısı hızla artıyor...

Para Dergisi’nde yer alan habere göre; Her yıl nüfusunda artış yaşanan ve bu nedenle konut sayısı da artan Düzce, bağlantı yolları ve büyük şehirlere yakınlığı ile tercih edilen illerin başında geliyor. Şehrin merkez dâhil toplamda sekiz ilçesi bulunurken konut yatırımlarının çoğu merkez ve Akçakoca ilçelerine yapılıyor. Kiraların en yüksek olduğu ilçe olarak Akçakoca ön plana çıkarken Kaynaşlı ikinci sırada yer alıyor. Özellikle son yıllarda müstakil ve villa yapılaşmasının söz konusu olduğu şehirde, konut yatırımlarının geri dönüş süresi 15 ile 30 yıl arasında değişiyor.

Gayrimenkul piyasası hareketli

Düzce’de 2019’da...